Jankó! Hol kereskednek ilyen korrekt emberkék?
Kuszi Kerékpár, Veszprém. Valóban korrekt, ha kell, még a nagykerrel is kemény hangot üt meg, csak hogy a vevõje elégedett legyen. Sajnálom, hogy a tesztelésre ideadott Speci BG Milano végül is nem jött be. Nekem 35-40 km után komoly gondokat okozott ez az ülés. (Ennél rövidebb távon valóban isteni.) Fõleg az injektor és a kipufogó közötti zónában...
Még egy éjszakát rászántam, hogy ülésekrõl, tesztekrõl, ideológiákról olvasgassak, de így 40 éves koromra teleszaladt a tököm az évrõl-évre megjelenõ, igazi áttörést jelentõ gélekkel, fómokkal, zónákkal meg csanelekkel, amik minden szar nyerget eladhatóvá tesznek. Egy vagyont költöttem már nyergekre amióta bringázom. Különösen nagy csalódás volt a Lookin Gel meg a Speci Body Geometry rendszere.
A Brooks-ra mindig is sajnáltam a pénzt, de be kell látnom, hogy ha csak a fele igaz annak, amit a Brooks tulajdonosok állítanak, akkor már régen meg kellett volna vennem. Sokkal olcsóbban jöttem volna ki, mint a folytonos próbálkozásokkal.
Szóval ma délelõtt megrendeltem egy Brooks B17-et Angliából, amit a gyártó kimondottan trekkingre/túrára ajánl. Soha még nyerget nem vártam ekkora izgalommal és reményekkel. Remélem hamar megérkezik, és még az idei szezonban sikerül betörnöm. Majd megírom a tapasztalatokat...