Ez a Toupe nem országutihoz való?
Olyan nincs, hogy egy nyereg csak országútira való, jó az montira is. Az már más kérdés, hogy a gyártó mire ajánlja.
Ez a Toupe nem országutihoz való?
A sebesség mindent megold.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Nem lesz, hanem ennyi. Nyugaton kezdtük, Mátra még nem volt. Most a Balaton felvidéknél tartunk.
Hétvégenként tekerünk, 100km a napi átlag. Bár inkább csak szombaton ennyi, vasárnapra már eléggé kész szoktunk lenni, olyankor kevesebb valamivel.
Nem lesz, hanem ennyi. Nyugaton kezdtük, Mátra még nem volt. Most a Balaton felvidéknél tartunk.Azért a kéktúrán napi 100kilómétereket letekerni érdekes lesz...
Már belevágtunk 2010-ben, lenyomtunk 4 etapot. Azért nem olyan vészes, túl lehet élni. MTB ilyen helyekre való.A kék túra tényleg hardcore, de nem ítélkezem, feltételezem tudjátok, mibe vágtok bele.
Ennek mi a pontos típusa?Az én favoritom
így van. én egy ilyen XR-t használok a singlespeeden és baromi kényelmes.
280g netes adatok szerint.
A helyedben nem vetném el a selle italyakat sem. Nekem eddig csak az õ nyergük vált be, valamit csak kitanultak már a szakmáról az elmúlt évtizedek alatt.
Decathlonban elég sok ilyen nyereg van, és szerencsére nem tömik túl puhára õket, még a túra nyergeiket sem.
Persze, nem akarok grammhuszárkodni a nyergen. Csak ne legyen nehezebb mint a mostani. Szerintem biztosan van olyan ami kényelmesebb és egyben könnyebb is.hát Te tudod
nekem fontosabb hogy maximálisan kényelmes legyen -100 kilcsi után is- mint hogy 50 grammal könyebb...
bár ippeg a wtb lasernek van 240 grammos változata , de a nehezebbek is 275 és 290
Ez igaz, de teló, gumi, nyeregcsõ, stb... cserével most dobtam el 1.3kg-ot.
A mostani nyergem 324g, ennél könnyebet szeretnék nyilvánvalóan, hisz biztosan van könnyebb ami kényelmesebb is. Akkor meg miért adnám alább?
Ez igaz, de teló, gumi, nyeregcsõ, stb... cserével most dobtam el 1.3kg-ot.mellesleg ha jól rémlik annyira nem grammhuszár bringád van, nem mindegy hogy 264 vagy 312 gramm a nyereg ? amúgy bõven nem veszed észre.
Az országos kék túrát csináljuk biciklivel. Azon megyünk napi átlag 100 km-eket, nem országúton. Erre keresek valagkímélõ megoldást.Ez most komolyan gondolod, hogy 100km felett nincs kényelmes nyereg?
Apropó! Ezt miért kérdezted?Milyen nadrágot használsz?
Szerintetek melyik a legkényelmesebb, férfi, mtb nyereg, ami 300g alatt van?
Hosszú túrákra kéne és valami sportos kivitelben.
Tudom, hogy 100km felett bármin szétmegy az ember segge, de azért mérsékelni meg lehet próbálni.
Most egy WTB Rocket nyergem van, annál jobb kéne.
Szerintetek melyik a legkényelmesebb, férfi, mtb nyereg, ami 300g alatt van?
Hosszú túrákra kéne és valami sportos kivitelben.
Tudom, hogy 100km felett bármin szétmegy az ember segge, de azért mérsékelni meg lehet próbálni.
Most egy WTB Rocket nyergem van, annál jobb kéne.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers