Ridley Noah Fast
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Ridley Noah Fast
nekem eddig bejott... eleg fapados, de annyira jo alakja van, hogy a legkenyelmesebb nyergem, pedig meg nincs betorve sem. raadasul ket plusz hozadeka is van: a hosszu es kiszelesitett orr meredek maszasnal nagyon jo, sokkal jobb kiulni ra. rendes helyen maradva is kozepen be van keskenyitve, es erosebben taposva kaptaton mindig elkezdett elobb vagy utobb fajni a seggem a legkenyelmesebbnek mondott nyeregnel is, itt semmi. persze, ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek jo, de az en seggemhez formaltak, es ennyi nekem eleg
130as, sl - hivatalosan 190g, lemerni elfelejtettem, olyan 190-200 korul lehet kozvetve. remelem hosszutavon is ennyire elegedett leszek vele.
szerintem arra gondol, hogy hagyományos országuti váznál elég kevés nyeregcsõ lóg ki a vázból, ezért kissebb az erõkar is, ami feszíti a vázat, plusz az igénybevétel is kissebb
Karbon az karbon én biztos jobban beleengedném nekem is xc ösztelos karbon van 15-17cm van a vázban. Nem is szándékozom vágni.
A váznak nem az, ezért szokás 10 cm-t jelölni a csõre. Egy hiperkönnyû váznak még annyi sem elég, egy 2.5 kilós acélváz meg kb. mindent kibír.
egy karbonvaz meg egy nyeregcso mellett meg plane nem ertem a problemat...
tudnál te vagy valaki más ajánlani valamilyen konkrét nyomatékkulcsot kerékpár szereléshez? milyen nyomatéktartományban kellene lennie általános kerékpár szereléshez? hol érdemes beszerezni? köszi
tudnál te vagy valaki más ajánlani valamilyen konkrét nyomatékkulcsot kerékpár szereléshez? milyen nyomatéktartományban kellene lennie általános kerékpár szereléshez? hol érdemes beszerezni? köszi
egy jo szerszamra sose sajnald a penzt, mert megterul a pontosan beallitott gepben es hogy nem cseszel szet dolgokat. en par alucsavar szetnyuzasa utan dontottem ugy, hogy kell egy. egy karbonvaz meg egy nyeregcso mellett meg plane nem ertem a problemat...