nem hogy az nélkül:D
Jó nyereg meg minden de a boltnál tovább nem kell vele menni mert jön a barbi és a diótörõ c film ujab epizodja
![:(](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/sad.png)
részemrõl ennyi a bringás naci az kötelezõ kellék szinte mindig
jó nyereghez nem kell betét
szép is lenne...
Köszi a tanácsot, holnap akkor ki is próbálgatom.
nekem pont ilyen van, csak decathlonos kiadásban. Amit én benne tartok, az egy multiszerszám, 2 db pótbelsõ, gumileszedõ készlet, defektjavító készlet. Erre pont megfelel. A többi, általad is említett dolgot, kis mûanyag tasakokban, a mez zsebekben hordom.
Annyi kiegészítés, hogy a 2 db belsõ az országútira vonatkozik.
Remélem ez még belefér a topic témájába, mert nem találtam megfelelõbbet.
1 napos használat mellé mekkora, és milyen olcsóbb nyeregtáskát ajánlotok? Van ezer féle, nem tudom melyik az a kialakítás, ami elõnyös. Nagy távra, vagy több napra van természetesen egy kicsit, és egy nagy hátizsákom is. Kicsire pedig vinnék pumpát (kulacstartó alá van szerelve), foltot, ragasztót, gumileszedõt, multi szerszámkészletet, pezsgõtabletát (folyadék pótlás miatt), pénzt, zsebkendõt, iratokat, mobilt, esetleg valami kekszet.
Ezek jórésze bepakolható a mez hátsó zsebeibe, és max ha nagyon kell övtáskát is viszek, de a mezbe kapásból a mobil, zsepi, iratok, keksz, pénz mehet, mert nem nehezek.
ezt néztem ki: (kicsi lenne túlzottan?)
TSKA NYEREGRE KICSI , KIEGSZTK, TSKK, KERKPROS TSKK, Foldal - Neuzer Bike Kft. - Termkadatok
Én azért imádom mert igaz ugyan hogy nagyon fapadosnak néz ki viszont úgy van megcsinálva hogy mikor ráülök a szélei rugóznak-hajlanak egy kicsit és ez szvsz többet jelent mintha lenne rajta 1-2 cm gel.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager