Súly nem számít mindent megoldok izomból 400 mm-est biztonságosabbnak éreznem, csakhogy én sem találok jó árban lévõt.
Ha véletlenül találnék egy 350-eset, akkor majd jelentkezek nálad, hátha még aktuális a keresés.
Súly nem számít mindent megoldok izomból 400 mm-est biztonságosabbnak éreznem, csakhogy én sem találok jó árban lévõt.
Köszi. Kb. 1-es körül lenne a bilincs. Vakarom tovább a fejem.
A sebesség mindent megold.
Köszi. Kb. 1-es körül lenne a bilincs. Vakarom tovább a fejem.
Mindegyik nyeregcsövön ott van a minimum vonal, amíg még biztonságos a rögzítés. Ha ez alá mennél, akkor egyértelmûen hosszabb kell. Bár én lehet, hogy 5-6cm esetében már egyértelmûen hosszabb csövet vennék akkor is, ha egyébként belül vagyok a megengedett méreten. (de én nem szeretem nagyon kicentizni a dolgokat. )
láb miatt az új vázban egy 350mm nyeregcsõbõl kb. 50-60 mm lenne a vázban. Olyan kérdésem lenne, hogy ez mennyire biztonságos vagy mindenképpen egy 400 mm hosszú nyeregcsõben gondolkozzak.
Sziasztok!
Tudom, hogy a nyereg nagyon hátsófüggõ, de azért mégiscsak kérdeznék.
Mi a különbség a Selle Italia SLR XC és SL XC között? Ha jól gondolom ez utóbbi nehezebb, de jobban párnázott.
Most az apróba vab egy SL XC Flow eladó. Szerintetek?
Nekem jelenleg a kényelem lenne fontos, nem a grammok ...
Sziasztok!
Tud valaki olyan helyet, boltot, ahol vannak teszt nyergek? Selleitalia Flow széria érdekel. Létezik itthon ilyen?
mi a baj a 130 mm-es nyereggel? és miért gondolod, hogy szélesebb kell?
mi a baj a 130 mm-es nyereggel? és miért gondolod, hogy szélesebb kell?Ilyet használ valaki?
Selle San Marco SKN Pro
Szélesebb nyerget szeretnék a 130milisnél. Ha van valakinek jó ötlete az megoszthatná.
Köszi: Matej
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."