Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyereg, ülés, sámli, fotel etc....

- - - - -

 • Lépj be és szólj hozzá
2902 hozzászólás a témában

#2901
BNorbert

BNorbert

  törzsvendég

 • fórumtag
 • 1.004 hozzászólás
Vegyél launch padot ;D ;D

(bocs, hogy belepofátlankodok!!! nem tom, hogy prosztatakímélõ-e, de az biztos, hogy kényelmes!!!!)

#2902
MaNKi

MaNKi

  vendég

 • fórumtag
 • 201 hozzászólás
Hello!!!

Annyi tapasztalatom van az üres nyergekkel kapcsolatban, hogy sokat probáltam már boltban (kézzel nyomkodva). Az eredmény: sokkal hajlékonyabbak, mint a normál nyergek, ennek következménye pedig, hogy hosszu távon kényelmetlen!!! (Egy-két hónappal ezelõtt volt a BikeMag-ban)

Én már San Marco Concor M-t használtam: mit mondjak!? Ugy éreztem, hogy a formája jó lenne, viszont maga a nyereg nagyon merev, ezért szétrázza a segged. Most mentem vele egy csomot, a végeredményt inkább nem részletezem, esetleg titánpálcával érdemes kiprobálni

A másik nyereg pedig egy Richey Vektor Comp: Nekem eddig ez a nyereg vált be a legjobban. Egy gond van vele csak, hogy montira kicsit széles, ezért nem könnyû hátraülni. Illetve a szélessége miatt nem is annyiraa szép, fõleg versenyen, dehát nem az a legfontosabb. Egyébként, most raktam át a versenyre, a Concor helyére. A végeredmény csodálatos. A WCS változata maga lehet az álom, és 10e alatt azt is meg is lehet kapni, ugyhogy nekem az lesz a következõ befektetésem.

Néhány embertõl hallottam már, hogy a Lookin nyergek is kényelmesek, csak hát ha veszek egyet 8e-ért, akkor elvárnám tõle, hogy ne 350g legyen!!

Azért érdeklõdve várom, hogy mások mit használnak!!!

#2903
KeX

KeX

  törzsvendég

 • fórumtag
 • 1.292 hozzászólás
mivel hogy ilyen topik még nincs ezé' nyitottam, egyet, nehogy valakinek hiányérzete legyen  ;D

Viccet félretéve azé írok, mert most egy elég tre nyergem van és a dunamaraton ráébresztett arra, hogy ha akarsz még gyereket, vagy nem szereted ha egy hosszabb tekerés után medencétõl lefele lebénulsz, akkor be kell szerezned egy "rendes" gyerget.
Én most éppenséggel egy ilyen "lukas" (prosztatakímélõ?) nyerget szeretnék venni, de annyi féle van a magyar piacon(triniti, ike, bikepoz etc.), hogy nemnagyon tudok választani. Ha valakinek van tapasztalata a lukasnyergek terén az legyen oly szíves járuljon hozzá Magyaroszág népességének növeléséhez és mondja el, amit tud!  8)