Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 20. - 12:55
Nem féltek h esni fog a cm-en?? Ja meg a maraton is eszebe jutott h elõnevezéssel nem lehet most vmi vidám kinézni az ablakon...
edit:
Futólag megnéztem a progit, de inkábbolyannak tûnik mint amivel a fóliára lehet csinálni vmit és kinyomtatod aztán vasalod... Eddig nem fedeztem fel h póló formában mutatná a dolgot csak téglalapban... ph.shoppal kell rajzolni egy pólót és abba rajzolgatni meg irogatni...
Írta 2006. április 20. - 12:48
agyalni biztos jó lesz
gondoltam, míg ki nem próbáltam, ennyi erõvel megteszi a photoshop is...
most már elég volt ebbõl
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 20. - 12:42
Írta 2006. április 20. - 12:31
van valahol valami pólótervezõ-progi?Persze ez a póló ill. mez nyomás ez úgy meg h legyártják a szitát x forintért és aztán már cask festékbe kell mártogatni. A sok szín az sok szit tehát drágább... Na és a festék az viszonylag olcsó része a dolognak de a szita drágajáték és minnél többet csinálnak annál több részre oszlik a dolog.
most már elég volt ebbõl
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 20. - 12:28
Írta 2006. április 20. - 00:52
Valamiért az rémlik, hogy azért kell nagy létszám, hogy a szita legyártásának költsége jól szétosztódjon.. Lehet sokkal kevesebb mez is, mint 50, csak sokkal drágább lesz a vége..Kboy és mezben érdekeltek: Lehet, hogy ki tudnánk küszöbölni a kis létszámból adódó problémákat, ha összedolgoznánk Charonnal és kérnénk mondjuk valami jól látható plusz feliratot a standard BMFT-mezekre a következõ körben. Példának okádék: Kelly's Klub Section vagy mittomén... Amúgy nekem is kell...
A plusz felirat, gondolom, más szitát jelent, így ez nem jáható út.. De lehet, hogy tévedek...
Írta 2006. április 19. - 23:47
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 19. - 23:13
Írta 2006. április 19. - 23:08
Mosmá' mindegy.
Flash Across sopron /illetve idén ritzing/
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 19. - 23:08
Szombati találkozó a web.en, de beteszem aláírásba is...
Írta 2006. április 19. - 23:02
II. (Pünkösdi) Kelly's Találkozó - Veszprém
Kedves Szaktársak! (Túra után Szagtársak...)
- Ezen a hétvégén semmilyen komolyabb hazai verseny nincs, ami esetleg "elvinné" az embereket.
Flash Across sopron /illetve idén ritzing/
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 19. - 22:53
résztvevõk:
avus
zsmtb
b4l1ka
Tailor
gyömrõi
bikebuddha
rainman
---------
Mi csak ünnepnapokon tudunk találkozni? amúgy ennek a listának is az lesz a sorsa mint az elsõnek, de írjuk...
A barátnõm olvassa a topikot, ez ma derült ki. SEZERETLEK, IMÁDLAK!!
Idén 1800km-t mentem még csak, és a kelly's-embe beletettem a 4700. km-t.
Írta 2006. április 19. - 22:50
vendég_avus_*
Írta 2006. április 19. - 22:47
Egy Food Expresses mûanyag tálba volt belehajtva, rajta Brigéciol, majd másnap megtakarítom, gondoltam. Aztán elfelejtettem, került rá egy tojástartó, az felszívta a Brigéciolt, a láncon meg rozsda és gyanús fehér anyag. Én meg így már nem bízok benneMi lett vele? Azt hallottam, hogy a brigéciol karcinogén anyag, na de rákos kerékpárláncot...
Írta 2006. április 19. - 22:46
Káli-medence nagyon szép!! nyáron szeretnék menni a Mûveszetek völgyébe természetesen biciklivel:D
buddha te ismered???mármint a rendezvényt?
Mez, jó ötlet, mondjuk nem tudom hogy néz ki a bmf mez....
Írta 2006. április 19. - 22:44
buddha te ismered???mármint a rendezvényt?
Mez, jó ötlet, mondjuk nem tudom hogy néz ki a bmf mez....
Írta 2006. április 19. - 22:29
vendég_avus_*
Írta 2006. április 19. - 22:24
Írta 2006. április 19. - 22:16
Az sztem már sok lenne az elsõvel együtt. Bár szép nagyon.
Elsõsorban a Veszprém-Szentkirály-Balmádi kerékpárúton szeretném levinni a bandát a partra. Ez a maga nemében egyedülálló, mert nem követ semmilyen autók által használt utat, csupán egy aszfaltcsík a Remete (vagy Vödör?)völgyben. Aztán parton el valameddig és a felsõ, falvakon átvezetõ hullámvasutas úton vissza ugyanaddig a kerékpárútig. Esetleg Felsõõrsön keresztül hazajönni. Ott azonban van forgalmas szakasz is. Bár nem olyan veszélyes és nem olyan meredek, mintha a Nosztorin jönnénk vissza Veszprémbe.
De majd májusban mérek kilométereket, aztán kialakul. Közben az itteni egyetem bringás klubjával is kapcsolatba lépek, van ott is bõven helyismeret és ötlet is...
Én most azt mondom, hogy megyek. Tetszik az ötleted.
Írta 2006. április 19. - 22:13
Elsõsorban a Veszprém-Szentkirály-Balmádi kerékpárúton szeretném levinni a bandát a partra. Ez a maga nemében egyedülálló, mert nem követ semmilyen autók által használt utat, csupán egy aszfaltcsík a Remete (vagy Vödör?)völgyben. Aztán parton el valameddig és a felsõ, falvakon átvezetõ hullámvasutas úton vissza ugyanaddig a kerékpárútig. Esetleg Felsõõrsön keresztül hazajönni. Ott azonban van forgalmas szakasz is. Bár nem olyan veszélyes és nem olyan meredek, mintha a Nosztorin jönnénk vissza Veszprémbe.
De majd májusban mérek kilométereket, aztán kialakul. Közben az itteni egyetem bringás klubjával is kapcsolatba lépek, van ott is bõven helyismeret és ötlet is...