Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 21. - 13:45
Tin: Holnap megkereslek! Ha van vmi szóróanyag pl.: Kelly's kiegészítõk akkor tegyél félre nekem!! De egy darab bringautat ha tudsz adni akkor kiteszem olyan helyre ahol még nincs, bár ezt bárhol a városban el lehetne helyezni...
mod:
low: ajánlom a holnapi cm-et velünk!! sztem egy új bringával nemkéne 0 km után versenyezni. Nem ismered még a lelkét, nem tod minden rendesen van-e összerakva és a te indokod sem utolsó...
Írta 2006. április 21. - 11:29
No, ez a nap az új bringák és új autók napja! Tin neked is gratula! A testbike tényleg érdekes néha.
én is gratula mindkettõtöknek az új cuccokhoz
a toxic-kal én is óvatosan bánnék, de csak a neve miatt:)
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. április 21. - 11:06
Na, szia mindenki, én lépek lassan. Jövõ héten írok a versenyrõl, hacsak nem fog esni az esõ, mert akkor tényleg nem viszem az új gépállatot a "megmérettetésre".
Sok sikert!
Írta 2006. április 21. - 11:06
Írta 2006. április 21. - 10:51
Írta 2006. április 21. - 10:42
sztem inkább ide meg a tech-es kelliz topikbas irj tapasznyalatokat mint arra a...............testbike-ra. /a pontok helyén szabadon behelyettesíthetõ jelzõk, de én nem mertem beirni pedig elég mocskos a szám/Eddig egy Madman-em volt, azt múlt héten adtam el és megrendeltem a Toxic-ot. Kicsit gondolkoztam rajta, hogy megérdemlem-e, de aztán csak rávettem magam, hogy megrendeljem, fõleg azért is, mert akivel túrázni szoktam, õ is ezt rendelte. Így könnyebb volt a döntés.
Majd írok róla a testbike.hu-ra. Ez lesz az elsõ versenyem.
ja és amúgy grat a bikehoz, terheld csak nyugodtan a versenyen, azért van...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. április 21. - 10:39
Kboy, kösz a megerõsítést, elindulok. Nem egy nagy verseny, Balatonlellén lesz egy kisebb 21 km-es erdei verseny holnap.
A bringáról beszélni sem merek, annyira állat. Kellys Toxic egészen pontosan. Egy kerek éve spórolok rá és most nincs szívem rögtön bedobni a mélyvízbe. Félek, hogy emiatt lesz rossz az eredményem, hogy féltem a bringát.
Ez a félelem szerintem reális, egy kis mértékben. Még nem törted be a nyerget, ennyi idõ alatt nem biztos, hogy megtalálod a legideálisabb beállításokat, és áttételeket, de azért tönkre biztos nem teszed.
Gratulálok hozzá!
És ha nem haragszotok, muszáj kiadni magamból, annyira örülök. Megjött az autónk, és a vártnál hamarabb át is vehetjük, úgyhogy ma délutántól büszke tulajdonosai vagyunk egy Honda FR-V-nek.
Ha sikerül elmenni Veszprémbe, akkor rajtam kívül még 2 bringás bringával együtt befér. Ha addigra merem majd vezetni.
Írta 2006. április 21. - 10:31
Majd írok róla a testbike.hu-ra. Ez lesz az elsõ versenyem.
Írta 2006. április 21. - 10:18
Kboy, kösz a megerõsítést, elindulok. Nem egy nagy verseny, Balatonlellén lesz egy kisebb 21 km-es erdei verseny holnap.
A bringáról beszélni sem merek, annyira állat. Kellys Toxic egészen pontosan. Egy kerek éve spórolok rá és most nincs szívem rögtön bedobni a mélyvízbe. Félek, hogy emiatt lesz rossz az eredményem, hogy féltem a bringát.
Szerintem nincs is köztünk olyan, aki Marathon szériás bringával jár.
Gratulálok hozzá, és sok sikert a versenyen.
Írta 2006. április 21. - 10:10
Írta 2006. április 21. - 10:08
Vki aki családdal, gyerekekkel jön holnap, kijön ezekre?
http://www.foldnapja2006.hu/Program
Én nem családdal, hanem egyedül, de ott leszek a bringautas sátornál.
Írta 2006. április 21. - 09:24
Szia!Halló halló!
Hamarosan érkezik az új típus (Kellys), egész pontosan ma, és azt kérdezném tõletek, hogy szerintetek gázos-e ha holnap el is indulok vele egy versenyen?
Kellys ez elég tág meghatározás , és miért lenne gáz? ezt nem kell bejáratni:)
ha elég erõsnek,és felkészültek érzed magad egy versenyhez akkor sztem semmi akadálya,hogy elindulj
rain: sztem mi is kinézünk,de majd a fõnök megmondja holnap
Írta 2006. április 21. - 09:14
Hamarosan érkezik az új típus (Kellys), egész pontosan ma, és azt kérdezném tõletek, hogy szerintetek gázos-e ha holnap el is indulok vele egy versenyen?
Írta 2006. április 21. - 09:11
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 21. - 08:36
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 20. - 22:33
a szita egy rézlap amit levilágítanak aztán festékbe majd a trikóra teszik... minden minta, szín 1-1 szita...
Írta 2006. április 20. - 21:29
II. (Pünkösdi) Kelly's Találkozó Veszprém 2006.06.04.
résztvevõk:
avus
zsmtb
b4l1ka
Tailor
gyömrõi
bikebuddha
rainman
kela14?
kmax
Kann Matti
Írta 2006. április 20. - 20:06
Hosszas bénázás után:) még néhány kép a taliról: http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2554
Írta 2006. április 20. - 19:53
Én gyors vonattal mentem húsvétkor, és a fülkék mellett a folyosón senkit nem zavart a bringa, igaz a vonat végébe ültem!
Írta 2006. április 20. - 19:01
ui.: szerintem ha a hársó zsebre gondoltak, az nem jó, mert ha ott van a táska esetleg a hátadon, akkor ott úgy beizzadunk, hogy a seggünk partján fog a víz folyni:D
mondjuk a karra lehetne tenni, vagy talán a mell-részre! nem tudom, én ezt javaslom:D