jó egyre gondoltunk.....valóbn a rókahegy az, csak ugye az ürömi ut cshegyrõl indul, aztán nekem az van meg.....az jó meredek valóbanNézem a térképen, és a Csillaghegyi strand ott van az Ürömi út mellett, de magaslatot csak a 254m magas Róka-hegyet látom közvetlenül az út mellett. Ehhez a 254 méter emelkedéshez igen rövid út tartozik.
Deep: holnap jelentkezz szolgálatra a Margit-híd budai hídfõjénél lévõ placcon!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Posted 2006. April 22. - 19:23
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. April 22. - 19:17
2 Avus: Ööööö hánytól lesz a szolgálat és merre, hány km? Vagy inkább fogjam be és olvassam el az elõzményeket?
vendég_avus_*
Posted 2006. April 22. - 19:09
vendég_avus_*
Nézem a térképen, és a Csillaghegyi strand ott van az Ürömi út mellett, de magaslatot csak a 254m magas Róka-hegyet látom közvetlenül az út mellett. Ehhez a 254 méter emelkedéshez igen rövid út tartozik.a csillaghegyit ?
Deep: holnap jelentkezz szolgálatra a Margit-híd budai hídfõjénél lévõ placcon!
Posted 2006. April 22. - 19:04
NE nevess ki a kérdésem miatt, de mi az a Reiki mester??? Gáz, ha ezt a szót most hallom elõször???
Posted 2006. April 22. - 19:01
"Régen" voltam itt, de megígérem, hogy végigolvasom az elmaradásokat.
Remélem jól éreztétek magatokat a CM-en (aki volt), én is nagyon szerettem volna menni Veletek, de sajna "muszáj" volt ma egy tanfolyamon résztvennem. Azonban mindenkinek büszkén jelenthetem, hogy végre REIKI mester lettem
Posted 2006. April 22. - 18:59
a csillaghegyit ?Hazaérkezve a kantárosnaci újabb próba elé állított. A kétbetûs kitérõk abszolválását ugyanis jelentõsen megbonyolítja
.
Sikerült új rövid távú célt magam elé állítani: le kell küzdeni az ürömi úti kaptatót (ott jöttünk le a múltkor Natiékkal a dömörkapui túra után) országútival 2-3 héten belül. Ma ugyanis - bár elég messzire jutottam - sajnos elvéreztem rajta.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_avus_*
Posted 2006. April 22. - 18:45
vendég_avus_*
Sikerült új rövid távú célt magam elé állítani: le kell küzdeni az ürömi úti kaptatót (ott jöttünk le a múltkor Natiékkal a dömörkapui túra után) országútival 2-3 héten belül. Ma ugyanis - bár elég messzire jutottam - sajnos elvéreztem rajta
vendég_avus_*
Posted 2006. April 22. - 11:21
vendég_avus_*
Vagyis te se tanultad meg elég rendesenezért kell rendesen megtanulni a word-öt...
és nem kell tartalomjegyzéket újraírogatni
és pl.: a de helyett ámde, bár helyett habár, esetleg helyett feltételesen, sok helyett rengeteg, szóval vannak technikák, amikkel nyújtani lehet a hosszon, de már nem nagyon emlékszem a jobbakra
B.ssza meg, a kantáros naci miatt újra kell tanulni az öltözködés sorrendjét, eddig mindig a mezzel kezdtem...
Posted 2006. April 22. - 11:04
Pár órája még 37 oldalas volt a szakdogám, most 28. Ha így folytatom reggelre kihúzok belõle mindent és írhatom újra a tartalomjegyzéket is...
Sajnos éjszakáznom kell h a vasárnapi túrára is elmehessek, fõleg úgy h elõtte legalább 5 órát aludtam.
avusnak igaza van, meg kéne beszélni a vasárnapi pályabejárást...
ezért kell rendesen megtanulni a word-öt...
és pl.: a de helyett ámde, bár helyett habár, esetleg helyett feltételesen, sok helyett rengeteg, szóval vannak technikák, amikkel nyújtani lehet a hosszon, de már nem nagyon emlékszem a jobbakra
most már elég volt ebbõl
Posted 2006. April 22. - 07:55
vendég_rainman_*
Posted 2006. April 22. - 03:05
vendég_rainman_*
Sajnos éjszakáznom kell h a vasárnapi túrára is elmehessek, fõleg úgy h elõtte legalább 5 órát aludtam.
avusnak igaza van, meg kéne beszélni a vasárnapi pályabejárást...
Posted 2006. April 21. - 23:31
vendég_rainman_*
Posted 2006. April 21. - 23:29
vendég_rainman_*
Nem tom meddig leszünk ott de nem hiszem h azok akik együtt maradnának onnan indulnának szal. 14:40 és 14:50 közt kb próbáljon meg mindenki odaérni.
Posted 2006. April 21. - 23:06
Szevasz Tailor!
Köszi minden infót! Ha Te nem írsz, Pityerszer lehet, hogy kimaradt volna! Megvolt a Hársas-tó is, nagyon tetszett, fõleg, hogy most virágzik minden. Ezeken kívül felmentünk a Hármashatár-kõhöz is, mondjuk ott elég gázos volt a terep, alig bírtuk az utolsó 200m-en felcipelni a bringákat.
Csináltam több, mint 200 képet, vannak Tiedéhez hasonlóak is! Mondjuk én még eddig nem nagyon pakolgattam fel képet Net-re, de ha gondolod, majd küldök párat, vagy lehet, hogy rászánom magam a feltöltésre is!
Ugye jól tudom, hogy jössz Vp-be találkozóra? Ott majd talán tudunk találkozni, s egy kicsit élménybeszámolózni egymásnak.
Mi Szentgotthárdon voltunk, s onnan indítottuk a túrákat. Nem mentünk túl sokat egy nap, viszont mindent alaposan megnéztünk, s igyekeztem mindent lefényképezni. Tényleg nagyon tetszett, s bár bakonyi vagyok, s rengeteget járom az erdõket, ez valahogy mégis más volt, még csendesebb, még nyugodtabb. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Ezek szerint megnéztétek Pityerszert is. Volt idegenvezetõ bácsi/néni?
Jó sok képet csináltál, ennyit még én sem fényképezek. Tényleg megnéznék egy párat.
Igen úgy tervezem, hogy megyek Vp-be. Remélem nem lesz semmi akadálya,
és jól kibeszéljük az Õrséget.
vendég_rainman_*
Posted 2006. April 21. - 21:59
vendég_rainman_*
Posted 2006. April 21. - 21:52
Posted 2006. April 21. - 21:47
vendég_rainman_*
Posted 2006. April 21. - 21:36
vendég_rainman_*
Tényleg most azokhoz szeretnék szólni akik csak olvasnak minket!!
Az aláírásomban van egy helyszín meg egy idõpont, na tessék szépen eljönni és velünk tekerni!!!
Luy: Neked a nagy távolság miatt elnézem ha egy másikra mész!
Posted 2006. April 21. - 21:11
most már elég volt ebbõl
Posted 2006. April 21. - 21:07
Nem, akkor a városi bringám volt alattam, egy fekete (és igen, itt-ott kopottas) Hauser.
Milyen finoman írod körbe a rozsdát.

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top