jó egyre gondoltunk.....valóbn a rókahegy az, csak ugye az ürömi ut cshegyrõl indul, aztán nekem az van meg.....az jó meredek valóbanNézem a térképen, és a Csillaghegyi strand ott van az Ürömi út mellett, de magaslatot csak a 254m magas Róka-hegyet látom közvetlenül az út mellett. Ehhez a 254 méter emelkedéshez igen rövid út tartozik.
Deep: holnap jelentkezz szolgálatra a Margit-híd budai hídfõjénél lévõ placcon!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. április 22. - 19:23
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. április 22. - 19:17
2 Avus: Ööööö hánytól lesz a szolgálat és merre, hány km? Vagy inkább fogjam be és olvassam el az elõzményeket? Kicsit bamba vagyok még a ma délutáni beavatástól, de megerõltetem magam ha nem mondod el
vendég_avus_*
Írta 2006. április 22. - 19:09
Nézem a térképen, és a Csillaghegyi strand ott van az Ürömi út mellett, de magaslatot csak a 254m magas Róka-hegyet látom közvetlenül az út mellett. Ehhez a 254 méter emelkedéshez igen rövid út tartozik.a csillaghegyit ?
Deep: holnap jelentkezz szolgálatra a Margit-híd budai hídfõjénél lévõ placcon!
Írta 2006. április 22. - 19:04
NE nevess ki a kérdésem miatt, de mi az a Reiki mester??? Gáz, ha ezt a szót most hallom elõször???
Írta 2006. április 22. - 19:01
"Régen" voltam itt, de megígérem, hogy végigolvasom az elmaradásokat.
Remélem jól éreztétek magatokat a CM-en (aki volt), én is nagyon szerettem volna menni Veletek, de sajna "muszáj" volt ma egy tanfolyamon résztvennem. Azonban mindenkinek büszkén jelenthetem, hogy végre REIKI mester lettem Jövet hazafelé pont akkor ért oda a nagy tömeg az Andrássy-ra. Jó kezdeményezés szerintem ez a CM, ezt így külsõ személõként is így gondolom. Megható volt ennyi biciklist egyszerre látni
Írta 2006. április 22. - 18:59
a csillaghegyit ?Hazaérkezve a kantárosnaci újabb próba elé állított. A kétbetûs kitérõk abszolválását ugyanis jelentõsen megbonyolítja .
Sikerült új rövid távú célt magam elé állítani: le kell küzdeni az ürömi úti kaptatót (ott jöttünk le a múltkor Natiékkal a dömörkapui túra után) országútival 2-3 héten belül. Ma ugyanis - bár elég messzire jutottam - sajnos elvéreztem rajta .
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_avus_*
Írta 2006. április 22. - 18:45
Sikerült új rövid távú célt magam elé állítani: le kell küzdeni az ürömi úti kaptatót (ott jöttünk le a múltkor Natiékkal a dömörkapui túra után) országútival 2-3 héten belül. Ma ugyanis - bár elég messzire jutottam - sajnos elvéreztem rajta .
vendég_avus_*
Írta 2006. április 22. - 11:21
Vagyis te se tanultad meg elég rendesenezért kell rendesen megtanulni a word-öt... és nem kell tartalomjegyzéket újraírogatni
és pl.: a de helyett ámde, bár helyett habár, esetleg helyett feltételesen, sok helyett rengeteg, szóval vannak technikák, amikkel nyújtani lehet a hosszon, de már nem nagyon emlékszem a jobbakra
B.ssza meg, a kantáros naci miatt újra kell tanulni az öltözködés sorrendjét, eddig mindig a mezzel kezdtem...
Írta 2006. április 22. - 11:04
Pár órája még 37 oldalas volt a szakdogám, most 28. Ha így folytatom reggelre kihúzok belõle mindent és írhatom újra a tartalomjegyzéket is...
Sajnos éjszakáznom kell h a vasárnapi túrára is elmehessek, fõleg úgy h elõtte legalább 5 órát aludtam.
avusnak igaza van, meg kéne beszélni a vasárnapi pályabejárást...
ezért kell rendesen megtanulni a word-öt... és nem kell tartalomjegyzéket újraírogatni
és pl.: a de helyett ámde, bár helyett habár, esetleg helyett feltételesen, sok helyett rengeteg, szóval vannak technikák, amikkel nyújtani lehet a hosszon, de már nem nagyon emlékszem a jobbakra
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. április 22. - 07:55
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 22. - 03:05
Sajnos éjszakáznom kell h a vasárnapi túrára is elmehessek, fõleg úgy h elõtte legalább 5 órát aludtam.
avusnak igaza van, meg kéne beszélni a vasárnapi pályabejárást...
Írta 2006. április 21. - 23:31
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 21. - 23:29
Nem tom meddig leszünk ott de nem hiszem h azok akik együtt maradnának onnan indulnának szal. 14:40 és 14:50 közt kb próbáljon meg mindenki odaérni.
Írta 2006. április 21. - 23:06
Szevasz Tailor!
Köszi minden infót! Ha Te nem írsz, Pityerszer lehet, hogy kimaradt volna! Megvolt a Hársas-tó is, nagyon tetszett, fõleg, hogy most virágzik minden. Ezeken kívül felmentünk a Hármashatár-kõhöz is, mondjuk ott elég gázos volt a terep, alig bírtuk az utolsó 200m-en felcipelni a bringákat.
Csináltam több, mint 200 képet, vannak Tiedéhez hasonlóak is! Mondjuk én még eddig nem nagyon pakolgattam fel képet Net-re, de ha gondolod, majd küldök párat, vagy lehet, hogy rászánom magam a feltöltésre is!
Ugye jól tudom, hogy jössz Vp-be találkozóra? Ott majd talán tudunk találkozni, s egy kicsit élménybeszámolózni egymásnak.
Mi Szentgotthárdon voltunk, s onnan indítottuk a túrákat. Nem mentünk túl sokat egy nap, viszont mindent alaposan megnéztünk, s igyekeztem mindent lefényképezni. Tényleg nagyon tetszett, s bár bakonyi vagyok, s rengeteget járom az erdõket, ez valahogy mégis más volt, még csendesebb, még nyugodtabb. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Ezek szerint megnéztétek Pityerszert is. Volt idegenvezetõ bácsi/néni?
Jó sok képet csináltál, ennyit még én sem fényképezek. Tényleg megnéznék egy párat.
Igen úgy tervezem, hogy megyek Vp-be. Remélem nem lesz semmi akadálya,
és jól kibeszéljük az Õrséget.
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 21. - 21:59
Írta 2006. április 21. - 21:52
Írta 2006. április 21. - 21:47
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 21. - 21:36
Tényleg most azokhoz szeretnék szólni akik csak olvasnak minket!!
Az aláírásomban van egy helyszín meg egy idõpont, na tessék szépen eljönni és velünk tekerni!!!
Luy: Neked a nagy távolság miatt elnézem ha egy másikra mész!
Írta 2006. április 21. - 21:11
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. április 21. - 21:07
Nem, akkor a városi bringám volt alattam, egy fekete (és igen, itt-ott kopottas) Hauser.
Milyen finoman írod körbe a rozsdát.