Holnap akkor 11kor uott a margit híd budai hídfõnél találkozunk mint a múltkor?
A Cm-en térítettem kelly's-eseket és volt aki mondta h csak olvas minket (devil), aki kapott már tbike-on keresztül tõlem mailt, aki fórumozik csak személyesen nem ismertük még egymás (McP.)... sok nõ alatt láttam az aló kategóriások-on kívül még salamander-t is. Kicsit xar volt ennyi kelly's, mert bennem sokáig az volt h milyen jó olyan bringa ami ocso relative és jó is és nincs sok belõle...
õszintén rain: kit érdekel? akiket láttál azok közül min. 80 % csak azért vett kelly's-t mert azt ajánlották neki a boltban, és milyen rajó hogy van egy 100-150 e Ft-os bringám városi aszfaltozásra. talán még azt sem tudják mi az hogy teleszkóp, meg mire való. na mindegy ezért se mentem a cm-re.
megint megnyúztam a bicót egy csöppet terepen és nagyon egyben van bírja a strapát. pedig "csak egy" Quartz. egyetlen hibája a monoblokk de ezt ismeritek.
rólunk, a klubról, meg rólatok mint törzsfórumozókról annyit: az origo keresõjében csak azt írtam be hogy kelly's és a bikemag forum kelly's klub #2 topic 8. volt az összes találatból! ez azért nem semmi!
ja: ki mit ajánl monoblokk cserére. muszály lesz cserélnem mielõtt lejár a gari.??:argue: