Elõször a váltót kéne megnézni, lehet, hogy csak állítás kérdése az egész...
Ha arrébb állítom, akkor surrog, bár ez nem egy szakszó, de talán érted mire gondolok.
Elõször a váltót kéne megnézni, lehet, hogy csak állítás kérdése az egész...
Szia!
Tegnap jártam/tunk arra, a cégtõl, Budaörsrõl kerülõvel mentem hazafelé.
Valószínüleg mi voltunk.
Kicsi a világ.
Luki
Luki:
Szerémi-Etele keresztezõdés tegnap. Ott mentetek el mellettem. Mögötted egy másik Kelly's-es srác volt. Szerintem Te voltál. Velem még nem találkoztál, azért nem voltam ismerõs Neked.
Szerintetek miért dobálja le a láncot a nagytányérról a bringám? Elkopott a fogaskerék? vagy a lánc?
Mennyibe fáj kb. a komplett csere, ha ugyanolyat akarok, mint ami gyárilag rajta volt?
nekem tetszik a korai indulás mert még a déli meleg elõtt is tudunk már tekerni, mert vasárnap párszor lefolyt rólam a napkrém, olyan égetõ meleg volt, de azért ellátta a funkcióját...
Sziasztok!
Nekem közelebb van Kelenföld, én ott fogok felszállni majd.
Pontosan meddig kell megvenni a jegyet? Csak oda, ugye? Visszafelé majd ahol felszállunk?
Köszi:
Luki
nekem tetszik a korai indulás mert még a déli meleg elõtt is tudunk már tekerni, mert vasárnap párszor lefolyt rólam a napkrém, olyan égetõ meleg volt, de azért ellátta a funkcióját...
Akkor igy néz ki a túra (lusta voltam emilt másoltam be)
A vonat:
Délibõl indul, 7:35.kor bringaszállító vagon van rajta, és 1óra 9 perc a menetidõ, azaz 8:44 kor van tatabányán!
teljesárú vonatjegy: 658 forint+ bringajegy
Szerintem megint Alsógallán kéne leszállni, az egyszerûbb.
Felmennék a Turul ig, utánna le megnézni a Szelim-barlangot. Onnan a bányász-emlékmû, piroson ki a mûútig, (ami késöbb ha jól emlékszem dózer út lesz) és onnan átmenni az úton Öreg-kovács környékére. Innen két írány lehetséges: Vértesszölõs, vagy Tata.
Hazafele vonat ahogy jön.de sztem ez este 19 h felé lesz
reményeim szerint majd valahol kajálunk meg ilyesmi,de azért mindenki hozzon magával rágcsálni valót na nem nokedli-pöri kombinációra gondolok
vagy ott beugrunk a tescoba bevásárolni és utána indulunk utnak?
Akkor:
Zferke
Kboy
rainman
lukiboy
gyömrõi (bár nem tom neked nem lesz ez korán?)
Ja és ha lehet mindenki idõben jöjjön mert még a jegyet is meg kell venni
Elsõsorban Tailor kíváncsiságának eleget téve elkezdtem felpakolgatni az õrségi kirándulás néhány képét. A következõ helyen lehet megtekinteni õket:
www.kep.tar.hu/redi79
Mindig az vagyok . A múltkor amúgy nem rád utaltam a CM topikban, neked elfogadható alibid volt a sietségre .
Más :raycon a CM-el kapcsolatban a sietést azokra értettem akik nem a tervezett utvonalon mentek pl.Belgrád rakpart sineken a villamos elött,vagy ahol két sáv volt kijelõlve ott a szembejövõ oldalon illetve a járdán való közlekedést értettem (és aki fellökte a fiamat és még neki állt feljebb 1 szerencséje hogy ezt én nem láttam csak az asszonynak mondta a dolgokat)
luki: kell egy index oldal de gondolom arról már kaptál mailt vagy fogsz h nincs olyanod.. aztán ha van vmi index oldalad akkor menni fog. csinálj egy index.php-t meg egy html-t is és akkor nem is kell beállítanod h melyik legyen a kezdõ...
bodr: szia! itt egy minta: http://kellysklub.uw.hu/rainman.php
Ez volték én, az itt található mail címemre küldd el a rád vonatkozó adatokat, ha a mail címed pulikus akkor azt is írd meg...
pink: a haveromat érdekli a szelepsapi!