Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. május 15. - 23:36
-
-
-
-
most jöhet a bringa...ja, elment a merida-váz!
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. május 15. - 23:24
asszem a rugóstag topikban azt is leírtam hogy mindent agyonver a fox mozgásban, és merevségben...ehhez még súlyban is....de majdnem azt tudják a roksoxok is 1ébként....Avus neked egy reba sl jól mutatna a gépedben ...Tegnap próbálgattam Kboy RS Reconját. Azt hiszem hogy a Magnusom SR Suntourja hamarosan ki lesz hajítva. Nem tudja valaki h hogy lehet szert tenni olcsón (nagyker áron, baráti áron, ingyér ) jó villára? Szerelmes vagyok a Fox F-sorozatába, a tömege és hallomások alapján, de bevallom - bár Tigger ezt, mind szempontot már lesajnálta a Kona topikban - qrva jól is néz ki . De állítólag a Fox villák qrva jók is. Meg drágák
ha lenne pénzem a sárgaság egy f80rlt-t kapna,,,,,majd jövõre, dawgocska meg kap jövöre egy talas rlc-t....és akkor tökéletes lesz mind2
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. május 15. - 23:23
Valoban a fox az elit.Tegnap próbálgattam Kboy RS Reconját. Azt hiszem hogy a Magnusom SR Suntourja hamarosan ki lesz hajítva. Nem tudja valaki h hogy lehet szert tenni olcsón (nagyker áron, baráti áron, ingyér ) jó villára? Szerelmes vagyok a Fox F-sorozatába, a tömege és hallomások alapján, de bevallom - bár Tigger ezt, mind szempontot már lesajnálta a Kona topikban - qrva jól is néz ki . De állítólag a Fox villák qrva jók is. Meg drágák
Olcson jó villához a a Malinál lehet jutni, csak figyelni kell mikor akcióznak.
A multkor az összes Rock S. telo -30-40% volt!!!!
Írta 2006. május 15. - 23:20
esetleg tr00p3r?Tegnap próbálgattam Kboy RS Reconját. Azt hiszem hogy a Magnusom SR Suntourja hamarosan ki lesz hajítva. Nem tudja valaki h hogy lehet szert tenni olcsón (nagyker áron, baráti áron, ingyér ) jó villára? Szerelmes vagyok a Fox F-sorozatába, a tömege és hallomások alapján, de bevallom - bár Tigger ezt, mind szempontot már lesajnálta a Kona topikban - qrva jól is néz ki . De állítólag a Fox villág qrva jók is.
http://prohardver.hu...od=40&id=310811
különben azt a jó kis telót...volna szíved?
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. május 15. - 23:19
be lehetne csatlakozni valahol kisrigó alatt pl....hogy visegrádig ki nem tekerek a duna parton az biztos....Erõsen gondolkodok rajta. Függ pl olyan dolgoktól h hogyan jutok el Visegrádra, mert nem akarok se 45km-t menni síkon, se Pap-rétet mászni ahhoz, h utána 1600 vagy nemtommennyi métert másszak.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 15. - 23:17
Írta 2006. május 15. - 23:13
Erõsen gondolkodok rajta. Függ pl olyan dolgoktól h hogyan jutok el Visegrádra, mert nem akarok se 45km-t menni síkon, se Pap-rétet mászni ahhoz, h utána 1600 vagy nemtommennyi métert másszak.
pl szállj fel a vonatra nyugatiban, elmegyünk nagymarosig, onnan kompozunk.
én így teszek majd. (autóhoz nincs fenti csomagtartó)
Írta 2006. május 15. - 23:11
kelly's light mehetne a DM light vonalán.. csak az eleje szörny Rt. aztán laza terepezés. (dumálok itt nagy zsebbel, még én sem tudom hogy s mint lesz a hétvégi sportkör. bár legutóbb mikor 40 km mentem a pilisben terepen, nem voltam megzakkanva.szombaton én kelly's klub túra light-ot vezetek, pedig nagyon szivesen mennék pályabejárásra.
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 15. - 23:07
Írta 2006. május 15. - 23:05
Ha az idõd engedi akkor járd be és nevezz!!
Az rst topikban vki salamandert akar venni
és neked hogy engedi az idõd?
Írta 2006. május 15. - 23:04
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 15. - 23:04
Az rst topikban vki salamandert akar venni
vendég_avus_*
Írta 2006. május 15. - 22:53
Erõsen gondolkodok rajta. Függ pl olyan dolgoktól h hogyan jutok el Visegrádra, mert nem akarok se 45km-t menni síkon, se Pap-rétet mászni ahhoz, h utána 1600 vagy nemtommennyi métert másszak.szombaton dm pályabejárás Neked játszik Avus ?
Írta 2006. május 15. - 22:51
Most már megvan, az a hid tulsó felén van!!!!avus: a tegnapinál azért kicsit szintben lazábbat tervezzünk!
elmer:
az árpádon ha az északi lejárón jössz, ahol az autók pestról budára mennek ott a híd alatt kell kanyarogni. Arról van szó sztem.
Nekem van ismerõsõm a Máv-nál, lehet hogy tudok 1-2szót szolni a bicajszállitó kocsiért.
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 15. - 22:50
elmer:
az árpádon ha az északi lejárón jössz, ahol az autók pestról budára mennek ott a híd alatt kell kanyarogni. Arról van szó sztem.
Írta 2006. május 15. - 22:43
szombaton dm pályabejárás Neked játszik Avus ?Lassan elkezdhetnénk filózni, hogy mi legyen most vasárnap. Rain, a szombati túrát olyan útvonalra tervezd, hogy vasárnap azért közelítõleg százas legyél.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 15. - 22:38
Írta 2006. május 15. - 22:35
Oksának tünik,de melyik a másik bejáró??????Akkor mondjuk holnap? 19:00 arpad hid sziget bejaro? Nem a nagy lejto, hanem a kanyargos a masik oldalon. No?
Látom már a szombati light körvonalazodik. :bananadan
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 15. - 22:33
...írtam oda most
Írta 2006. május 15. - 22:31
Vagy versenyeztetek ki birja tovább te vagy a cangád
(és a sabotage váz hamarabb adtaf el)