Mogyoróhoz nem tudok hozzászólni.
Nekem az most nem fajt csak a farokcsontom, de az iszonyatosan.
Orulok, hogy ratok talaltam, azota sokkal lelkesebb vagyok, kitartast adtok ahhoz, hogy tekerjek, meg aztan a fene se akar leegni elottetek
Mogyoróhoz nem tudok hozzászólni.
sokkal kényelmesebb.....és nem muszály buzigatyát venni, van sima rövidgatya is betétes, vagy pont a dekatlonba van ilyen freerájd sztájl rajtam is az volt tennap...../ha megnézed a tennapi képeket, az a kissé túlsúlyos hosszú hajú rosszarcú vagyok/
sokkal kényelmesebb.....és nem muszály buzigatyát venni, van sima rövidgatya is betétes, vagy pont a dekatlonba van ilyen freerájd sztájl rajtam is az volt tennap...../ha megnézed a tennapi képeket, az a kissé túlsúlyos hosszú hajú rosszarcú vagyok/
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakCsak eredetiben érdekel?Mennyi pénz volt????
Mer én csak hmmm...
Ofkorsz. Digi pack, a megjelenes napjan.
Én sem akartam ilyen gatyát, mert mindig úgy tartottam, hogy iszonyat hülyén néz ki benne az ember, és mindig féltem, hogy dagadt ház leszek benne, de felvettem, és annyira nem is, bár képzelem, hogy rezeghettem hátulról, a Bodri mondta, de mindent elsöprõ elõny, hogy puha. Gyalogosan ne sétálj benne, például ne abban menj randira, mert az tényleg hülyén mutat, de bringán ülve feltétlen elõny. Mogyoróhoz nem tudok hozzászólni.Szerintem iszonyat idotan allna rajtam
Miben jobb ilyenben tekerni mint egy kenyelmes lebernyeg bermudaban?
Nem tori annyia az ember feneket vagy a mogyoroit a gatya varrasa?
sokkal kényelmesebb.....és nem muszály buzigatyát venni, van sima rövidgatya is betétes, vagy pont a dekatlonba van ilyen freerájd sztájl rajtam is az volt tennap...../ha megnézed a tennapi képeket, az a kissé túlsúlyos hosszú hajú rosszarcú vagyok/Szerintem iszonyat idotan allna rajtam
stadium arcadium is????
Let the people speakTöbbek közt...Szerintem iszonyat idotan allna rajtam
A nyerget inkább keményebbre és keskenyebbre cseréld, lehetõleg a közepén lyukkal. Tudom, hogy paradoxon, de hosszabb távon kényelmesebb.Nekem is mondtak a boltban, hogy le lehet cserelni, de mondom fasza csavo leszek es nem adom meg magam ilyen konnyen, nameg ez igazan jol mutat, illik a paripa tobbi reszehez, kar lenne egy nyugdijsa mindenholrugozo ulesre cserelni.
Ma viszont vettem egy iszonyat csunya kulacsot a tecsoban 380 forintert De cool, igazan jol lehet szipakolni belole a vizet, persze a cajgahoz nem illik, de nem baj, majd lecserelem idovel.
En is vettem kelly's nevre hallgato kilometerorat. Ezek elvileg vizaloak? Pontosabban cseppalloak?
Haj Ti osszel es telen is nyomjatok, vagy akkor azert pihi van?
Zino: Vegyél egy betétes bringás gatyát. dechatlon ha van a környéken ott 2200ért már van...
ha minden igaz valamikor összel lesz pécsen megint progfeszt, arra én menek mindenképp, de akkor mennék reggel, vinnék bringát, meg 1-2 ember még befér, és lehetbne tekerni egyet a környéken....fõleg ha lenne helyi vezetõ
A zenés topikból hozzád irányítottak Al01 hogy állsz a red hot chili peppers-el?
Let the people speaknincs...legjobb hóbanNekem is mondtak a boltban, hogy le lehet cserelni, de mondom fasza csavo leszek es nem adom meg magam ilyen konnyen, nameg ez igazan jol mutat, illik a paripa tobbi reszehez, kar lenne egy nyugdijsa mindenholrugozo ulesre cserelni.
Ma viszont vettem egy iszonyat csunya kulacsot a tecsoban 380 forintert De cool, igazan jol lehet szipakolni belole a vizet, persze a cajgahoz nem illik, de nem baj, majd lecserelem idovel.
En is vettem kelly's nevre hallgato kilometerorat. Ezek elvileg vizaloak? Pontosabban cseppalloak?
Haj Ti osszel es telen is nyomjatok, vagy akkor azert pihi van?
Masztunk is valamennyit, nem tudom mennyi az annyi. Az ulessel nyugi, majd ha ket het mulva is tori a hatsod, akkor nezz masik utan. Egyreszt az uleseket "be kell ulni", szoval kell neki ido, masreszt a tested is meg fogja szokni. En pl. direkt nem csereltem le anno es a mai napig orulok, hogy megtartottam, jo a kemeny ules. Egyedul azert gondolkodom a cseren, mert talan a tojasoknak nem artana, ha lenne egy kis szellozes lent, tehat olyan ules, ami lyukas kozepen.
nekem is bármelyik....utalásnak mondjuk nem tom mennyi a költsége .....Abszolúte mind2ben, megkérdezem h két órát rendel-e, mi meg összefutunk aztán adj 77 ajrót. Vagy fizethetünk online is, nekem az is jó.