Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. május 21. - 22:02
Az autósok idegbetegek voltak.
Sajna a rendõrõk közbe léptek!
Írta 2006. május 21. - 22:02
ok ha kész a sárgaság akkor bringával összefutunk vhol....ha jó úgyAkire helybõl tíz évet kiosztanánk?
Szóltam a srácnak, nem jelzett még vissza, de akármit jelez, össze kéne futnunk neked, nekem, és 77 ajronak. A haverom csütörtökön megy németbe. Amúgy innen rendeli a gyerek: www.bike24.net , a zubehör alatt találod. cycleparts.de a vdo bringás cuccok oldala
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 21. - 21:54
72Mb !!!
Laxc képei is közte vannak. Nem selejteztem, akinek vmi nem kell az törölje! gondolok itt a sok önfotómra.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 21. - 21:51
Akire helybõl tíz évet kiosztanánk?ha megnézed a tennapi képeket, az a kissé túlsúlyos hosszú hajú rosszarcú vagyok/
Szóltam a srácnak, nem jelzett még vissza, de akármit jelez, össze kéne futnunk neked, nekem, és 77 ajronak. A haverom csütörtökön megy németbe. Amúgy innen rendeli a gyerek: www.bike24.net , a zubehör alatt találod. cycleparts.de a vdo bringás cuccok oldala
Írta 2006. május 21. - 21:51
Pamut átizzad és nagyon lassan szárad meg, úgyhogy lejtõn lefelé árnyékban megfázol.No, ez a pamut cucc ez uj Nem szellozik azert nem szeretitek?
Haver is mindig poloban jott turazni velem mint en aztan az erdoben mindig levette Mondjuk nem is izzadt bele, en meg nezhettem a kigyurt testet hatulrol
Írta 2006. május 21. - 21:49
Kullancsok, esés?
Mi sose esunk
Annyira lassan megyunk
Kullancs az van boven, de az mar legyen az o probelmaja
Írta 2006. május 21. - 21:49
Cleveland rulez!!!!!Off: megbasszuk a Clevelandet. Huzok is tv-t nezni. Sport2 - Detroit Pistons vs Cleveland Cavaliers 3-3 utan a donto meccs. Hajra Detroit!!!
Írta 2006. május 21. - 21:46
No, ez a pamut cucc ez uj Nem szellozik azert nem szeretitek?
Haver is mindig poloban jott turazni velem mint en aztan az erdoben mindig levette Mondjuk nem is izzadt bele, en meg nezhettem a kigyurt testet hatulrol
Kullancsok, esés?
Írta 2006. május 21. - 21:44
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. május 21. - 21:44
pont ottAz jo, oda szerintem eljutok valamikor aztan jol korulnezek. Ott az Auchan kornyeken?
Írta 2006. május 21. - 21:43
,
De bolt, és márka is. Budaörsön az Ikea mellett van, és nyílt egy Dunakesziben is.
Az jo, oda szerintem eljutok valamikor aztan jol korulnezek. Ott az Auchan kornyeken?
Írta 2006. május 21. - 21:43
mellesleg én azért nem csipem a buzigatyát, mert ha kiállok a nyeregbõl, vagy a nyereg mõgé ülök lejtõzésnél, visszaülésnél állandóan beleakad a nyereg elejébe,,,,,ez mondjuk vszinû egyéni alkat is,,,,,meg ezek a frirájd sztájl gatyák sátorponyva szerû anyaga jobban bírja az esés kelést, tüskebokros benõtt ösvényt stb...Zino: nézd meg a képeket a klub weblapján! és megkapod a választ a szezonos kérdésre, bár vannak akiknek van olyanuk...
A dech.-ben is van rövidgatya kivehetõ betéttel! rockrider
Én sem csíptem de praktikus a "buzigatya" és hozzászoktam, fõleg h mindneki ilyenben van szinte... és a pamut cuccokat is kerüld és vegyél egy mezt magadnak ami hátul zsees és szellõzik rendesen.
Írta 2006. május 21. - 21:42
...és a pamut cuccokat is kerüld és vegyél egy mezt magadnak ami hátul zsees és szellõzik rendesen.
No, ez a pamut cucc ez uj Nem szellozik azert nem szeretitek?
Írta 2006. május 21. - 21:41
,Oh, ez pozitiv. Akkor korulnezek, mit lehet talalni a piacon.
Nalunk van hervis azt kifujt. Sebaj, jarnak ismersok pesten, akkor vetetek veluk.
Ez bolt amirol irtok merrefele van?
- javitom: oh hja hogy az egy marka es nem bót? -
Hja es az hogy rosszaarcu az meg oke, de hogy kover
En laza 112 vagyok most, ugyhogy en sem panaszkodhatok
De bolt, és márka is. Budaörsön az Ikea mellett van, és nyílt egy Dunakesziben is.
Írta 2006. május 21. - 21:39
Szerintem iszonyat idotan allna rajtam
Miben jobb ilyenben tekerni mint egy kenyelmes lebernyeg bermudaban?
Nem tori annyia az ember feneket vagy a mogyoroit a gatya varrasa?
Azzal ne foglalkozz, úgyis mindenki a bringádat nézi, nem a gatyádat.
De nekem pl. van a Decathlonból olyan alsó, ami betétes, és arra aztán olyan gatyát veszel, ami kényelmes. Mondjuk én pont egy másik betéteset szoktam, mert így alakult, de nagyon kényelmes. Van külön férfi, és nõi fazon is.
Írta 2006. május 21. - 21:39
Csak eredetiben érdekel?
Töltsd le!!!!
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 21. - 21:37
A dech.-ben is van rövidgatya kivehetõ betéttel! rockrider
Én sem csíptem de praktikus a "buzigatya" és hozzászoktam, fõleg h mindneki ilyenben van szinte... és a pamut cuccokat is kerüld és vegyél egy mezt magadnak ami hátul zsees és szellõzik rendesen.
Feltöltöttem az általam készített képeket:
http://lukiboy.uw.hu...lys20060521.zip
Régen nem áztam el ennyire, mint most Szentendrétõl Albertfalváig de nem bánom, mert nagyon szép túra volt a mai.
Luki
én is 114kg-al kezdtem 3 éve......88 a versenysúlyom, most van egy jó 10-es +Oh, ez pozitiv. Akkor korulnezek, mit lehet talalni a piacon.
Nalunk van hervis azt kifujt Sebaj, jarnak ismersok pesten, akkor vetetek veluk.
Ez bolt amirol irtok merrefele van?
Hja es az hogy rosszaarcu az meg oke, de hogy kover
En laza 112 vagyok most, ugyhogy en sem panaszkodhatok