Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. május 23. - 21:08
Írta 2006. május 23. - 20:15
Írta 2006. május 23. - 20:15
Írta 2006. május 23. - 20:07
Gr3ddy,gyömrõi: köszi a gyors segítséget!
Igaz,hogy az idõm nagyon kevés lesz,de valahogy beleszorítom,illetve már a fõvárosból hívom az üzleteket (hátha lesz).
;-)
Mégegyszer köszi!
Szia!
Én meg a Kálvin téren a Hugo boltban láttam Kelly's sisakot, ha esetleg az jobban útba esik.
Írta 2006. május 23. - 19:28
Igaz,hogy az idõm nagyon kevés lesz,de valahogy beleszorítom,illetve már a fõvárosból hívom az üzleteket (hátha lesz).
;-)
Mégegyszer köszi!
Írta 2006. május 23. - 19:24
Írta 2006. május 23. - 19:15
Láttam Bigbikeban pont M méretben az Örs vezér terénél.Helló Illetékesek !
Segítség kellene!
A feleségemnek a hétvégére érkezik meg az új bringája.
Kelly's SCARPE (red) !
Szeretném meglepni egy hasonló márkájú fejvédõvel.
;-)
Kinéztem a honlapjukon a típusát: Kelly's MAGNUS KH-201R
M-es méretben kellene.
Sajnos itt BAZ-megyében nem nagyon találtam.
Viszont holnap délelõtt Bp-en leszek.
Tud valaki esetleg egy bringás üzletet,ahol látott ilyet a közelmúltban?
http://www.kellys-bi...3_166&pID=10215
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Nemrég vettem én is L-est
De telefonon kérdezd meg
http://www.bigbike.hu/
Írta 2006. május 23. - 19:12
Segítség kellene!
A feleségemnek a hétvégére érkezik meg az új bringája.
Kelly's SCARPE (red) !
Szeretném meglepni egy hasonló márkájú fejvédõvel.
;-)
Kinéztem a honlapjukon a típusát: Kelly's MAGNUS KH-201R
M-es méretben kellene.
Sajnos itt BAZ-megyében nem nagyon találtam.
Viszont holnap délelõtt Bp-en leszek.
Tud valaki esetleg egy bringás üzletet,ahol látott ilyet a közelmúltban?
http://www.kellys-bi...3_166&pID=10215
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Írta 2006. május 23. - 19:00
Innen: http://koboldleany.u...0.kellytura.zipSziasztok.
Végre regisztráltam magam. Volt egy kis idõm ...![]()
Egybõl lenne egy kérdésem. Teo képeit honnan tudnám letölteni? A megadott linekek rende error 404-gyel jönnek vissza.
Hétvégén Szilvásváradra megyek, ha minden jól megy, így az esedékes túrát most kihagyom.
Kösz.
Ja, és egyébként üdv a klubban.
Írta 2006. május 23. - 18:56
Végre regisztráltam magam. Volt egy kis idõm ...
Egybõl lenne egy kérdésem. Teo képeit honnan tudnám letölteni? A megadott linekek rende error 404-gyel jönnek vissza.
Hétvégén Szilvásváradra megyek, ha minden jól megy, így az esedékes túrát most kihagyom.
Kösz.
Írta 2006. május 23. - 16:57
Csak a Pesti oldalon voltam, én is ott közlekedek, a zsaruk nem szólnak érte az autósok viszont idegbetegek amikor gyalázod õket.hihihi Amugy reggel 8óra körül voltam a Kálvária téren.Mikor? XI.-ben nem voltál? Mondjuk a Karinthy környékén? Mert én arra mentem ma. Elég gáz az a felbontás ott a végén, és jól elhúztam a körúton a buszsávban a dugó mellett. Tudom, hogy nem szabad, de busz épp nem jött, nekem meg fel kellett jutnom valahogy a Petõfi hídra.
Írta 2006. május 23. - 16:43
ÁÁÁÁ
Újra itthon.(forum)
Mai plakátkihordásom már annyira nem volt szunyoginváziós, viszont egy B'52-es akkorát csattant a sisakomon, hogy meg kellett állnom megnézni mi a pálya.
Tin voltam a nyolcadik kerületben is!
A mai táv végûl 51km lett. Olyan szembeszél volt néhol, hogy egyhelybe tekertem!!!
Ezt a melót hosszú távon nem csinálnám, mert olyan bunkok az autósok, hogy az hihetetlen.
Mikor? XI.-ben nem voltál? Mondjuk a Karinthy környékén? Mert én arra mentem ma. Elég gáz az a felbontás ott a végén, és jól elhúztam a körúton a buszsávban a dugó mellett. Tudom, hogy nem szabad, de busz épp nem jött, nekem meg fel kellett jutnom valahogy a Petõfi hídra.
Írta 2006. május 23. - 16:40
Azért 1 Tcs koncert nem mindig pihi:)
Hát nem is írtam, hogy pihenni fog ott, hanem egymás után, elõbb a koncert aztán pihi. Amúgy voltam már TCS koncerten. Meg még pár más együttesén is.
Írta 2006. május 23. - 16:28
Újra itthon.(forum)
Mai plakátkihordásom már annyira nem volt szunyoginváziós, viszont egy B'52-es akkorát csattant a sisakomon, hogy meg kellett állnom megnézni mi a pálya.
Tin voltam a nyolcadik kerületben is!
A mai táv végûl 51km lett. Olyan szembeszél volt néhol, hogy egyhelybe tekertem!!!
Ezt a melót hosszú távon nem csinálnám, mert olyan bunkok az autósok, hogy az hihetetlen.
Írta 2006. május 23. - 16:27
"Mindenki vár valamit" lemezbemutató?
Nyilvan. Alszom majdnem delig, hogy fitti legyek, kettore jon Dio baratom soritalokkal es jagerrel, aztan koncert, ahol a kuzdoteren illik mozogni, masnap pihi.
és a tcs egész napos vagy mi ?
túra, hazatekersz, zuhanyozol /bár tcs-re nem muszáj, / oszt kész....
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. május 23. - 16:25
Írta 2006. május 23. - 16:16
Csak nem arra gondolsz, hogy al nem pihenni, akar, hanem gyerek napra megy?
Neki ez a gyereknap.
Írta 2006. május 23. - 16:08
és a tcs egész napos vagy mi ?Kovetkezo tura? Nekem a mostani hetvege nem palya, szombat TCS koncert, masnap meg ki kell pihenni
túra, hazatekersz, zuhanyozol /bár tcs-re nem muszáj, / oszt kész....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. május 23. - 15:53
Most jutott eszembe, Orfûn nincs tó véletlenûl? Mert ha igen ott voltam, de én is négykeréken. De az oda vezetõ út is már nagyon szép.
Van am, meghozza 4 is. Ebbol 2 kizarolag horgaszto a maradek ketto meg horgasz es furdo to is egyben.
Orfu az szamomra egy minicsoda
Írta 2006. május 23. - 15:46
De, pont, hogy az van.. Illetve talán tó-rendszer az, de nem tudom, hogy mi is a besorolása.. Gyönyörû vidék..Most jutott eszembe, Orfûn nincs tó véletlenûl? Mert ha igen ott voltam, de én is négykeréken. De az oda vezetõ út is már nagyon szép.

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére