Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. május 23. - 21:08
Írta 2006. május 23. - 20:15
Írta 2006. május 23. - 20:15
Írta 2006. május 23. - 20:07
Gr3ddy,gyömrõi: köszi a gyors segítséget!
Igaz,hogy az idõm nagyon kevés lesz,de valahogy beleszorítom,illetve már a fõvárosból hívom az üzleteket (hátha lesz).
;-)
Mégegyszer köszi!
Szia!
Én meg a Kálvin téren a Hugo boltban láttam Kelly's sisakot, ha esetleg az jobban útba esik.
Írta 2006. május 23. - 19:28
Igaz,hogy az idõm nagyon kevés lesz,de valahogy beleszorítom,illetve már a fõvárosból hívom az üzleteket (hátha lesz).
;-)
Mégegyszer köszi!
Írta 2006. május 23. - 19:24
Írta 2006. május 23. - 19:15
Láttam Bigbikeban pont M méretben az Örs vezér terénél.Helló Illetékesek !
Segítség kellene!
A feleségemnek a hétvégére érkezik meg az új bringája.
Kelly's SCARPE (red) !
Szeretném meglepni egy hasonló márkájú fejvédõvel.
;-)
Kinéztem a honlapjukon a típusát: Kelly's MAGNUS KH-201R
M-es méretben kellene.
Sajnos itt BAZ-megyében nem nagyon találtam.
Viszont holnap délelõtt Bp-en leszek.
Tud valaki esetleg egy bringás üzletet,ahol látott ilyet a közelmúltban?
http://www.kellys-bi...3_166&pID=10215
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Nemrég vettem én is L-est
De telefonon kérdezd meg
http://www.bigbike.hu/
Írta 2006. május 23. - 19:12
Segítség kellene!
A feleségemnek a hétvégére érkezik meg az új bringája.
Kelly's SCARPE (red) !
Szeretném meglepni egy hasonló márkájú fejvédõvel.
;-)
Kinéztem a honlapjukon a típusát: Kelly's MAGNUS KH-201R
M-es méretben kellene.
Sajnos itt BAZ-megyében nem nagyon találtam.
Viszont holnap délelõtt Bp-en leszek.
Tud valaki esetleg egy bringás üzletet,ahol látott ilyet a közelmúltban?
http://www.kellys-bi...3_166&pID=10215
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Írta 2006. május 23. - 19:00
Innen: http://koboldleany.u...0.kellytura.zipSziasztok.
Végre regisztráltam magam. Volt egy kis idõm ...
Egybõl lenne egy kérdésem. Teo képeit honnan tudnám letölteni? A megadott linekek rende error 404-gyel jönnek vissza.
Hétvégén Szilvásváradra megyek, ha minden jól megy, így az esedékes túrát most kihagyom.
Kösz.
Ja, és egyébként üdv a klubban.
Írta 2006. május 23. - 18:56
Végre regisztráltam magam. Volt egy kis idõm ...
Egybõl lenne egy kérdésem. Teo képeit honnan tudnám letölteni? A megadott linekek rende error 404-gyel jönnek vissza.
Hétvégén Szilvásváradra megyek, ha minden jól megy, így az esedékes túrát most kihagyom.
Kösz.
Írta 2006. május 23. - 16:57
Csak a Pesti oldalon voltam, én is ott közlekedek, a zsaruk nem szólnak érte az autósok viszont idegbetegek amikor gyalázod õket.hihihi Amugy reggel 8óra körül voltam a Kálvária téren.Mikor? XI.-ben nem voltál? Mondjuk a Karinthy környékén? Mert én arra mentem ma. Elég gáz az a felbontás ott a végén, és jól elhúztam a körúton a buszsávban a dugó mellett. Tudom, hogy nem szabad, de busz épp nem jött, nekem meg fel kellett jutnom valahogy a Petõfi hídra.
Írta 2006. május 23. - 16:43
ÁÁÁÁ
Újra itthon.(forum)
Mai plakátkihordásom már annyira nem volt szunyoginváziós, viszont egy B'52-es akkorát csattant a sisakomon, hogy meg kellett állnom megnézni mi a pálya.
Tin voltam a nyolcadik kerületben is!
A mai táv végûl 51km lett. Olyan szembeszél volt néhol, hogy egyhelybe tekertem!!!
Ezt a melót hosszú távon nem csinálnám, mert olyan bunkok az autósok, hogy az hihetetlen.
Mikor? XI.-ben nem voltál? Mondjuk a Karinthy környékén? Mert én arra mentem ma. Elég gáz az a felbontás ott a végén, és jól elhúztam a körúton a buszsávban a dugó mellett. Tudom, hogy nem szabad, de busz épp nem jött, nekem meg fel kellett jutnom valahogy a Petõfi hídra.
Írta 2006. május 23. - 16:40
Azért 1 Tcs koncert nem mindig pihi:)
Hát nem is írtam, hogy pihenni fog ott, hanem egymás után, elõbb a koncert aztán pihi. Amúgy voltam már TCS koncerten. Meg még pár más együttesén is.
Írta 2006. május 23. - 16:28
Újra itthon.(forum)
Mai plakátkihordásom már annyira nem volt szunyoginváziós, viszont egy B'52-es akkorát csattant a sisakomon, hogy meg kellett állnom megnézni mi a pálya.
Tin voltam a nyolcadik kerületben is!
A mai táv végûl 51km lett. Olyan szembeszél volt néhol, hogy egyhelybe tekertem!!!
Ezt a melót hosszú távon nem csinálnám, mert olyan bunkok az autósok, hogy az hihetetlen.
Írta 2006. május 23. - 16:27
"Mindenki vár valamit" lemezbemutató?
Nyilvan. Alszom majdnem delig, hogy fitti legyek, kettore jon Dio baratom soritalokkal es jagerrel, aztan koncert, ahol a kuzdoteren illik mozogni, masnap pihi.
és a tcs egész napos vagy mi ?
túra, hazatekersz, zuhanyozol /bár tcs-re nem muszáj, / oszt kész....
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. május 23. - 16:25
Írta 2006. május 23. - 16:16
Csak nem arra gondolsz, hogy al nem pihenni, akar, hanem gyerek napra megy?
Neki ez a gyereknap. TCS, meg pihi.
Írta 2006. május 23. - 16:08
és a tcs egész napos vagy mi ?Kovetkezo tura? Nekem a mostani hetvege nem palya, szombat TCS koncert, masnap meg ki kell pihenni
túra, hazatekersz, zuhanyozol /bár tcs-re nem muszáj, / oszt kész....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. május 23. - 15:53
Most jutott eszembe, Orfûn nincs tó véletlenûl? Mert ha igen ott voltam, de én is négykeréken. De az oda vezetõ út is már nagyon szép.
Van am, meghozza 4 is. Ebbol 2 kizarolag horgaszto a maradek ketto meg horgasz es furdo to is egyben.
Orfu az szamomra egy minicsoda Nagyon szeretem, mondjuk ennek oka, hogy ugy 18 eves koromig minden nyaramat ott toltottem. Azon a tajon kostoltam bele a kerekparozasba es a turazasba, azota is szeretem es ahogy tudok ra idot szakitani uzom is.
Írta 2006. május 23. - 15:46
De, pont, hogy az van.. Illetve talán tó-rendszer az, de nem tudom, hogy mi is a besorolása.. Gyönyörû vidék..Most jutott eszembe, Orfûn nincs tó véletlenûl? Mert ha igen ott voltam, de én is négykeréken. De az oda vezetõ út is már nagyon szép.