Bocsi mindenkitol, hogy az ilyen trivi kerdesimet ebben a topicban kerdezem meg, de talan mas kezdoknek is segitenek a valaszaitok.
Kerdeseim
- Ezek a fejfedok siman birjak az esot? Gondolom igen, de azert megkerdem.
- A kellys kilometerora - a leirasaban nem talaltam semmit rola - cseppallo legalabb, vagy konnyeden beazik. Talan van valakinek 13 funkcios, mint az enyem.
- A mez anyaga - ettol ockodok legjobban - nem irritalja a borotoket? En nem birom a muszalas cuccokat, egyszeruen belejuk budosodok is iszonyat rossz erzes. Ezek a mezek, amikben Ti is toljatok nem kenyelmetlenek? Nem tul suru szovesuek es ezrt egyeltalan nem izzadtok bele? Vagy hogy is van ez?
Szerencsere a kerdestaram kezd kimerulni
Ezeknek a mûszálas dolgoknak más a szövésük mint a régi jersey, vagy hasonló anyagoknak. Hidd el, a pamutban sokkal büdösebb az ember, és ha megizzad, és megáll, akkor kész is a megfázás, mert addig hûti, amíg meg nem szárad. A mûszálas pillanatok alatt megszárad, és nem lesz büdös, mert egybõl elpárolog belõle az izzadság. Ez persze csak a sportmezekre vonatkozik, a kínai mûszálas ingben biztos büdös lenne az ember.
A Kelly's órája a zsinóros, tök olyan mint az én Atech rádiós órám, és bírják a vizet (egyedül a zsinór becsatlakozásánál nem tudom, hogy milyen a Kelly's). A sisakok is kültéri felhasználásra vannak, úgyhogy nem árt nekik a víz. A napsütést rosszabbul bírják, ne hagyd a napon.
Szerintem egy 5000-es sisak normális árú, megvédi a fejedet. A drágább sisakok annyiban jobbak, hogy könnyebbek, egyszerûbben beállíthatóak, csatolhatóak, jobban szellõznek, ilyesmi. De a célnak megfelel egy olcsóbb is, és tényleg szükség van rá, fontos dolog.