ja, ha esetleg az elõbbi 3-as valamelyikénél dötesz akkor vehetsz magnust, mert abból már van 2 a csapatban:D
Ez most kinek?
ja, ha esetleg az elõbbi 3-as valamelyikénél dötesz akkor vehetsz magnust, mert abból már van 2 a csapatban:D
Én a salamander vázra szavazok olcsó és szép, ha kéne váz én ezt venném. Nekem nem tetszik amelyikben sok a kerek keresztmeccetû csõ.
Kala: Ne tántorítsd el a kelly's-tõl! Sztem csak hiányzik a régije és azért akar cserélni vázat.
Pink: Amúgy a csövek átmérõjét is figyelt, mármint nyeregcsõ és teló miatt... (ha jól tom itt is lehet bakot lõni)
Tudom, hogy nem szabad a fórumokon üvöltözni, DE.........
APA LETTEM!!!!!
Részleteket írok majd, de most még rohangálok kicsit..
Tailor: kicsit késõbb, este, válaszolok a privire, ha még érdekes..
Na most már ezt is tudom. Meglepödtem 1 kicsit az 50 k-n. Eddig én mindig 30 körül nézegettem a vázakat. Pl . a Magic váz elég szimpi mind árban, mind geoban.
Bár lehet az én pénztárcám szûkös,.
Talán a mentségem az, hogy nem nagyon figyelem a termékek súlyát.
az q. jó ár-érték arányú váz /ha a súly valóban annyi/ ennyiért meridát kapsz jó 1600 g fölött, giant xtc-t szintén 1600 g körül, geóban mind2nél jobb a kelliz, easton csöves kona van 120 körül 1500 gramm magasságban, de az easton csõ bármilyen márkában lenne kurva drága, trek 8000-es van még ilyesmi árban /80 körül a tajvani kivitel/ az is vhol 1600 g nagyságrend.
a specko meg a szkandium kona más kategória. még a magellan pixys team ami egy kategória meg szintén kinesis csõ, de asszsem az is nehezebb kicsit....
szerk : ha nem lennék szerelmes abba a sárga/fehér konába merevváznak, elgondolkédnek egy sabotage dsc-en
ja az egoist és az introvert....80 rugó körül vannak amúgy +néztem....../szal maradok a drágábbnál abból legalább van nekem bevált geojú 18-as :)/azért nem találtál, mert múlt évi!
másodlábas kerók között van 1 db, 180-ért, a bemutatóteremben vásárolható meg...
van Easton Author?? csak mert idáig a top asszem Kinesis-Kinesium volt, bár lehet, h az meg pont a Kelly's Mobster váza... fene tudja követni, h Kelet-Európában mikor mibõl építkeznek
kösz...bár közben az author honlapon nem találtam a merev monti vázak közt cro-mot....azér arra kiváncsi lennék az easton csövest mennyiért adják ?itt fórumon egy versenyarc által nyitott topikban Ritchey csõszettet olvastam (Nitanium) az Authorra, de ez sztem irreális, inkább saját triple butted csõszett
(ha minden jól megy, pár hónap, és meg tudom majd mondani :-D )
HT-t szintén nemtom biztosra, de az tuti, h az vmi nevesebb spagettigyár termékét használja
azért én idegenkednék továbbra is
1. nehezebb szerezni pótlást, ha kell, és kisebb a választék... a mostani vázamba csak 1 féle volt jó, a mongoose néven futó canecreek... hiába tudtam a méreteit, más, olcsóbb változat nem volt hozzá beszerezhetõ, és ráadásul asszem az utolsó darabot vittem el a kiskerbõl...
2. ált. tömeggyártott, nem minõségi termékekrõl van szó, és nekem hiába van itthon FSA Orbit UF (nyamm) vagy Chris King (nyamm-nyamm) azokat nem használhatom, ellentétben egy hagyományos vázzal, ahol úgy variálok, ahogy akarok
3. tudom, ez már kiesik a CC-maraton felhasználásból, de a tandembõl fél év használat után szétszedéskor 1szerûen kiesett a csapágy... 1 idõ után nincs mit tenni, a vázat is kukázhatod ennyi miatt
háromésfél ami vicces, de akár ez is lehet szempont; annyira csökkenti a beépítési magasságot, h nem tudod körbeforgatni a villát (nálam pl. ez van)
ennek azért, persze, amellett, h a geót tudja javítani, vannak hátulütõi is, pl., h nehezebben tolod ide-oda a bringát kis helyeken, vagy egy durva taknyolásnál a villaváll beüthet a vázba...
hirtelen ennyi
outinál, esetleg... mert ott faszán néz ki a szinte egybeépült váz és villa
sztem cc felhasználásnál már el lehetne felejteni ezt a marha nagy idegenkedést a /fél?/integrált csapitól.......van itt egypár komolyabb kelliz használva, azokban sem nagyon hullott még szét
mellesleg a Ht meg az author milyen csõbõl van és mennyiért ? /tudom gugli, de ha megmondod az nekem sokkal kényelmesebb /
Ehhe. Munkahelyi hálóról 40 másodperc alatt lejött
sztem cc felhasználásnál már el lehetne felejteni ezt a marha nagy idegenkedést a /fél?/integrált csapitól.......van itt egypár komolyabb kelliz használva, azokban sem nagyon hullott még szétFiúk rosszfelé keresgéltek!
Ha merevváz, akkor cromo HT v Author, ami felénk elérhetõ, esetleg öregsuli Pyxis v Crux:)
Illetve, ha villantani akarok, és van rá suskám, akkor tényleg scandium az, ami jó, ha meg nincs, akkor felhajtok vmi öregebb Easton vázat, pl. egy Pyxist.
Persze, ezt versenyfelhasználásra értem... Amúgy vmelyik kígyós Malit venném, mert iszonyat olcsó, és mellé még jó is
Kelly's-zel az a gond, ami a legtöbb másikkal, h nem hagyományos csapit alkalmaz... :-/
az q. jó ár-érték arányú váz /ha a súly valóban annyi/ ennyiért meridát kapsz jó 1600 g fölött, giant xtc-t szintén 1600 g körül, geóban mind2nél jobb a kelliz, easton csöves kona van 120 körül 1500 gramm magasságban, de az easton csõ bármilyen márkában lenne kurva drága, trek 8000-es van még ilyesmi árban /80 körül a tajvani kivitel/ az is vhol 1600 g nagyságrend.Én nem mondtam, hogy olcsóbb. De ha kikéne adnom, pl. 50 k-t a Sabotage vázra, lehet megnézném, néhány nevesebb gyártó vázárait is. Sose lehet tudni.