Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. április 16. - 19:43
Deep: Te is eláztál?
Írta 2006. április 16. - 19:31
Írta 2006. április 16. - 19:19
Igen mindenképpen gratula nekik igazi kitartó csajok voltak (mindhárom lánynak szól ):clap:gratula a családnak, nem esküdtem meg volna rá, hogy végigcsinálják. kitartóak és ügyesek voltak
Írta 2006. április 16. - 19:17
Sziasztok márkatársak,
mi is hazaértünk és alig-alig áztunk csak meg- az ÉVH elejétõl szemerkélt az esõ, de szerencsére csak akkor eredt el igazán, ahogy hazaértünk.
A túrát köszönöm mindenkinek, mi remekül éreztük magunkat-remélem, nem kellett sokat várni ránk...
(itthon vettem észre, hogy a lányom két kereke Kelly's Quartz-ból való gyári kerék, feleségem pedig Kelly's kesztyûben teljesítette a távot, tehát nem voltak teljesen márkaidegenek:))
A mézes pálinka jó ötlet volt, legközelebb én is készülök valami finommal.
WatchFun
gratula a családnak, nem esküdtem meg volna rá, hogy végigcsinálják. kitartóak és ügyesek voltak
Írta 2006. április 16. - 19:15
sorry! én vagyok feledékenyA haversrác VV (alias Valeria Victrix)
csak arra emlékeztem hogy szentendrén Tiggerrel együtt csatlakoztatok
vagy rosszul emlékszem:
Írta 2006. április 16. - 19:14
Valeria volt az 5. renitens
vazze de hülye vagyok tényleg! még kérdeztem is tõle!
mindjárt javítom korábbi mondókámat
Írta 2006. április 16. - 19:13
A haversrác VV (alias Valeria Victrix)Buddha Biketigger, zsmtb kmax és még egy srác (Tigger haverja): együtt mentünk a "piros" bicikliúton le Tahiba. nagyon állat volt. a túra összességében a legjobb volt a sajátjaim és a közösek között is. MD: hát ha valamit akkor ezt tényleg nagyon sajnálhatod - nem mintha nagyon el akarnálak szomorítani Rain: annyira azért nem volt gáz a terep ezt be kell legközelebb vállalni! közepes sár volt (de nem nagy dagonya), kmax szegény esett egyet
Kmax lenne egy jótanácsom: ha aszfaltra mész talán még kevésbé fontos, de az ilyen terepen KÖTELEZÕ viselni védõsisakot. nem véletlen hogy a versenyekre nem mehetsz anélkül. jól nyomod a témát, de fontos lenne a saját biztonságod érdekében.
egyébként a többieknek mondom: erdei kavicsos, földes úton zúztunk lefelé, nekem a max 51 km/h volt. mondhatni megkoronázta az egész napi küzdelmet az emelkedõkkel.
Tahinál én a sziget felé vettem az irányt, Tigger+haversrác, Buddha kmax szentendre felé mentek tovább.
nekem cc. 72 km lett a vége.
ha jól számotam 18-an álltatok össze a fotóhoz +VV meg én....
mikor tûnt el Buddha ? 2 perccel utánam befutottak a kocsmába VV-vel, még utána, pöst felé ?
a zúzós fotókat mihamarabb szeretném kérni!!! elõre is köszi
akár emailben is jó!
üdv
Zs
Valeria volt az 5. renitens -Természegtesen csak abc rendben az ötödik -/szerk : ja úgy negyedik ....mindegy értelmezzétek......Buddha Biketigger, zsmtb kmax és még egy srác (Tigger haverja): együtt mentünk a "piros" bicikliúton le Tahiba. nagyon állat volt. a túra összességében a legjobb volt a sajátjaim és a közösek között is. MD: hát ha valamit akkor ezt tényleg nagyon sajnálhatod - nem mintha nagyon el akarnálak szomorítani Rain: annyira azért nem volt gáz a terep ezt be kell legközelebb vállalni! közepes sár volt (de nem nagy dagonya), kmax szegény esett egyet
Kmax lenne egy jótanácsom: ha aszfaltra mész talán még kevésbé fontos, de az ilyen terepen KÖTELEZÕ viselni védõsisakot. nem véletlen hogy a versenyekre nem mehetsz anélkül. jól nyomod a témát, de fontos lenne a saját biztonságod érdekében.
egyébként a többieknek mondom: erdei kavicsos, földes úton zúztunk lefelé, nekem a max 51 km/h volt. mondhatni megkoronázta az egész napi küzdelmet az emelkedõkkel.
Tahinál én a sziget felé vettem az irányt, Tigger+haversrác, Buddha kmax szentendre felé mentek tovább.
zúzás kezdete /így nem sokk látszik ez a qrva képtár nagyon összebutítja/
http://img.tar.hu/bi...e2/21199000.jpg
http://img.tar.hu/bi...e2/21198999.jpg
http://img.tar.hu/bi...e2/21198998.jpg
http://img.tar.hu/bi...e2/21198997.jpg
nekem 40 km lett ás 600 m szint
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. április 16. - 19:11
mi is hazaértünk és alig-alig áztunk csak meg- az ÉVH elejétõl szemerkélt az esõ, de szerencsére csak akkor eredt el igazán, ahogy hazaértünk.
A túrát köszönöm mindenkinek, mi remekül éreztük magunkat-remélem, nem kellett sokat várni ránk...
(itthon vettem észre, hogy a lányom két kereke Kelly's Quartz-ból való gyári kerék, feleségem pedig Kelly's kesztyûben teljesítette a távot, tehát nem voltak teljesen márkaidegenek:))
A mézes pálinka jó ötlet volt, legközelebb én is készülök valami finommal.
WatchFun
Kanyarodjon lábad elé az út,
Fújjon mindig hátadba a szél,
Hevítse orcádat a Nap,
Öntözze földedet csöndes esõ
és hordjon tenyerén az Úr,
míg újra találkozunk.
Írta 2006. április 16. - 19:11
pink: rád vártunk 10:20ig
Tök jó volt a túra! Nekem 76km lett és sehol sem toltam most, idõben hazais értem. Képeket éjszaka vagy holnap felteszem ha megjöttem a koncertrõl.
Mi lett Buddhával? Megtaláltátok?
Ez az eltûnések túrája volt. Kezdte kmax, majd eltûntem én is egy órára, a végén meg Buddha . Kircsi volt, a kis különtúrámmal együtt meg pláne.
Buddha Biketigger, zsmtb kmax és VV : együtt mentünk a "piros" bicikliúton le Tahiba. nagyon állat volt. a túra összességében a legjobb volt a sajátjaim és a közösek között is. MD: hát ha valamit akkor ezt tényleg nagyon sajnálhatod - nem mintha nagyon el akarnálak szomorítani Rain: annyira azért nem volt gáz a terep ezt be kell legközelebb vállalni! közepes sár volt (de nem nagy dagonya), kmax szegény esett egyet
Tahinál én a sziget felé vettem az irányt, Tigger, VV, Buddha kmax szentendre felé mentek tovább.
Írta 2006. április 16. - 19:07
Omszki-tó után valahol elnyelte a fõldha jól számotam 18-an álltatok össze a fotóhoz +VV meg én....
mikor tûnt el Buddha ? 2 perccel utánam befutottak a kocsmába VV-vel, még utána, pöst felé ?
Írta 2006. április 16. - 19:03
ha jól számotam 18-an álltatok össze a fotóhoz +VV meg én....Pontos létszámot nem tudok mondani,de 20-an biztosan voltunk.Nem akarom fájdítani a szivedet,de volt minden dagonya,patakon átkelés,terep,aszfalt szóval nagyon jó volt
kala: akkor számíthatunk rád vasárnap egy Buda maraton felvezetésre??
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. április 16. - 18:58
Pontos létszámot nem tudok mondani,de 20-an biztosan voltunk.Nem akarom fájdítani a szivedet,de volt minden dagonya,patakon átkelés,terep,aszfalt szóval nagyon jó voltJó nektek! Milyen volt? És hányan voltatok????????? méééggg infókat!!!
kala: akkor számíthatunk rád vasárnap egy Buda maraton felvezetésre??
budha miatt kicsit aggodom (nem pesti lévén) ,mert nem tudom hova lett a szentendrei uton,vissza tekertem esõben egy jó darabig,de nem találtam, megkérdeztem emberkéket akik szemben jöttek de senki sem látott fehér mezes emberkét remélem azért hazaért
(asszem a legközelebbi turán mindenkitõl elkérem a telszámát,hogy ilyen ne fordúljon elõ többet )budháét sajna nem tudta senki
Írta 2006. április 16. - 18:48
bocsánat, 10:40-kor kerültem telefonközelbe...most már elmentettem a számodat...:prosze:pink: rád vártunk 10:20ig
Tök jó volt a túra! Nekem 76km lett és sehol sem toltam most, idõben hazais értem. Képeket éjszaka vagy holnap felteszem ha megjöttem a koncertrõl.
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. április 16. - 18:37
vendég_avus_*
Írta 2006. április 16. - 18:14
vendég_rainman_*
Írta 2006. április 16. - 17:25
Írta 2006. április 16. - 16:38
Na hányan voltatok a talin, ugye nem mosta el semmilyen esõ?
Én most estem haza az Õrségbõl, 2 nap alatt lement teljesen off-road 100 km, elõtte meg lejtõzgetés volt Janin, gondolkodom, h rakjak-e fel pár képet kedvcsinálónak
Buda pályabejárást nagyon támogatom, annyira nem technikás a pálya, csak kimerítõ, fõleg, ha nem tudja az ember, h miként ossza be az erejét.
Írta 2006. április 16. - 09:54
ennek a kutyák örülnek a legjobban, viszem õket sétálni.
most már elég volt ebbõl