apu, anyu otthon ilyenek mindenkinek vannak a telefonjában, de annak is nagyon örülnék ha nem kéne keresgélni ilyeneket más telefonjában!!!!!!!!!
A jelszóra legalább utalni kell itt a fórumon, tehát akik csak olvasnak minket azok is kitalálhatják...
kmax ma 3x esett! az utolsót akkor mikor tekerünk haza és a lupánál elfáradtam és visszavettem a tempóból, õ meg olyan közelrõl követett h a kb 3 km/h lassításomat nem tudta érzékelni és belémszállt. A két kerék surlódott, még kaptam is a gumijából az enyémre aztán beborult az árokba. Felpattant és a láncát tette vissza amikor láttam h vmi csöpög az aszfaltra. Na rendesen bexartam, de csak a táskájából folyt az üdítõje. Aztán megtekerte rendesen h levezesse az adrenalint és bevárt a bkalász táblánál, aztán elkaptuk egy kelly's-est, elõadtam a mondõkámat aztán az uvh-ig együtt mentünk.
VV: ha megírod a nevüket, vagy nick-üket azoknak akik veled jöttek akkor felírom õket is az oldalra
22-en voltunk a mai túrán ha minden igaz
nem is azért írtam mert kívánom hogy ilyen legyen SÕT! soha semmi baj ne történjen.
csak azért írtam ezt, mert mi van akkor ha vki pl olyan szerencsétlenül esik, hogy a telefonja is szarrá megy. akkor van gáz.
na mindegy csak ötlet volt
kmax téged krónikusan kerülget a baj. ez nem biztos hogy a te hibád, de komolyan végy sisakot!