Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Buda Maraton -- 2006. május 1.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
474 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Tibee milyen cangával nyomod, amúgy tényleg nem vagy még, olyan erõben vagy csak engem húztál? :)

150.

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

azért a lefeléken is lehet idõt veszíteni ,de jóval kevesebbet ,mint felfelé!

Ha valaki jo felfele [nagyon messze vagyok meg ettol], akkor ha lefele lassabb is, de folyamatosan elozni fog.

Matra Maratonon volt igy, hogy lefele nagyjabol a lejto tetejen megelozott par ember, majd az emelkedon en vissza oket. Kov lejton mar csak akozepen eloztek meg, felfele en vissza oket. Aztan eljott az a pillanat is, amikor a lejto aljan elozott meg az, aki sokkal gyorsabb volt lefele;) Emelkedon en ujra el, majd tobbet nem elozott;)

Na persze itt a Buda Maratonon kozel sem olyanok a lejtok, mint a Matra Maratonon...

mind1. en ovatosabb vagyok lefele. Beerni a celba nagyobb orom, mint 1.5 honap gipsz.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

haat nekem 95 volt iden a legtobb aszfalton. Dobogoko oda-vissza, benne egy kis HHH, s 13.5os atlagom lett. Ennek ellenere nem hiszem, hogy a 40 km laza lesz. Kivancsi vagyok, hogy hol tartok az idei bringazas alapjan....

Mondjuk tavaly kezdokent [Buda Maraton elott osszesen 100 km-t tekertem 2005ben...] 3h10es idovel ertem be a 30 km-en [igaz 5-6 km-en keresztul torott felsokarral].

ennel iden jobbat akarok:)

Ezzel hányadik lettél?

Mer nem hangzik v.mi rosszul ez az idõ...:lol1:

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
azért a lefeléken is lehet idõt veszíteni ,de jóval kevesebbet ,mint felfelé!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

huhh akkor idén nagyon oda kell figyelned!

Ne felj..azota a lefeleken lassu vagyok. A felfelekre probalok mindig ragyurni. Ami ugye joval szenvedosebb:)

Amugy jovo het szombaton probalok menni 1 kort a 40esen a CM elott. ..meg megprobalom hetkozben is valamikor.

Szombaton meg 15 orakor CM az Ujpesti rakparton:) Addig le kell tolni

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

lehet lemaradtam, de ez ugye nem az idei?! mert akkor mi a kék, ha nem egy kör - két kör...

40km 1 kor feketevel jelzett utvonalon, 80 km 2 kor a feketevel jelzett utvonalon.

Bal felso szakasz az uj nekem a tavalyihoz kepest, illetve Viragosnyeregi huropk sem volt benne, illetve a HHHra tavaly csak 1x mentunkfel, most ott van egy hurok meg, s akkor er csak fel az ember a Frissito ponthoz. Illetve a Solymari volgyhoz nem ment le tavaly az ut, mert elotte sok eso volt, s baromira jarhatatlan volt -allitolag- az also szakasz. Azt a verseny napjan hagytak ki belole, igy lett 30 km a tavalyi "hosszutav" a 40.

De azt hiszem Te tavaly a roviden indultal. Vagy tevedeK?

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
huhh akkor idén nagyon oda kell figyelned!

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

tavaly a versenyen sikerült eltörnöd a karod?

jaja.
Buktaztam egyet a vege elott.. A kecskehegy utani lejtozesnel ahol sok jobbra balra kanyar van. Terkep aljan lathato ez a szakasz.
Felso karok keresztbe eltort, de nem mozdult el szerencsere. Igy csak rogzito kotes 1.5 honapig. De nagyon jo ido volt akkor, s kinszenvedes volt. Duna Maratonon mar indultam ujra;)

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

A BM térképe letölthetõ -->>INNEN<<-- ideiglenesen, amíg a hivatalos oldalon nem elérhetõ.

X.

Hmm ezt a palyat en 2 napja toltottem le delben a Sportaktivrol. Azota levettek volna? Ez nekem mar megvan:)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
tavaly a versenyen sikerült eltörnöd a karod?

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
lehet lemaradtam, de ez ugye nem az idei?! mert akkor mi a kék, ha nem egy kör - két kör...
One planet, one tribe...

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

Én a 40 km-en szeretnék indulni...
És azt mondják, hogy ha tud az ember síkon 80-at akkor menni fog a terep 40.
Na már most multkor hazajöttem Sopronból, ami 76 km és abban volt 12 km terep+hegy és így lett a pihenökkel együtt 15-ös átlag.

Szerintetek merjek elindulni vagy inkább maradjak itthon?

haat nekem 95 volt iden a legtobb aszfalton. Dobogoko oda-vissza, benne egy kis HHH, s 13.5os atlagom lett. Ennek ellenere nem hiszem, hogy a 40 km laza lesz. Kivancsi vagyok, hogy hol tartok az idei bringazas alapjan....

Mondjuk tavaly kezdokent [Buda Maraton elott osszesen 100 km-t tekertem 2005ben...] 3h10es idovel ertem be a 30 km-en [igaz 5-6 km-en keresztul torott felsokarral].

ennel iden jobbat akarok:)

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
A BM térképe letölthetõ -->>INNEN<<-- ideiglenesen, amíg a hivatalos oldalon nem elérhetõ.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Ugyan nem tudom Harang melyik úton fogja fölvinni a mezõnyt a HHH-ra, de gondolom valhol hátul a kövesen, szal ha nagyjából a vitorlázó felöli oldalon megtalálod a mászókát az oldalban, akkor ott lesz a leglassab az ember. Mert amúgy tavaly is jó gyors verseny volt, szinte nulla szusszanási lehetõséggel.
One planet, one tribe...

gkulcsar

gkulcsar

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

Helo,
én sajnos nem tudok indulni, a verseny elõttt 2 nappal veszik le a gipszet a kezemrõl. 2 kérdésem lenne: a 12 éves öcsém és apukám végig tudná e tekerni a 40 kmt. nem edzenek annyit, de pl a budaörs-jánoshegy kilátó utat jól birják. nem annyira technikásak, és inkább biztonságosan, túrázós módon mennek.

Nekik van külön egy 10km-es kategória. A 40-es nagyon fingatós, szerintem nem átlag hobbibringásnak való, aki hétvégén néha túrázik egyet. Persze fõ az önbizalom... :-)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Persze hogy megyek, ez alapdolog! itt van a szomszédban, bringások, majális..mennék én törött kézzel is!:D hát daverider.kep.tar.hu-a töltöm majd fel...lehet h reggel korán kiugrom és keresek egy jó helyet és elõtte 10 mre egy táblát h mosolyt kérek!:D de tippeket továbbra is várok, h hol lehet jokat fotozni...

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

hát mindenesetre budai hg.....tavalyelõtti hasonló volt....
Harangnál meg a végleges pályát akkor lehet tudni mikor már végig mentél a maratonon

Hát sajnos még nem voltam buda maratonon :(
Harang rendezésérõl már hallottam, tavaly is volt vmi felvezetõ motorossal eltévedés :)

DaveRider: Hát az elsõhöz nem tudok sokat hozzászólni, mert annyira még én sem ismerem a helyet. A második dolog viszont remek ötlet! Majd mindenképp küld a linket!
Amúgy jöhetnél, hisz akkor már nem lesz rajtad a gipsz :P

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

BikerTigger: még egy olyan kérdés, hogy az a jó pályarajz? Mert a sportaktiv honlapon még mindig fent van a pályarajz, csak az a visegrádié. Amúgy bíztam benne hogy akkor meg a duna maratonnál megtalálom a buda maratonét, de nem nyertem...

hát mindenesetre budai hg.....tavalyelõtti hasonló volt....
Harangnál meg a végleges pályát akkor lehet tudni mikor már végig mentél a maratonon :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Helo,
én sajnos nem tudok indulni, a verseny elõttt 2 nappal veszik le a gipszet a kezemrõl. 2 kérdésem lenne: a 12 éves öcsém és apukám végig tudná e tekerni a 40 kmt. nem edzenek annyit, de pl a budaörs-jánoshegy kilátó utat jól birják. nem annyira technikásak, és inkább biztonságosan, túrázós módon mennek.

Más: van nekem egy panasonic dmz-f20 fényképezõm meg 2*1 giga memóriakártya bele. a versenyre mindenképp kimegyek, mint nézõ és ha már ott vagyok, gondoltam fotózok is, aztán majd jól berendezem rajtszám szerint aztán felteszem nektek. kéne pár tipp, hogy hol lehetne jó fotókat készíteni. a lejtmenet annyira nem megy, félek hogy elmosódik. inkább egy jó kis lassú felfelét fotóznák, lehetõleg erdei szakaszt. ja és nem ismerem annyira a HHH-t.

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
BikerTigger: még egy olyan kérdés, hogy az a jó pályarajz? Mert a sportaktiv honlapon még mindig fent van a pályarajz, csak az a visegrádié. Amúgy bíztam benne hogy akkor meg a duna maratonnál megtalálom a buda maratonét, de nem nyertem...