150.
Jelentkezz be Regisztrálj
Buda Maraton -- 2006. május 1.
Írta 2006. április 14. - 21:32
150.
Írta 2006. április 14. - 21:24
azért a lefeléken is lehet idõt veszíteni ,de jóval kevesebbet ,mint felfelé!
Ha valaki jo felfele [nagyon messze vagyok meg ettol], akkor ha lefele lassabb is, de folyamatosan elozni fog.
Matra Maratonon volt igy, hogy lefele nagyjabol a lejto tetejen megelozott par ember, majd az emelkedon en vissza oket. Kov lejton mar csak akozepen eloztek meg, felfele en vissza oket. Aztan eljott az a pillanat is, amikor a lejto aljan elozott meg az, aki sokkal gyorsabb volt lefele;) Emelkedon en ujra el, majd tobbet nem elozott;)
Na persze itt a Buda Maratonon kozel sem olyanok a lejtok, mint a Matra Maratonon...
mind1. en ovatosabb vagyok lefele. Beerni a celba nagyobb orom, mint 1.5 honap gipsz.
Írta 2006. április 14. - 21:23
haat nekem 95 volt iden a legtobb aszfalton. Dobogoko oda-vissza, benne egy kis HHH, s 13.5os atlagom lett. Ennek ellenere nem hiszem, hogy a 40 km laza lesz. Kivancsi vagyok, hogy hol tartok az idei bringazas alapjan....
Mondjuk tavaly kezdokent [Buda Maraton elott osszesen 100 km-t tekertem 2005ben...] 3h10es idovel ertem be a 30 km-en [igaz 5-6 km-en keresztul torott felsokarral].
ennel iden jobbat akarok:)
Ezzel hányadik lettél?
Mer nem hangzik v.mi rosszul ez az idõ...:lol1:
Írta 2006. április 14. - 21:14
Írta 2006. április 14. - 21:13
huhh akkor idén nagyon oda kell figyelned!
Ne felj..azota a lefeleken lassu vagyok. A felfelekre probalok mindig ragyurni. Ami ugye joval szenvedosebb:)
Amugy jovo het szombaton probalok menni 1 kort a 40esen a CM elott. ..meg megprobalom hetkozben is valamikor.
Szombaton meg 15 orakor CM az Ujpesti rakparton:) Addig le kell tolni
Írta 2006. április 14. - 21:11
lehet lemaradtam, de ez ugye nem az idei?! mert akkor mi a kék, ha nem egy kör - két kör...
40km 1 kor feketevel jelzett utvonalon, 80 km 2 kor a feketevel jelzett utvonalon.
Bal felso szakasz az uj nekem a tavalyihoz kepest, illetve Viragosnyeregi huropk sem volt benne, illetve a HHHra tavaly csak 1x mentunkfel, most ott van egy hurok meg, s akkor er csak fel az ember a Frissito ponthoz. Illetve a Solymari volgyhoz nem ment le tavaly az ut, mert elotte sok eso volt, s baromira jarhatatlan volt -allitolag- az also szakasz. Azt a verseny napjan hagytak ki belole, igy lett 30 km a tavalyi "hosszutav" a 40.
De azt hiszem Te tavaly a roviden indultal. Vagy tevedeK?
Írta 2006. április 14. - 21:10
Írta 2006. április 14. - 21:06
tavaly a versenyen sikerült eltörnöd a karod?
jaja.
Buktaztam egyet a vege elott.. A kecskehegy utani lejtozesnel ahol sok jobbra balra kanyar van. Terkep aljan lathato ez a szakasz.
Felso karok keresztbe eltort, de nem mozdult el szerencsere. Igy csak rogzito kotes 1.5 honapig. De nagyon jo ido volt akkor, s kinszenvedes volt. Duna Maratonon mar indultam ujra;)
Írta 2006. április 14. - 21:03
A BM térképe letölthetõ -->>INNEN<<-- ideiglenesen, amíg a hivatalos oldalon nem elérhetõ.
X.
Hmm ezt a palyat en 2 napja toltottem le delben a Sportaktivrol. Azota levettek volna? Ez nekem mar megvan:)
Írta 2006. április 14. - 21:01
Írta 2006. április 14. - 20:59
Írta 2006. április 14. - 20:59
Én a 40 km-en szeretnék indulni...
És azt mondják, hogy ha tud az ember síkon 80-at akkor menni fog a terep 40.
Na már most multkor hazajöttem Sopronból, ami 76 km és abban volt 12 km terep+hegy és így lett a pihenökkel együtt 15-ös átlag.
Szerintetek merjek elindulni vagy inkább maradjak itthon?
haat nekem 95 volt iden a legtobb aszfalton. Dobogoko oda-vissza, benne egy kis HHH, s 13.5os atlagom lett. Ennek ellenere nem hiszem, hogy a 40 km laza lesz. Kivancsi vagyok, hogy hol tartok az idei bringazas alapjan....
Mondjuk tavaly kezdokent [Buda Maraton elott osszesen 100 km-t tekertem 2005ben...] 3h10es idovel ertem be a 30 km-en [igaz 5-6 km-en keresztul torott felsokarral].
ennel iden jobbat akarok:)
Írta 2006. április 14. - 20:29
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Írta 2006. április 14. - 14:36
Írta 2006. április 14. - 13:49
Helo,
én sajnos nem tudok indulni, a verseny elõttt 2 nappal veszik le a gipszet a kezemrõl. 2 kérdésem lenne: a 12 éves öcsém és apukám végig tudná e tekerni a 40 kmt. nem edzenek annyit, de pl a budaörs-jánoshegy kilátó utat jól birják. nem annyira technikásak, és inkább biztonságosan, túrázós módon mennek.
Nekik van külön egy 10km-es kategória. A 40-es nagyon fingatós, szerintem nem átlag hobbibringásnak való, aki hétvégén néha túrázik egyet. Persze fõ az önbizalom... :-)
Írta 2006. április 14. - 12:16
Írta 2006. április 14. - 12:10
hát mindenesetre budai hg.....tavalyelõtti hasonló volt....
Harangnál meg a végleges pályát akkor lehet tudni mikor már végig mentél a maratonon
Hát sajnos még nem voltam buda maratonon
Harang rendezésérõl már hallottam, tavaly is volt vmi felvezetõ motorossal eltévedés
DaveRider: Hát az elsõhöz nem tudok sokat hozzászólni, mert annyira még én sem ismerem a helyet. A második dolog viszont remek ötlet! Majd mindenképp küld a linket!
Amúgy jöhetnél, hisz akkor már nem lesz rajtad a gipsz
Írta 2006. április 14. - 12:02
hát mindenesetre budai hg.....tavalyelõtti hasonló volt....BikerTigger: még egy olyan kérdés, hogy az a jó pályarajz? Mert a sportaktiv honlapon még mindig fent van a pályarajz, csak az a visegrádié. Amúgy bíztam benne hogy akkor meg a duna maratonnál megtalálom a buda maratonét, de nem nyertem...
Harangnál meg a végleges pályát akkor lehet tudni mikor már végig mentél a maratonon
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. április 14. - 11:55
én sajnos nem tudok indulni, a verseny elõttt 2 nappal veszik le a gipszet a kezemrõl. 2 kérdésem lenne: a 12 éves öcsém és apukám végig tudná e tekerni a 40 kmt. nem edzenek annyit, de pl a budaörs-jánoshegy kilátó utat jól birják. nem annyira technikásak, és inkább biztonságosan, túrázós módon mennek.
Más: van nekem egy panasonic dmz-f20 fényképezõm meg 2*1 giga memóriakártya bele. a versenyre mindenképp kimegyek, mint nézõ és ha már ott vagyok, gondoltam fotózok is, aztán majd jól berendezem rajtszám szerint aztán felteszem nektek. kéne pár tipp, hogy hol lehetne jó fotókat készíteni. a lejtmenet annyira nem megy, félek hogy elmosódik. inkább egy jó kis lassú felfelét fotóznák, lehetõleg erdei szakaszt. ja és nem ismerem annyira a HHH-t.
Írta 2006. április 14. - 11:21

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére