Kela14: gyere csak, majd toljuk együtt.
Jelentkezz be Regisztrálj
Buda Maraton -- 2006. május 1.
Írta 2006. április 14. - 11:19
Kela14: gyere csak, majd toljuk együtt.
Írta 2006. április 14. - 10:27
Tiggi privielindulni elindulhatsz nyugodtan, de sztem ez olyan ha sszfalton tudsz emelkedõn hegyen mondjuk 80km-t is, meg fogsz lepõdni hogy terepen 20-30 kilcsi után ki vagy mint a brekusz.....legalábbis nakam anno ez volt a tapasznyalat
Kboy küldeném, de dobj egy mélcímet, mer ha innen küldöm az adatidtól, oda nem tok fájlt csatolni /asszem/
Írta 2006. április 14. - 10:16
elindulni elindulhatsz nyugodtan, de sztem ez olyan ha sszfalton tudsz emelkedõn hegyen mondjuk 80km-t is, meg fogsz lepõdni hogy terepen 20-30 kilcsi után ki vagy mint a brekusz.....legalábbis nakam anno ez volt a tapasznyalatÉn a 40 km-en szeretnék indulni...
És azt mondják, hogy ha tud az ember síkon 80-at akkor menni fog a terep 40.
Na már most multkor hazajöttem Sopronból, ami 76 km és abban volt 12 km terep+hegy és így lett a pihenökkel együtt 15-ös átlag.
Szerintetek merjek elindulni vagy inkább maradjak itthon?
Kboy küldeném, de dobj egy mélcímet, mer ha innen küldöm az adatidtól, oda nem tok fájlt csatolni /asszem/
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. április 14. - 10:02
Tigger nekem is kûld át légyszi,mert én csak megnéztem ,de nem mentettem elvicces,,,,,tegnap v tegnapelõtt még fent volt....gondolom észreveszik hogy hiba aztán elõbb útóbb kijavítják,
mondjuk én lementettem ha kell átküldöm mélben /viszont 3mega/
"És azt mondják, hogy ha tud az ember síkon 80-at akkor menni fog a terep 40."
Szerintem ez igy elég nagy marhaság,mert ha mondjuk 40 KM-ben van X szint akkor
nem biztos hogy ugyan ugy birod mint síkon a 80-at.
Az én véleményem indulj el bátran ha nem megy akkor leszálsz és pihensz,tolod majd utána ujból nyomhatod (nekünk nehéz igy a gép elött eldönteni milyen a teljesítõképességed) szoval csak bátran no para
Írta 2006. április 14. - 10:01
És azt mondják, hogy ha tud az ember síkon 80-at akkor menni fog a terep 40.
Na már most multkor hazajöttem Sopronból, ami 76 km és abban volt 12 km terep+hegy és így lett a pihenökkel együtt 15-ös átlag.
Szerintetek merjek elindulni vagy inkább maradjak itthon?
Írta 2006. április 14. - 09:58
vicces,,,,,tegnap v tegnapelõtt még fent volt....gondolom észreveszik hogy hiba aztán elõbb útóbb kijavítják,Sziasztok!
Én tegnap jártam be a kék ösvényt Hüvösvölgytõl a HHH-ig, nagyon jó volt. Teljesen jó állapotban van, bár az elején néhol a zuzorkás-kavicsossal meggyûlt a gondom. Meg avval hogy sok helyütt le van kopva a jelzés a fákról. Jó mondjuk nem is sötétbe kéne menni. Visszafelé a HHHi uton jött fel szemben vagy 40 bringás. Szivesen csatlakoztam volna, de a lábaim ezt nem akarták
Én amúgy a 40kmen szeretnék indulni, csak ne kéne "lábon" felmenni oda
Más: valaki nem tudja hol lehetne elérni a pályarajzot? Tudom, h Brick is írta, de az a Visegrád maratoné.Az oldalon is csak az van kint. Offtopic: Kissé vicces, h cc 2hét múlva lesz a verseny, de se pályarajz, se szintrajz, pláne hogy állítólag 2 éve is ez a nyomvonal volt.
mondjuk én lementettem ha kell átküldöm mélben /viszont 3mega/
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. április 14. - 09:40
Én tegnap jártam be a kék ösvényt Hüvösvölgytõl a HHH-ig, nagyon jó volt. Teljesen jó állapotban van, bár az elején néhol a zuzorkás-kavicsossal meggyûlt a gondom. Meg avval hogy sok helyütt le van kopva a jelzés a fákról. Jó mondjuk nem is sötétbe kéne menni. Visszafelé a HHHi uton jött fel szemben vagy 40 bringás. Szivesen csatlakoztam volna, de a lábaim ezt nem akarták
Én amúgy a 40kmen szeretnék indulni, csak ne kéne "lábon" felmenni oda
Más: valaki nem tudja hol lehetne elérni a pályarajzot? Tudom, h Brick is írta, de az a Visegrád maratoné.
Írta 2006. április 14. - 08:12
Írta 2006. április 13. - 23:34
Most jöttem vissza HHH-ról, megnéztem a Virágos-nyeregtõl induló kék ösvényt (a Vihar-h felirat a térképen)... csodás.
Egy baj van csak: ez nem bringás útvonal. Nem mondom, kell egy, esetleg két olyan meredek, amit megemlegetnek a népek, mondjuk érzelmi okokból a kövest tudom ilyen célra elképzelni, de ez a kék ösvény ez még gyalog is durva. Nem látom értelmét olyan útvonalnak, ami gyalog gyorsabb, mint tekerve... Ezzel az erõvel lehetne függõleges sziklafal is, az mégiscsak nehezebb. Szeretem a mászásokat, de azért ezt túlzásnak, illetve értelmetlenségnek tartom. Lefelé ugyanez, sõt, még meredekebb talaj sziklákkal itt-ott, gondolni sem merek arra, hogy a tömegben valaki mondjuk a kemény cipõjével megcsúszik egy kövön, elesik, és viszi magával a többit. Nem hosszú szakasz, de balesetveszélyes. Szerintem nem sokan lesznek DH felszerelésben, szólni kéne, hogy hozzanak full-face bukót meg páncélt...
Persze minek szólok bele, tulajdonképpen nem érint, kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy abban a tömegben kellene túlélni... egymás mellõl százötvenen, brr... ezt meghagyom másnak.
Elnézést a negatív véleményért, vezeklésül többször végigjárom majd az útvonalat a közeljövõben, ígérem... természetesen a fixivel! :-)
Szia!
Ami engem próbára fog tenni az a HHH-hoz felvezeto sziklás-köves út lesz:)
A Virágosnyereg utca, s a Harsánylejtõ vége szerintem nem olyan vészes. Ésszel kell menni, nem ész nélkül, s akkor nem lesz baj.
A 150 ember meg nem fog összetorlódni azon a szakason. Sokan le fognak elõtte már morzsolódni. 3-8 fõs kisebb csoportok fogjak egymást követni max szerintem.
Én már várom. Tavaly legyõzött a hegy. Idén visszavágó. Tavaly volt balesetem. Idén nem lesz.
Írta 2006. április 13. - 23:24
Írta 2006. április 13. - 23:03
Kela: Ez az év eleji elsõ maraton. Szerintem nagyon durva. Kemény mászások és DH-k is vannak (legalábbis nekem). Szóval ha keményen edzel és rendszeresen jársz maratonokra, akkor ez inkább CC-s pálya. Legalábbis én belehalok abba a 40 km-be is. Persze ez csak az én véleményem...
Most jöttem vissza HHH-ról, megnéztem a Virágos-nyeregtõl induló kék ösvényt (a Vihar-h felirat a térképen)... csodás.
Egy baj van csak: ez nem bringás útvonal. Nem mondom, kell egy, esetleg két olyan meredek, amit megemlegetnek a népek, mondjuk érzelmi okokból a kövest tudom ilyen célra elképzelni, de ez a kék ösvény ez még gyalog is durva. Nem látom értelmét olyan útvonalnak, ami gyalog gyorsabb, mint tekerve... Ezzel az erõvel lehetne függõleges sziklafal is, az mégiscsak nehezebb. Szeretem a mászásokat, de azért ezt túlzásnak, illetve értelmetlenségnek tartom. Lefelé ugyanez, sõt, még meredekebb talaj sziklákkal itt-ott, gondolni sem merek arra, hogy a tömegben valaki mondjuk a kemény cipõjével megcsúszik egy kövön, elesik, és viszi magával a többit. Nem hosszú szakasz, de balesetveszélyes. Szerintem nem sokan lesznek DH felszerelésben, szólni kéne, hogy hozzanak full-face bukót meg páncélt...
Persze minek szólok bele, tulajdonképpen nem érint, kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy abban a tömegben kellene túlélni... egymás mellõl százötvenen, brr... ezt meghagyom másnak.
Elnézést a negatív véleményért, vezeklésül többször végigjárom majd az útvonalat a közeljövõben, ígérem... természetesen a fixivel! :-)
Írta 2006. április 13. - 22:57
Elsõ pillanattól végig koncentrálni kell, jó pörgõs pálya.
Race, no Rest!
Írta 2006. április 13. - 17:20
En nem tettem le a bringat a telen, s probalok hosszabbakat menni a HHH-n. Most egyenlore gy nez ki a 40-50 km megy terepen, ezert nekem is eleg lesz a 40 km.
Foleg mert nagyjabol tudom milyen a HHH.
Igaz, most 2.5-3 kiloval konnyebb jobb geometriaju gepem van!
Írta 2006. április 13. - 16:44
Az viszont tény, hogy mivel a 80 km közepén egyszer áthalad a pálya a célon, sokan fel szokták itt adni a versenyt.
Egyébként érdemes jönni, mert nagyon szép a HHH, izgalmas ösvények és meredek hegyek vannak.
Írta 2006. április 13. - 13:38
De sajna csak a 40-en, 80-hoz még várnom kell 2 évet:(
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2006. április 13. - 12:53
esõ után egy-két helytõl eltekintve, nem lenne komoly sár.
nehézség:
nincsenek hosszú lejtõk és elnyújtott mászások, szóval csak óvatosan a 2körrel
Írta 2006. április 13. - 12:38
Mennyire kemény pl. a a pannon maraton egyes futamaihoz képest?
Írta 2006. április 13. - 11:32
ha elõtte nap esik egy kis esõ akkor nagy dagonya lesz?
Írta 2006. április 12. - 23:40
Viragosnyereg utca, illetve Harsanylejto utca. Igaz az elso csak lefele, de onnan visszamazszni is jo moka lesz.
Jobban tetszik a nyomvonal, mint a tavalyi:)
Lehet csak azert mert mar ki vagyok ehezve 1 maratonra
Írta 2006. április 12. - 20:59
Addigra kb. összarakom a gépemet is.
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére