Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Buda Maraton -- 2006. május 1.

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
474 hozzászólás a témában

#21
Tbiro

Tbiro

    vendég

  • fórumtag
  • 11 hozzászólás

Helllo!!!

Ti voltatok a három srác akik közül 2 ledefektelt???


Csá!

jaja! köszi a csokit :)
Merida forever.

#22
kela

kela

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Hát igen mondjuk biztos másképp emlékezik vissza az aki végig ment... vagy az aki lerohadt a sárba(pl én.). Ugye a bringán szétmegy csomó minden de ha legalább végigmegy az ember akkor jobb kedvel újítja fel a bringát. Én eldefekteltem racing ralphal.... 3 belsõt tettem bele de mindnek volt vmi baja... ez pech de tanul az ember... nem szabad túlságosan kikönyített gumit venni meg otthon alapossan átkell nézni a pótbelsõket. De a legjobb ha az ember nem kap ugye defektet. Kela14 te asszem tudom ki vagy együtt toltuk bringát a frissítõig (meg két haverommal). Na nem baj új gumik, alaposabb, felkészülés, nem adom fel:P. Szilvásra ha eljutok kiderül jól számítottam-e! :P


Helllo!!!

Ti voltatok a három srác akik közül 2 ledefektelt???

#23
Tbiro

Tbiro

    vendég

  • fórumtag
  • 11 hozzászólás
Hát igen mondjuk biztos másképp emlékezik vissza az aki végig ment... vagy az aki lerohadt a sárba(pl én.). Ugye a bringán szétmegy csomó minden de ha legalább végigmegy az ember akkor jobb kedvel újítja fel a bringát. Én eldefekteltem racing ralphal.... 3 belsõt tettem bele de mindnek volt vmi baja... ez pech de tanul az ember... nem szabad túlságosan kikönyített gumit venni meg otthon alapossan átkell nézni a pótbelsõket. De a legjobb ha az ember nem kap ugye defektet. Kela14 te asszem tudom ki vagy együtt toltuk bringát a frissítõig (meg két haverommal). Na nem baj új gumik, alaposabb, felkészülés, nem adom fel:P. Szilvásra ha eljutok kiderül jól számítottam-e! :P
Merida forever.

#24
kela

kela

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Henger, Spiltyu, 73Kacsa, Nagy Tibor, kela14, ggx!

"Az elõbbi hozzászólók közül akik még lefelé is tolták, háát... szégyelhetik magukat!"

Itt a mondat végére be akartam tenni egy nagy vigyorgó smiley-t, de a rendszer nem engedte, így, néhány másikkal együtt kitöröltem és ez így elég félreérthetõ lett, úgyhogy bocs mindenkitõl, nem így értettem. Ezt poénnak szántam. Komolyan!
Eredetileg ez lett volna:
"Az elõbbi hozzászólók közül akik még lefelé is tolták, háát... szégyelhetik magukat! :) "
Remélem,h most már nincs harag. Ez vicc, poén, tréfa. OK? (Ha vki nem érti, sajnálom!)

"Nem gyõztem ordibálni,h engedjenek elõre. A sár nem zavart, még élveztem is, de ez nagyon bosszantott."

Ez tényleg bosszantó volt és nem voltam ezzel egyedül. Ez a véleményem és megírtam. Stimm? Amúgy nem ordibáltam végig a 40km-t. Másokat is hallottam erre panaszkodni. Én pl. simán elengedtem magam mellett azt aki gyorsabb volt. Ha kellett félrehúzódtam.

"5óra..."
Kevesebb munka, több edzés --> jobb idõ (lenne). De gondolom ezzel sem vagyok egyedül...

A többi meg csak kötözködés, de nem csodálkozom rajta.
Amúgy tök jó buli volt.

Na, jól legyetek!
Hajrá :bananadan


Ok nincs harag!!!!!

A vitákról:

Én a két tábor véleményét vegyíteném--- Én most voltam elõször ezérta rajtnál utolsó sor, ha tolom mások minél gyorsabb elengedése, lefelé meg most jol mentem ezáltal minél biztonságosabb elõzések.---ja még kaját is osztottam ha szükségevolt rá valakinek...:)

Amúgy maratonra az ember az élvezetért megy de
a befizetett nevezési díjért elvár bizonyos szolgáltatási minõséget.---és szerintem itt zárjuk le a vitát.

#25
elZúzda

elZúzda

    vendég

  • fórumtag
  • 14 hozzászólás
Szerintem nagyon jó verseny volt, köszönet a szervezõ lányoknak, srácoknak a cípõm megtalálásáért, az átneveztetésért, és a táska megörzésének vállalásáért , és aztán megkereséséért :) .

Mi mindig együtt megyünk Tomasszal a maratonokra, ez már a harmadik volt két Mátrai hosszú táv után után. ( Mi voltunk tavaly a Mátrában, akik úgy akartunk átgördülni a célvonalon, hogy a másik kormányát fogjuk, másik kezünk, pedig a magasban. Az esésben egy másodperccel meg is elõztem. Nincs valakinek esetleg célfotója? :) )

Rajt elõtt Tomi rájött, hogy lapos a hátsója és elmentünk meghuzatni egy picit a szelepet, úgyhogy jól láttuk az elrajtoló mezõnyt, de szerencsére az idõjárásnak hamar utolértük, legalábbis a végét. Igazi kalandtúra volt, közben rájöttem, hogy a markolatváltó nem igazán jó, mert miután kikaparod a fék környékérõl a sár mozdítható részét, annyira csúszik minden, hogy nem lehet kézzel váltani.

A bicikli állapotárol nem írnék, köbö az összes eddigi, minek következtében volt idõm elmélkedni a nap eseményeirõl, mialatt eltoltam a kerékpárt a Nyugati-pályaudvarig. De legalább lesznek rajta új dolgok :)

És mókás volt néhol lefelé, mert egy párszor azért sikerült megelõzni néhány embert, mert nem fogott a fék.

Egyébként egy 98-as cruxom van.
Teló nincs rajta, de most úgysem számított.
A gumik Panaracer Smoke és Dart.

Ami még vicces volt, hogy mindenki csupa szürkeség volt, színek alapján nem nagyon lehetett felismerni senkit. Illetve bicómosáskor érdekes volt (persze remegõ fázás közepette), hogy milyen szép színes bicók bukkanak ki a sártengerbõl.

Sajna feladtuk, de had idézzek:
"Jövõre is megyek és REMÉLEM ESNI FOG!"

Minden jót!

#26
lensver

lensver

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tibor, sajnos a magyar viszonyoknál ezt már szinte komolyan gondolom. De mindig válogathatok, és válogatok is, mert sokmindennel nem értek egyet. Most voltunk kint Gardán, ahol kiváló kiszolgálásban részesültek az indulók. A 15 ezer forintos nevezési díjba sokminden belefért: kajáktól, piáktól roskadozó itatópontok, kulacs, rövidujjú kesztyû és pasztaparti. És ez még nem is a legjobb, mert beírásod szerint voltál te is a Dolomitin és láthattad, hogy ott milyen szuper dolgot kap az ember a nevezésért. Mikor én voltam: egy széldzsekit kaptunk. Más években volt már hátizsák, mellény, mez, stb...

A magyar marcik meg elõnevezve 2500-3500 Ft-osak. Ennyiért lehet, hogy még azt se lehet elvárni, hogy az itatóponton legyen izotóniás ital. Én ebbe sajnos nem látok bele, hogy mekkora a költségvetés.

Viszont ha nálunk is annyian maratonoznának, mint kint, akkor nagyobb lenne az igény, az elvárás és igy hazánk versenyszervezõi is jobban fáradoznának. Persze magasabb díjakért.

Ez a téma sajna olyan, hogy hosszú oldalakon lehetne rajta vitatkozni, hogy most akkor joggal várhatjuk-e el igényeink teljesülését, vagy panaszunk csak nyavajgás.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

#27
Nagy Tibor

Nagy Tibor

    vendég

  • fórumtag
  • 38 hozzászólás
[
De mi van most?
nyavajgás, hiszti, piszkálódás....

Hello!

Én már ott voltam az elsõ DM-en is (amikor még szenzáció számba ment az az egy is) és azóta mindegyiken, meg még jó néhány maratonon, így láttam mát egyet s mást.
A zt gondolom nem kellene minden kritikát "nyavajgás, hiszti, piszkálódás" kategóriába sorolni, fõleg ha azok jogosak. Ki kell menni mondjuk a Dolomiti Supermaratonra, és megnézni hogyan vezénylik le az ottani rendezõk a 3000 fõs versenyt. A rendezõknek tanulni kell ezt a dolgot és ha nem mondjuk el nekik szerintünk mi nem jó, akkor honnan fogják tudni? Vagy mindegy mit kapunk örüljünk, hogy bringázhatunk egyet és semmi más nem számít? Ugye ezt nem gondoljátok komolyan!

#28
biciklis szatír

biciklis szatír

    újonc

  • fórumtag
  • 2 hozzászólás
Szeretném megköszönni a segítséget Szücs Ferencnek és Balogh Krisztiánnak!!! Mindketten egy belsõvel járultak hozzá, hogy bejussak a célba.
Mindenkinek gratulálok! Külön kiemelném azokat, akik két kört mentek! Én jövõre biztosan megyek, idõjárástól függetlenül!

#29
Hápi

Hápi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 952 hozzászólás

...
Túl kéne már lépni ezen a nyavajgáson és önsajnálaton!

Foglalkozzunk végre a bringázással, a természettel, a sörrel és a csajokkal...

Ezek a nyavajgások, kritikák szerintem csak azért születnek, íródnak meg itt is, hogy a saját szemszögünkbõl meséljük el a történteket és ezzel is segítsünk a szervezõknek, hogy a következõ még színvonalasabb, még élvezhetõbb legyen. Itt szerintem senki nem akarja kritizálni, kioktatni a szervezõket, hanem a magunk módján néha finoman, néha kicsit határozottabban mondjuk el a véleményünket. Ha a szervezõk veszik a (mint ebben az esetben is, köszönet érte) fáradságot és az alaptalan kritikákat megmagyarázzák és a valósakat megértik, elfogadják akkor a következõ verseny még színvonalasabb, zökkenõmentesebb lesz. Mi önként megyünk oda versenyezni melyet a nevezési díj befizetésével is elismerünk. Azonban az a szervezõ érdeke, hogy minél több elégedett ember legyen, aki jövõre is visszajön, és esetleg szól barátainak, ismerõseinek, hogy ez milyen jó. Több versenyzõ, több pénz, több lehetõség.
Ezen a versenyen az idõjárás közbeszólt. Igen a két mosó elég lett volna, ha száraz az idõ. De nem az volt. Szabadtéri sport, erre nekünk és a szervezõknek is fel kell készülni és fel lehet készülni.
Igazatok van! A nevezõk nagytöbbsége -mint én is- az élvezetért, a hangulatért megy ilyen rendezvényekre. Élvezük, mert sokadmagunkal, jóhangulatban közösen csinálhatjuk azt, amit szeretünk. Amint elrajtol a verseny és kialakulnak a helyek -fõleg ilyen mostoha körülmények között- sok ismerõs és ismeretlen talál egy másra, elegyedik beszélgetésbe és együtt élvezzük vagy szenvedjük végig. De ez az egész ettõl szép! Ezért szeretek maratonokra járni. Sokat tekerek barátaimmal is, de amikor összejön egy-egy rajtnál 800-1000 bringás az teljesen más érzés.
Azonban a versenyszabályzatban benne van -nemtudom, hogy olvasta-e valaki-, hogy a gyorsabb versenyzõt el kell engedni, fõleg ha az már a második körét nyomja míg mi az elsõt. A gyorsabb versenyzõk így néha én is szoktunk az elõttünk lévõnek kiabálni, hogy az elõzést minél biztonságosabban, balestementesen hajtsuk végre. Nem azért kiabálunk mert unatkozunk, hanem ,hogy vigyázzunk egymásra.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;


#30
lensver

lensver

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ez így van dit. És mégis ... néha az az érzésem, hogy nem csak ez számít.

Ám a végsõ döntés minden esetben a mienk. Senki se kényszerít minket. Én is nyavajogtam már sok minden miatt, de életem összes maratonjában volt valami jó is: a tekerés öröme és az, hogy ezt egyszerre sokan csináltuk. Vagy ha szenvedés volt a pálya miatt - mondjuk a mocsok Mecsek marcin - akkor meg azt élveztem valahol (bár errõl idõnként elfeledkeztem) - hogy együtt szenvedünk, meg hogy hogy nézünk ki.

Az, hogy a hosszú távon az utolsó vagy utolsó elõtti itatóponton elfogy a víz, vagy rosszul van kiszalagozva a pálya, vagy hogy rossz az eredménylista és nem mér a chip csupán olyan dolgok, amik szebbé tennék a maratont. S valahol ezekért is fizetünk. A kellemetlen érzés ott kezdõdik, amikor befizetjük a pénzt, de cserébe nem kapjuk ezeket a dolgokat. Ez olyan, mintha vennél egy félig romlott árut. De végülis a másik felét meg lehet enni. És a rohadt banántól eltérõen egy maraton még lehet szép úgy, hogy a szervezõk elcsesztek valamit. Mert a legfontosabbat, a tekerés élményét nem tudják elvenni. Ez csakis tõlünk függ - hogy hogy állunk hozzá. Tökéletességet várunk-e lépten nyomon, vagy pedig a körülményekhez alkalmazkodva minden terepviszony, idõjárás és technikai probléma közepette is megtaláljuk a vidámság forrását.

Erre van is egy jó példám: párom komája és munkatársa, Takács Tamás hosszú távra ment a BM-en. Elsõ körön elszállt az elsõ tárcsaféke. Leszedte, fölkötöttte a vázra és ment tovább. 2 óra múlva, a második körben ismét elszállt - ezúttal a hátsó. Ezt is felkötötte. Most már fék nélkül ment tovább. Persze egy ideig, mert aztán belátta, hogy igy fék nélkül bajosan lehet közlekedni. Bár az elsõ körben dobogós helyek környékén tekert, nem üvöltötte le az elõtte lassan haladók fejét. Sõt, egy srácot még figyelmeztetett is, hogy vigyázzon, mert elõtte fa lesz hamarosan (a 2.körben).
Mindeközben végig derûs maradt és élvezte a maratont.

Hát, valahogy igy kéne ezt csinálni mindenkinek. És nemcsak a maratonpályákon, hanem a normál életben is...
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

#31
dit

dit

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 441 hozzászólás

Persze, igazatok van!
Én sem a sorbaállást élvezem benne, hanem a lehetõséget, hogy tekerhessünk együtt egy jót.
Azzal is egyetértek, hogy mi határozzuk meg, hogy melyik jó vagy sem, nem kötelezõ egyikre sem elmenni mégegyszer, ha nem tetszett.
Amikor én kezdtem járni maratonokra, akkor még nem volt annyi egy évben mint most.
Volt 5-6 verseny, de azok valahogy mindig jók voltak.
De az is lehet, hogy mivel azért mentünk oda hogy jól érezzük magunkat, senki és semmi nem tudta elvenni a jókedvünket.

De mi van most?
nyavajgás, hiszti, piszkálódás....
Persze, nekem is sorba kellett állnom a rajtszámért, mert közvetlen elõttem nevezte le a teljes csapatot egy tag kb 15 névvel, de kibírtam.
A bringamosó pedig még sok is lett volna ha nem esik az esõ, mivel elõtte való nap én mentem a pályán, és poros volt, ergo egy csepp víz sem kellett volna lemosni.
Nem akarom mindenáron védeni Harangot, de annyira tud mindenre felkészülni, mint mi. Ha hideg van felöltözöl, ha meleg van nem.
Túl kéne már lépni ezen a nyavajgáson és önsajnálaton!

Foglalkozzunk végre a bringázással, a természettel, a sörrel és a csajokkal...

teljesen egyetértek veled :)
nem kell túlreagálni dolgokat....én még olyan maratonon nem voltam ami után ne lett volna egy két negatív hozzászólás ezen a forumon...

#32
Olee

Olee

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Rozgának adok teljes mértékben igazat.
Ha valakinek nem tetszik amit a nevezési díjáért kap, akkor vegyen rajta mondjuk 4 liter benzint azt jó.

#33
rozoga

rozoga

    vendég

  • fórumtag
  • 97 hozzászólás
Persze, igazatok van!
Én sem a sorbaállást élvezem benne, hanem a lehetõséget, hogy tekerhessünk együtt egy jót.
Azzal is egyetértek, hogy mi határozzuk meg, hogy melyik jó vagy sem, nem kötelezõ egyikre sem elmenni mégegyszer, ha nem tetszett.
Amikor én kezdtem járni maratonokra, akkor még nem volt annyi egy évben mint most.
Volt 5-6 verseny, de azok valahogy mindig jók voltak.
De az is lehet, hogy mivel azért mentünk oda hogy jól érezzük magunkat, senki és semmi nem tudta elvenni a jókedvünket.

De mi van most?
nyavajgás, hiszti, piszkálódás....
Persze, nekem is sorba kellett állnom a rajtszámért, mert közvetlen elõttem nevezte le a teljes csapatot egy tag kb 15 névvel, de kibírtam.
A bringamosó pedig még sok is lett volna ha nem esik az esõ, mivel elõtte való nap én mentem a pályán, és poros volt, ergo egy csepp víz sem kellett volna lemosni.
Nem akarom mindenáron védeni Harangot, de annyira tud mindenre felkészülni, mint mi. Ha hideg van felöltözöl, ha meleg van nem.
Túl kéne már lépni ezen a nyavajgáson és önsajnálaton!

Foglalkozzunk végre a bringázással, a természettel, a sörrel és a csajokkal...

#34
lensver

lensver

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Ez egy szolgáltatás, nem ingyen kapjuk, és így joggal elvárható pl. ne keljen elõnevezés, fizetés után fél órát sorba állni a rajtszámért, vagy egy órát várni a bringamosásra a fogvacogtató hidegben.
Ha valakinek ez beletartozik az élmény kategóriába az irigylem, én utálok sorba állni, várni, mert tudom meg lehet csinálni jobban is, mint ahogy ez a szervezõ gárda is megcsinálta már nem egy szer a DM-en.


Én éppen ezért most már keményen megválogatom, hogy hova megyek el, mert hazánkban elég silány a választék (értem ezalatt, hogy igaz, hogy rengeteg a maraton, de a minõség gyatra). Szerintem csak két igazán jó maraton van. Ehhez jön még 2 kedvenc és vége is a listának.
Igaz, a Pannon kupákat (gyõri kivételével) nem ismerem, azok lehet, hogy jó szervezésûek. De a többi... :(

Az továbbra is tõlünk függ, melyik rendezvényt "szponzoráljuk" meg a pénzünkkel, tehát az elõzõ évek tapasztalataiból levonva már tudhatjuk, hova nem érdemes menni, mi az, ami nem tetszett. Én sajnos a Budával vagyok így, de ez egyéni szocprobléma. Nekem valamikért nem jön be, másoknak meg bejön. Ez van és ez is lesz.

Ha pedig kezdõ maratonozók vagyunk, akkor sajnos végig kell járnunk az utat és okulnunk, hogy hova érdemes menni, s mi az, ahova nem szeretnénk többet visszatérni.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

#35
73Kacsa

73Kacsa

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 639 hozzászólás


Sajna minden versenyen vannak, akik túlvállalják magukat. Rajtnál elõretörnek, aztán az elsõ nehezebb részen jön a feltartás. Úgy gondolom, ha erõsebb vagyok, úgyis megelõzöm.


Alig 5 maraton indulassal a hatam mogott mar tudom azt, hogy a rajtnal hova alljak be. [plussz milyen eroben erzem magam].
Persze ez fugg a tavtol is. Kozeptav eseten nem igyekszek a mezony kozepebe lenni, mivel nem az elso 3 kmenfog eldolni, hogy mi lesz a vegen. Az elejen ugyis kihullik az, aki azt hiszi 1 kmes sprintverseny van.

#36
73Kacsa

73Kacsa

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 639 hozzászólás

Meg vannak az eredmények:
Ha akarom úgy nézem, hogy utolsó elõtti csaj vagyok, ha akarom úgy, hogy 11., de úgy is nézhetem, hogy a 2. az öreg lányok között. :)
De akárhogyis: MEGCSINÁLTAM! Én és a BRINGÁM.


Gratuka :clap:

#37
73Kacsa

73Kacsa

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 639 hozzászólás

Henger, Spiltyu, 73Kacsa, Nagy Tibor, kela14, ggx!

Ezt poénnak szántam. Komolyan!
Eredetileg ez lett volna:
"Az elõbbi hozzászólók közül akik még lefelé is tolták, háát... szégyelhetik magukat! :) "
Remélem,h most már nincs harag. Ez vicc, poén, tréfa. OK? (Ha vki nem érti, sajnálom!)
"5óra..."
Kevesebb munka, több edzés --> jobb idõ (lenne). De gondolom ezzel sem vagyok egyedül...
Hajrá :bananadan


Na jo igy mar mas a leanyzo fekvese:) Haragudni en sem haragudtam. Mondjuk most pozitivabb volt a verseny hangulat mint tavaly, mikor is egy hasonlo hobbista kiabalt, hogy engedjek el felfele...aztan lefele lassu volt, s ez felbosszantotta. Kovetkezo emelkedon megint anyazott....De semmivel sem volt gyorsabb nalunk. Na az bunkosag volt, de ez tavalyi emlek.

Nekem is jo lenne a halftime job halftime sport....de ez van. Mire eselyem van kimenni a hegyre, az du 17 ora.

#38
rozoga

rozoga

    vendég

  • fórumtag
  • 97 hozzászólás

Meg vannak az eredmények:
Ha akarom úgy nézem, hogy utolsó elõtti csaj vagyok, ha akarom úgy, hogy 11., de úgy is nézhetem, hogy a 2. az öreg lányok között. :)
De akárhogyis: MEGCSINÁLTAM! Én és a BRINGÁM.



Én pedig gratulálok a 11-ik helyezéshez, :) de leginkább ahhoz, hogy MEGCSINÁLTAD!!!

#39
-Henger-

-Henger-

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Részemrõl nincs harag, nem is volt.

"Ez tényleg bosszantó volt és nem voltam ezzel egyedül."
Sajna minden versenyen vannak, akik túlvállalják magukat. Rajtnál elõretörnek, aztán az elsõ nehezebb részen jön a feltartás. Úgy gondolom, ha erõsebb vagyok, úgyis megelõzöm.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

#40
alat

alat

    vendég

  • fórumtag
  • 72 hozzászólás
Henger, Spiltyu, 73Kacsa, Nagy Tibor, kela14, ggx!

"Az elõbbi hozzászólók közül akik még lefelé is tolták, háát... szégyelhetik magukat!"

Itt a mondat végére be akartam tenni egy nagy vigyorgó smiley-t, de a rendszer nem engedte, így, néhány másikkal együtt kitöröltem és ez így elég félreérthetõ lett, úgyhogy bocs mindenkitõl, nem így értettem. Ezt poénnak szántam. Komolyan!
Eredetileg ez lett volna:
"Az elõbbi hozzászólók közül akik még lefelé is tolták, háát... szégyelhetik magukat! :) "
Remélem,h most már nincs harag. Ez vicc, poén, tréfa. OK? (Ha vki nem érti, sajnálom!)

"Nem gyõztem ordibálni,h engedjenek elõre. A sár nem zavart, még élveztem is, de ez nagyon bosszantott."
Ez tényleg bosszantó volt és nem voltam ezzel egyedül. Ez a véleményem és megírtam. Stimm? Amúgy nem ordibáltam végig a 40km-t. Másokat is hallottam erre panaszkodni. Én pl. simán elengedtem magam mellett azt aki gyorsabb volt. Ha kellett félrehúzódtam.

"5óra..."
Kevesebb munka, több edzés --> jobb idõ (lenne). De gondolom ezzel sem vagyok egyedül...

A többi meg csak kötözködés, de nem csodálkozom rajta.
Amúgy tök jó buli volt.

Na, jól legyetek!
Hajrá :bananadan