Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Posted 2008. April 08. - 22:21
Posted 2008. April 08. - 22:20
akkor kapd szét megint
fényképezd le ami szét ment
http://www.chainreactioncycles.com
irsz nekik levelet,õk meg beszerzik,mert be tudják szereznia hozzávalókat!
de a legegyszerübb ha sztem a marzocchinak irsz!
Az a baj hogy én nem értek a telókhoz nem nyúlok hozzá.
Elvittem egy helyre megnézték azóta szar a visszaút is azzal eddig nem volt gond csak a kopresszióval.
Bár értenék hozzá....
Posted 2008. April 08. - 22:07
fényképezd le ami szét ment
http://www.chainreactioncycles.com
irsz nekik levelet,õk meg beszerzik,mert be tudják szereznia hozzávalókat!
de a legegyszerübb ha sztem a marzocchinak irsz!
Posted 2008. April 08. - 22:05
Posted 2008. April 08. - 22:02
Szándékosan nem 08-ast vettem de ez sem jött be.
Volt már nem egy telóm, 2 db Junior, Dorado kicsi ideig Boxxer nem ez az elsõ 888-am se de én még ennyire instabill szerkezetet még nem láttam ammi ennyire de ennyire mûködésképtelen valami szörnyû.
A lábon azt érzem mintha le akarna esni (nincs visszaút), ideges lettem levittem egy 3as lépcsõt vele most (nem ugrottam le csak lementem rajta) a 200mm rugóút eltünt megkockáztatnám hogy koppant is ettõl (hisz üzemképtelen a kompresszió) és az a recsegés ami kijött belõle azt is csak törött bringaváznál hallottam utoljára mikor az alumínium sír és mindehez társul az idétlen kopogás ami minden összemozdulásnál megjelenik mint mikor az alu sörösdobozhoz ütögetet a lakáskulcsot (mesés hasonlat ).
Szóval nemtudom ennyire gyötrelmes teleszkópot nem láttam.
Van itt nekem egy Manitou Stance Kingpin kölcsönbe míg ezzel nem lesz valami.
Ez a Stance kihányta az olajat és a visszaúton fél kört lehet tekerni és ezerX nagyobb biztonságban érzem magam vele mint a 888-al, és a Manitoun még a csili is üzemel pedig elméletileg már az is halott szóval nemtudom.
Most azt mondjátok küldjem be kedves Málihoz és szórakozzak velük hónapokig mint annakidején a Juniorommal?
Azzal is baj volt és 3 hónapig küldözgettük ide oda és akkor voltak hajlandóak kicserélni mikor már mondtam nekik hogy hadják nem kell megyek és feljelentem a társaságot.
Erre szerintem épeszü embernek nincs szüksége.
Posted 2008. April 08. - 21:55
probáld meg gariban érvényesiteni,azt ha a Mali rosszul áll a dolgokhoz sztem nyugodtan irhatsz a Marzocchi nak egy levelet!
Daci:ha nincs belöve hozzád egy telo,lehet az egy fox,marzocchi vagy akármi,jo hogy szarnak találod!
nem kéne levonni következtettéseket 2perc után
Posted 2008. April 08. - 21:49
Posted 2008. April 08. - 21:44
mármint kis hazánkban, azt tedd hozzá......de spec ez az egy ami nem egészen a marzó hibája...A Marzógari nem a gyors és zökkenõmentességrõl hires...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. April 08. - 21:41
sztem gariba kéne érvényesíttetni
és venni vmi 2006-2007 888at azopk tudtommal elég jók 2008as 888 amit próbáltam az nem volt túl meggyõzõ
A Marzógari nem a gyors és zökkenõmentességrõl hires...
Posted 2008. April 08. - 21:33
és venni vmi 2006-2007 888at azopk tudtommal elég jók 2008as 888 amit próbáltam az nem volt túl meggyõzõ
Posted 2008. April 08. - 21:24
Sziasztok!
Visszakaptam a teleszkópot.
Elméletileg technikailag minden rendben van benne mindeössze annyi történt hogy a kopressziós szárban egy tartócsavar alatt a menet elszállt de lehetett orvosolni a problémát... hittük hogy lehetett...
Hazahoztam beraktam 20!!!! méter után újra kopogni kezdett de mûködött a kopresszió egy kicsivel több idõ után viszont a kopresszió feladta majd a kopogáson kívül iszonyú recsegõ/ropogó hang is elkezdett jönni a telóból bemuzdulásnál majd a visszút csillapítás is totálisan feladta.
Röviden és tömören ez a vadi új 888 egy totális hulladék egy selejt egy nagy 0 ami nemhogy 100 ezreket még egy MZ Comp árát sem éri meg mindössze egy hatalmas súlyként funkcionál a gépbe semmi más érdemleges funkciója nincsen.
Szerintetek most mit lenne érdemes csinálni?
Maliba visszaküldeni és hónapogik szórakozni?
Venni másik telót de mit?888 alkalmatlan, Boxxerek szarok, Fox baszott drága, Manitout sem kéne nagyon eröltetni, szóval nemtudom mit lehetne tenni.
Nektek mi a véleményetek?
Én leírhatatlanul nekikeseredtem a dolognak....
Szerintem a 888igenis jó.És marhára nincs szerencséd h pont egy selejtet fogtál ki.Szerintem ritka az ien marzó hiba, legalábbis én ilyennel nem találkoztam csak a 08asok körében. Ha a tied is olyan akkor próbálj 2007eset vagy 2006osat venni
Posted 2008. April 08. - 21:11
Visszakaptam a teleszkópot.
Elméletileg technikailag minden rendben van benne mindeössze annyi történt hogy a kopressziós szárban egy tartócsavar alatt a menet elszállt de lehetett orvosolni a problémát... hittük hogy lehetett...
Hazahoztam beraktam 20!!!! méter után újra kopogni kezdett de mûködött a kopresszió egy kicsivel több idõ után viszont a kopresszió feladta majd a kopogáson kívül iszonyú recsegõ/ropogó hang is elkezdett jönni a telóból bemuzdulásnál majd a visszút csillapítás is totálisan feladta.
Röviden és tömören ez a vadi új 888 egy totális hulladék egy selejt egy nagy 0 ami nemhogy 100 ezreket még egy MZ Comp árát sem éri meg mindössze egy hatalmas súlyként funkcionál a gépbe semmi más érdemleges funkciója nincsen.
Szerintetek most mit lenne érdemes csinálni?
Maliba visszaküldeni és hónapogik szórakozni?
Venni másik telót de mit?888 alkalmatlan, Boxxerek szarok, Fox baszott drága, Manitout sem kéne nagyon eröltetni, szóval nemtudom mit lehetne tenni.
Nektek mi a véleményetek?
Én leírhatatlanul nekikeseredtem a dolognak....
Posted 2008. April 07. - 17:10
Bálint mekkora a villád SAG-ja?
Mert 180mm rugoutnál ne csodálkozz ha van 4-5cm SAG, szerintem megszokás kérdése, illetve nemtudom, de csak nem szokott elfogyni a rugoutja a 66nak allatad?
nem fogy el,de egy kissebb ugráson is összemegy 3-4-5 centire.a SAG az az h mennyit ül össze ha ráülök ugye? kb 2-3 centi.
Posted 2008. April 07. - 11:41
Mert 180mm rugoutnál ne csodálkozz ha van 4-5cm SAG, szerintem megszokás kérdése, illetve nemtudom, de csak nem szokott elfogyni a rugoutja a 66nak allatad?
"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."
Posted 2008. April 06. - 18:33
Posted 2008. April 06. - 18:31
És milyet? Mert van a standard kék, meg a puha piros. Kemény nuku - az a DJ/Z1/888 privilégiuma. Meg kéne nézni, mi van a tiédben.
Hát remélem a puha van benne. Ha kiersztem a levegõt, és rátehénkedek akkor kb 2-3centire összemegy.Bár a levegesõ merzók nagyrésze ilyen. Azt h kék vagy piros honnan látom?Az egész rugó ien szinû vagy csak pl.:ajján vagy tetején.
Csak mert a drop offnál nem volt szinezve a rugó
Posted 2008. April 06. - 18:17
Posted 2008. April 06. - 18:01
Mer ugye levegõvel lehet keményiteni, de most is elég csúnyán indul meg,olyan tapadósan.Komolyan mondom a régi drop offom könnyeben indult meg.Igaz pályán isteni vagy még jobb:D de ha mégtöbbet ráfújok akkor még nehezebb indul meg. A compressióval meg elcsúnyul a mozgása:D
Posted 2008. April 06. - 16:28
meg fõleg freeride bicókba van pl freddy 2
de ha lesz apróban 70 körül 66 vagy 888 vf az is jöhet de sztem 70ért max ilyen leharcolt szarokat kapok.
Posted 2008. April 06. - 15:26
vegyen 888-at max leszakad a fejcsõ. vagy vegyen rock shox-ot. mellesleg 15 centit mozgó vázba elég lenne egy szimplavállas, súlyban is jobban kijönne vele.
888 ,
(Bocsánat de a csalódottságom és az elkeseredésem cinizmushoz vezet.)