Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• Please log in to reply
2845 replies to this topic

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts

Egy 32-s becsúszóval rendelkezõ, ahol lehet kikönnyítjük, meg egy 35-s becsúszós, atomtámadást és túlélünk villa, függetlenül attól, hogy dupla vállas és DH-ra pozicionált mindkettõ, nem ugyan az.

attól, mert 35 ös a becsúszója még nem feltétlen atomtámadást is túlélünk villának lett kitalálva. Nem tudom mennyire vagy képben dh ban de világkupákon számtalan 888 at látni levegõset és gondolom azt is verseny dh ra csinálták nem letörésugrásra..ha már mondjuk a boxxer wc hoz hasonlítod... bár tény hogy nehezebb de ugyanakkor szerintem is jóval kevésbé törékeny ... mind pl a boxxer lábak...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Egy 32-s becsúszóval rendelkezõ, ahol lehet kikönnyítjük, meg egy 35-s becsúszós, atomtámadást és túlélünk villa, függetlenül attól, hogy dupla vállas és DH-ra pozicionált mindkettõ, nem ugyan az.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

hát, csak részben osztom a vélemeényed, mert sztem jók, de én is a falnak megyek az állandó szimmering, olaj és perselycserétõl.....

félreértetted elismerem hogy tud jó is lenni egy rs és mindenképp elõny h átlagban azonos rugóút mellett könnyebbek egy olyan 2-300 grammal kb. legalábbis boxxer-888esetében. viszont szervizigényesebbek, kevésbé merevek és sztem gyengébbek. + még _nekem_ jobban bejön mozgásra a marzo legalábbis 2007ig.

am 2007ig úgy tudom úgy volt h a felsõkategóriás marzók mint z1 meg 66 meg 888 az olasz és a dropoff meg dj3 meg ezek tajvaniak. 2008tól meg mindegyik kivétel nélkül kína nem?

Miért a 888-hoz viszonyítod a Boxxert? Azon kívül, hogy DH villa mindkettõ, mégsem egy kategória. Majd ha jön az új, akkor értelme is lesz

tudtommal mind2 villa 200at mozog és azonos árkategóriás dh villák..mért ne lenne egy kategória?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

azért a rs-okat se nevezném a minõség csúcsának ami azt illeti. (egy boxxer jóval kevésbé bírja a strapát mint egy 2008 elõtti 888) pl nem véletlen h használtan meg úgy általánosságban is sokkal több a leharcolt boxxer
ezzel most nem azt akarom mondani hogy szarok csak h jóval több karbantartásra és kímélésre szorulnak.
amik valóban minõségiek voltak azok a 2008 elõtti olasz marzók, azokkal szinte semmi gond nincs

Miért a 888-hoz viszonyítod a Boxxert? Azon kívül, hogy DH villa mindkettõ, mégsem egy kategória. Majd ha jön az új, akkor értelme is lesz

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

A tajvani !suntour! roksokszra gondolsz?

Egy szóval nem mondtam, hogy a "kinában slendriánul gyártott suntur belsõvel rendelkezõ marzo" jobb egy tajvanban gyártott marzomarzonál, de már igensok éve nem gyártják olaszban csak a felsõkategóriát. Ettõl még lehet jó.

de nem az
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

mennyivel jobb egy kinában slendriánul gyártott suntur belsõvel rendelkezõ marzo marzo, mint egy stabilan megbízható taiwani sram rock shox ?

A tajvani !suntour! roksokszra gondolsz?

Egy szóval nem mondtam, hogy a "kinában slendriánul gyártott suntur belsõvel rendelkezõ marzo" jobb egy tajvanban gyártott marzomarzonál, de már igensok éve nem gyártják olaszban csak a felsõkategóriát. Ettõl még lehet jó.

Ride everywhere.

.

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

azért a rs-okat se nevezném a minõség csúcsának ami azt illeti. (egy boxxer jóval kevésbé bírja a strapát mint egy 2008 elõtti 888) pl nem véletlen h használtan meg úgy általánosságban is sokkal több a leharcolt boxxer
ezzel most nem azt akarom mondani hogy szarok csak h jóval több karbantartásra és kímélésre szorulnak.
amik valóban minõségiek voltak azok a 2008 elõtti olasz marzók, azokkal szinte semmi gond nincs

hát, csak részben osztom a vélemeényed, mert sztem jók, de én is a falnak megyek az állandó szimmering, olaj és perselycserétõl.....
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

én a helyedbe maradnék a 07eseknél. A 08asok túl kemények, puha rugót meg nemhiszem hogy találsz hozzá. Ha jól emléxem 1 darab bitang rugó van benne

A rugó keménységével nincs bajom, mert 90 kiló vok, de megerõsítettétek bennem a kételyt az újak minõsége felõl.......
ebbõl 07 lesz..., am azt hogy lehet elfõszíteni? úgy, mint a boxxereket?
Duplarugós az is?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
2008-asokról beszéltem.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Összesen 5 hozzászólásban találtam róla valamit, nem volt nehéz lemaradni ;)

Azért örülök, hogy van még marzó marzó is ellentétben pl a roksokszszanturokkal.

Bár, szerintem már az új -nem alsókategóriás- suntourok sem rosszak.

mennyivel jobb egy kinában slendriánul gyártott suntur belsõvel rendelkezõ marzo marzo, mint egy stabilan megbízható taiwani sram rock shox ?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Összesen 5 hozzászólásban találtam róla valamit, nem volt nehéz lemaradni ;)

Azért örülök, hogy van még marzó marzó is ellentétben pl a roksokszszanturokkal.

Bár, szerintem már az új -nem alsókategóriás- suntourok sem rosszak.

Ride everywhere.

.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Hali!

kéne egy kis felhomályosítás olyan tól aki próbált/használ idei 888at

Telót szeretnék cserélni... Marzót szeretnék, 888at, RCV-t, 08ast(?)

a régieket ismerem: jók, megbízhatóak mert mégiscsak marzó, és állatjól mozognak

de a 08asokat nem, csak az 55 RV-t de azt inkább ne részletezzük... elég ha annyit mondok két haveromé is tönkrement:S
de az 55, ez 888

Így egyáltalán érdekelne, mi van a belsejében, A jól bevált duplarugó, vagy már szimpla? Mennyire erõs? (sok oldalon jóval több törött 08ast találtam mint régebbieket) Melyik mozog joban? (08 vs. 07)

jóffélék, csak az alsóbb kategóriájúak gyengusak?
vagy maradjak a 2007eseknél?

pls help, danke sün;)

én a helyedbe maradnék a 07eseknél. A 08asok túl kemények, puha rugót meg nemhiszem hogy találsz hozzá. Ha jól emléxem 1 darab bitang rugó van benne

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
hát azért azt nem mondanám, épp amiatt lett szar ez a villa, hogy igazából nem is marzó.
(mondjuk ehhez képest eléggé dícsérték bikemagban, kár h szinte mindenki ennek az ellenkezõjét tapasztalja a valóságban)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Van egy teszt a mostani bikemagban egy marzó telóról, pontosabban egy Marzocchi 55R -rõl.
A szétszedett (robbantott) képen a villa csillapításának oldalán lévõ matricára SRsuntour van ráírva.

Vélemények?

és még az a legmagasabb minõségû alaktrész benne

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ezt eddig is tudtuk. Lemaradtál dolgokról.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Van egy teszt a mostani bikemagban egy marzó telóról, pontosabban egy Marzocchi 55R -rõl.
A szétszedett (robbantott) képen a villa csillapításának oldalán lévõ matricára SRsuntour van ráírva.

Vélemények?

Ride everywhere.

.

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
Hali!

kéne egy kis felhomályosítás olyan tól aki próbált/használ idei 888at

Telót szeretnék cserélni... Marzót szeretnék, 888at, RCV-t, 08ast(?)

a régieket ismerem: jók, megbízhatóak mert mégiscsak marzó, és állatjól mozognak

de a 08asokat nem, csak az 55 RV-t de azt inkább ne részletezzük... elég ha annyit mondok két haveromé is tönkrement:S
de az 55, ez 888

Így egyáltalán érdekelne, mi van a belsejében, A jól bevált duplarugó, vagy már szimpla? Mennyire erõs? (sok oldalon jóval több törött 08ast találtam mint régebbieket) Melyik mozog joban? (08 vs. 07)

jóffélék, csak az alsóbb kategóriájúak gyengusak?
vagy maradjak a 2007eseknél?

pls help, danke sün;)

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Meg sose piroztal, milyen ember vagy te? :D
Regebbi telomban is volt gyarilag, szoval tul sokat aggodsz.
Legegyszerubb az ongyujto , vagy gazrozsa felett ramelegiteni mivel holegfuvoja vagy hegesztoapparatja nem mindenkinek van.
Leszedni pedig egyszeruen kessel lehet.

marzorider

marzorider

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Lehet inkább valaki jobban hozzáértõre kéne biznom a dolgot:P
Nem akarom szétcseszni a rugómat és persze nem is tom hogy kell szétszedni:P