Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2845 hozzászólás a témában

marzorider

marzorider

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
én nagyon nem ismerem az ata wc-t de egyet megnyomkodtam úgy hogy rajta ültem, és iszonyat ótvarul mozog, tapadt a villa, kockás volt a mozgása. sztem nem éri meg, de amúgy a 07-es sl ata szebben mozgott ha midenképp levegõs kell!

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
aki otthon van 888 ATA WC témában vagy aki ismer olyan embert, az legyen olyan kedves és keressen már meg priviben fontos lenne! thx

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

én sem az új marzóra gondoltam;)
egy 07-es dirt jumper 2 már sztem teljesen jó, de ha milliomos vagy akkor
DJ 1:P Viszont a Domain teljesen más kategória szóval az sztem nem túl ideális dirtre:)

Haverom is azt használ dirtölni és meg van vele elégedve.... U-turn-nel meg le lehet venni az utat. Persze váz-és stílusfüggõ, mert õ a hegyeket is szereti ám koptatni :D
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:

amazon5

amazon5

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Heyho!
Bocs, ha már volt errõl szó, de új vagyok a fórumon.
Nem rég jutottam hozzá egy 2006-os Marzocchi Drop Off Triple-hez, és szerintem alig van benne olaj, kicsit darabos, túl puha a mozgása, és alig "szörcsög".

Az lenne a kérdésem hogy MILYEN és MENNYI olajat ajánlotok bele, valamint letudnátok e írni az olajcsere pontos menetét!?

Kösz elõre is.

derMantel

derMantel

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

jobban hajlott az a teló mint a 28,6-as becsúszós RS Pilot xc

Tény, hogy az újabbaknak már igen vaskos a fékhídja. Errõl van valami tapasztalat?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Én erre, a 2005-ös a példányra gondolok, amirõl annak idején dicshimnuszt zengtek az újságban, s úgy emlékszem többek között a merevségét dicsérték. Vagy nem kell mindent elhinni?

én is pontosan erre gondoltam...

mai napig nem értem milyen tudatmododósító hatása alatt írták azt a cikket...:)

jobban hajlott az a teló mint a 28,6-as becsúszós RS Pilot xc
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

derMantel

derMantel

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

az enyém nem kotyogottt, de amúgy csak akkor vedd meg ha 60 kiló alatt vagy és v fékkel akarod használni...rettenetes kolbász a cucc

Én erre, a 2005-ös a példányra gondolok, amirõl annak idején dicshimnuszt zengtek az újságban, s úgy emlékszem többek között a merevségét dicsérték. Vagy nem kell mindent elhinni?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Tisztelt uraim! Használt Marathon XC telót vennék, de némileg elbizonytalanít, hogy minimálisan kotyog elõre-hátra. A tulaj elmondása szerint újonnan is volt némi játéka, és más M gazdáktól is hallottam arról, hogy a persely kissé lazára van hagyva néhány típusban. Kérdésem, hogy valóban természetes jelenség-e, illetve mekkora élettartamot várjak így kábé.

az enyém nem kotyogottt, de amúgy csak akkor vedd meg ha 60 kiló alatt vagy és v fékkel akarod használni...rettenetes kolbász a cucc
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

derMantel

derMantel

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Tisztelt uraim! Használt Marathon XC telót vennék, de némileg elbizonytalanít, hogy minimálisan kotyog elõre-hátra. A tulaj elmondása szerint újonnan is volt némi játéka, és más M gazdáktól is hallottam arról, hogy a persely kissé lazára van hagyva néhány típusban. Kérdésem, hogy valóban természetes jelenség-e, illetve mekkora élettartamot várjak így kábé.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
régebbi manitou-kra igaz volt de az ujakon nem kopik mivel anodizált...

DJ meg csak tõkesulynak jo de erõs

argyle és domain nem nagyon van 30 körül

de igaz gold label avgy argyle

marzorider

marzorider

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
én sem az új marzóra gondoltam;)
egy 07-es dirt jumper 2 már sztem teljesen jó, de ha milliomos vagy akkor
DJ 1:P Viszont a Domain teljesen más kategória szóval az sztem nem túl ideális dirtre:)

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

a manitou villák szerintem no commentek! kopik a becsúszó , ereszti az olajat, csunyán mozog, ugyhogy inkább maradj a jó öreg dirt jumpernél vagy ha nem marzó akkor maxx egy argyle!

Csak ne 08 DJ legyen ;)
amúgy én az árgyilusra szavazok, vagy Domain 302re de ti tudjátok....;)
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:

marzorider

marzorider

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
a manitou villák szerintem no commentek! kopik a becsúszó , ereszti az olajat, csunyán mozog, ugyhogy inkább maradj a jó öreg dirt jumpernél vagy ha nem marzó akkor maxx egy argyle!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

attól, mert 35 ös a becsúszója még nem feltétlen atomtámadást is túlélünk villának lett kitalálva. Nem tudom mennyire vagy képben dh ban de világkupákon számtalan 888 at látni levegõset és gondolom azt is verseny dh ra csinálták nem letörésugrásra..ha már mondjuk a boxxer wc hoz hasonlítod... bár tény hogy nehezebb de ugyanakkor szerintem is jóval kevésbé törékeny ... mind pl a boxxer lábak...

Semennyire nem vagyok benne otthon. Kuka amatõr vagyok. Még biciglizni se tudok.:D
Nem a 35-s becsúszó miatt fogja túlélni az atomtámadást (csak részben), hanem azért, mert erõsebbre építik; eltérõ tervezési szemlélet, több anyag, nagyobb átmérõk és egyéb méretek, merevebb szerkezet. Le lehet ülni, és össze lehet hasonlítgatni az "azonos kategórájú" változatokat, hogy lásd mennyi az annyi.
Mindezt személyesen is tapasztaltam két olyan villa esetében, ahol a nagyobb nem csak nagyobb, de erõsebb, sõt még könnyebb is (újabb, ésszerûbb tervezés).

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Csáó!
Engem érdekelne 2007 es DJ 3mas eladó ha van valakinek...
illetve mit ajánlanátok még dirt ugrálásra (30 körül)
üdv

gyüjtsél még hozzá kicsit,és vegyél használtan egy gold labelt

UMFbarney

UMFbarney

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Csáó!
Engem érdekelne 2007 es DJ 3mas eladó ha van valakinek...
illetve mit ajánlanátok még dirt ugrálásra (30 körül)
üdv

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

az ilyen mindent túl élõ villának ott a monster..

Azt már nem gyártják ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Hát igaza van abba VV-nek szerintem h eléggé mindent túlélõ villa.
Viszont /általában/ aki 888at vesz az nem egy évre/szezonra veszi azt, míg egy boxxert használsz egy szezonig aztán kis bukással túladsz rajta. Arra meg tökéletes mert nem túl drága és könnyen el lehet adni.
Mondjuk errõl órákig lehetne vitatkozni és sose lenne vége

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
az ilyen mindent túl élõ villának ott a monster..

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
De attól még egy kategória.

Nem véletlenül keresek én is 03-05-os marzó villát, valamivel jobbak/tartósabbak a 08-asoknál, és nekem csalódás a suntour felirat, (még akkor is, ha azok sem olyan szarok manapság, na de ott bizony tényleg nem egy kategória egy marzóval..).

Ride everywhere.

.