Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Írta 2009. január 12. - 01:01
igaz a mozgás akkor se volt olyan überfasza, meg se közelítette az akkor használt 150es z1em szintjét
am úgy patron nélkül ha elég sûrû olajat rax bele azért csillapít vmit nem? kb mint egy sima fapad drop off nem? ha jól tom azokban sincs csillapítás csak az olaj tartja vissza vmennyire h ne rúgjon ki
Írta 2009. január 11. - 21:10
amugy szem dacinak se volt nyilt olajos.. csak simán kifúrták a patront benne mint a helyi haverjaim:D és ugy visszaút nélkül odaadták.. de legalább mozog
NYOMJAD RÓZSI !!! :matrix::matrix:
Írta 2009. január 10. - 00:40
és a szervizzel kapcsolatban annyit hogy mindenképp garis, csak számíts arra h másfél hónapig ott lesz a villa, addig vegyél ideiglenesen mást ha tudsz ( bár tudom nem oylan egyszerû ez)
Írta 2009. január 09. - 23:11
Srácok,akkor ez tuti szerviz?:C
És azt nem tudjátok hogy valami jobb telónak a csillapítási rendszerét bele lehet-e rakni?
hát sanszos. daciét megcsinálták nyílt olajfürcisre de nem tom hogy úgy volt-e jobb vagy úgy hogy nem mozgott
Írta 2009. január 09. - 23:09
És azt nem tudjátok hogy valami jobb telónak a csillapítási rendszerét bele lehet-e rakni?
Írta 2009. január 09. - 22:23
(érzem hogy minnyá jön Daci:D)
késsszzz,és igazad lett
55el nincs semmi baj,csak nem az alap kategoriát kell megvenni,ha meg nincs pénz másra akkor gyûjteni kell,sajna!
sz.rból nem lehet várat építeni!
Írta 2009. január 09. - 22:15
nekem is ez volt
egyszerûen garis probléma.. próbáld meg érvlnyesíteni gariban ha tudod vedd fel a kapcsoaltot a volt tulajjal ha normálsi arc tuti segít elvégre õ adott el szart
a "túl sok olaj" meg egyszerûen indok volt, vmit kamuznia kellett h mért akarja eladni 1 hónaposan
amugy nem tom hogy lehet ekkora lószart árulni mint ez az új 55..
lol hát ez van bejött a tipp:D
Írta 2009. január 09. - 22:13
Sziasztok.
Olyan problémám lenne,hogy van egy marzocchi 55 r teleszkópom.2008as.
Használtan vettem,1 hónapot volt használva,látszik is rajta,mert tényleg gyönyrû.A srác azt mondta hogy van hozzá még gari,küldött is hozzá papírokat,de az csak a szállítólevelet illetve a számlát találtam meg.Mondta a srác,hogy túl sok olajat rakott bele.Megnéztem marzo oldalon,hogy 190ml kell bele,le engedtem,gondosan kicsurgattam,de nem volt sok.Aztán kirpóbáltam,olyan 7-8 centit mozog,de azt gyönyörûszépen,aztán elkezd keményedni és végül megáll a mozgása.Mindent összevetve maximum 8-9 centit mozog és ugyebár az bõven nem jó,mert 160 as a villa.Aztán szétszedtem újra és ugye tudjátok,hogy egyik oldalon rugó+olaj,másik oldalon csillapítás+olaj,na és a nyomórúd van az egyik szárban,azt egyszerûen nem tudom lenyomni kb 9 centinél többet,pont annyit amennyit a teló mozog.5letem sincs,hogy mi lehet a baja,légyszives segítsetek. köszike
hát suntour patron megadta magát biztos
(érzem hogy minnyá jön Daci:D
mod: ennyi:))
Írta 2009. január 09. - 22:01
Olyan problémám lenne,hogy van egy marzocchi 55 r teleszkópom.2008as.
Használtan vettem,1 hónapot volt használva,látszik is rajta,mert tényleg gyönyrû.A srác azt mondta hogy van hozzá még gari,küldött is hozzá papírokat,de az csak a szállítólevelet illetve a számlát találtam meg.Mondta a srác,hogy túl sok olajat rakott bele.Megnéztem marzo oldalon,hogy 190ml kell bele,le engedtem,gondosan kicsurgattam,de nem volt sok.Aztán kirpóbáltam,olyan 7-8 centit mozog,de azt gyönyörûszépen,aztán elkezd keményedni és végül megáll a mozgása.Mindent összevetve maximum 8-9 centit mozog és ugyebár az bõven nem jó,mert 160 as a villa.Aztán szétszedtem újra és ugye tudjátok,hogy egyik oldalon rugó+olaj,másik oldalon csillapítás+olaj,na és a nyomórúd van az egyik szárban,azt egyszerûen nem tudom lenyomni kb 9 centinél többet,pont annyit amennyit a teló mozog.5letem sincs,hogy mi lehet a baja,légyszives segítsetek. köszike
Írta 2009. január 07. - 08:36
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2009. január 07. - 08:08
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2009. január 06. - 14:17
Szerintem.
Írta 2009. január 06. - 13:27
Írta 2009. január 06. - 12:46
de pl itt a fórumon ha jól tudom Sala ért az ilyesmihez ha mindenképp szervizbe akarod vinni
Írta 2009. január 06. - 08:54
Segítséget szeretnék kérni valakitõl!!!
Konkrétan arról van szó,hogy van egy Marzocchi 888 VF telóm amiben szeretnék olajat cserélni.
Tudnátok-e olyan szervizelõt ajánlani aki profi módon meg tudja nekem csinálni?
Azért kérdezem mert a mostani beállításokkal nekem tökéletes,(olaj mennyiség,minõség,rugózás,visszaút,bla...bla...) és nem igazán szeretném azt,hogy ezek megváltozzanak. Amikor megvettem (kéz alól) a srác elõtte cserélt benne olajat,és azt mondta,hogy most kb 90 kg-ra van belõve.
Nem tudom,hogy igaz-e de nekem így tökéletes a mozgása,és attól parázok,hogy esetleg egy boltban elvégzett olajcsere után ezek megváltoznak.
Lehet hülyeséget írok,és igazából semmi próblémám sincs vele de azért két év használat után illene már lecserélnem.
Tökéletes megoldás lenne ha esetleg valakit INNEN tudnátok ajánlani akivel felvehetném a kapcsolatot,és persze nem ingyen kéne!!!
Köszönöm szépen elõre is a segítségeteket.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2009. január 04. - 20:23
Írta 2008. december 09. - 18:37
Írta 2008. december 09. - 18:34
meg a levegõs villáknak sem a parkolóban mozgatás az erõssége. ismerõsömnek mindig összecsúszott 160ra, de szerintem neki is valami elb*szott darabja volt.
O gyûrû csere.
Írta 2008. december 09. - 17:45
Írta 2008. december 09. - 16:07
én próbáltam többet is, egyel sem volt baj, ergo kipróbáltál egy szétgyalázott darabot.