sztem a 20mm QR Torque Axle-ra gondolt, de majd õ megmondja a frankót
így van!!
szóval ezzel azóta sem boldogultam, erõszakoskodni nem akartam vele..
ötlet?!
pl a visszaút állító tekerõ
jaja gondoltam..
másik kérdés hogy a tengelyt ami elvileg ilyen "racsnis" és már nem "racsnizik" mit tudok csinálni hogy újra "jó" legyen?
2008as
amikor olajat cseréltem akkor mivel elég trükkös volt szétszedni, sikerült mindent baszkurálni benne,akkor úgy tûnt hogy minden jó, bár az feltûnt hogy a rugesz eléggé sûrûsödik http://www.petracycl...=250&w=250&zc=1
ez:
http://www.google.hu...ma6uSV8m2bkb0_Q segítene..talán?
Hali
Melyik évjáratú rc3?
Egyébként elsõ körben ki kéne szedni a patront, és egy pohár olajban megnyomkodni, h ott kimozogja e vajon a teljes útját. Ha már ki van szedve a csillapítás akkor üresen a villát is érdemes lenne megnyomkodni, h nem e ott van vmi bibi.
Elsõre kb ennyi.
Sok sikert!
hali
mondjatok nekem valami okosat..
pár hete küzdök egy 66rc3-al ami nem mozogja ki a 18cm bõl kb 2,5 útnyit /kb 5cm/ és kurvaidegesítõ hogy mindene iszonyat érzékeny beül kb a saját súlya alatt,de még versenyen sem moccan végig. értem én hogy atom progresszív,de minden tekerõ kitekerve, levegõ sincs benne, pinkbike/nsmb fórum alapján le mertem menni a gyári 3,2dl olajból 2,3 decire és így is.
ötlet?!
Sziasztok!
Kérdésem a következõ lenne:
Adott egy marzocchi 44 tst2 2010 villa, minden szépen mûködik rajta, lock is, csillapítás állítás is.
viszont az utóbbi idõben egyre többet kattog, ma már majdnem minden nagyobb beüléskor egy elég határozott és hangos kattanást produkált.
Mitõl lehet ez?
Mennyire fossak hogy szétesik nekem az erdõben valamikor?
A legnagyobb gond hogy még másfél hétig nem is leszek otthon, hogy valakivel megnézessem, mert épp németországban gyilkolom a paripát. Mennyre féljek vele menni?
Ok. csak valahol olvastam hogy csapágyboltban 600Ft-ért vett valaki olajzáró szimeringet! Látom hogy itt minden méretben lehet kapni minden fajta szimeringet, de nekem melyik kell ezek közül? annyit tudok hogy 35mm átmérõjû kell de a mellette lévõ számok mit jelentenek?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Ok, kösz az info-t! Ja és még lenne egy kérdésem: Csapágyboltban lehet venni hozzá való szimeringet? olajzáró kéne mert a jobb oldala nem zár rendesen,más baja nincs......