Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• Please log in to reply
2845 replies to this topic

szedrik5

szedrik5

vendég

• fórumtag
  • 107 posts
hello !
Tudja valaki ,h egy Marzocchi Dirt Jumper 3 nak milyen átméröjü a becsuszoja ?
(0 mm-est keresnék,ha valakinak van ,vagy tud eladot szolhat)
szedrik

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 posts
Gege911:

Hogy vált be az SKF szimering vagy mi amit a másik topicban mondtál hogy vettél.
Arról nemírtál semmit vagy csak nekem nem tünk fel. Nomeg én ahol lakok nem is tudnák olyat szerválni.
Meg nem is tudom mik a pontos paraméterei neki ezért vettem az EFS-t ami eddig tökéletesen bevált. Régi szimering már elrehülõdött(elfáradt a gumi) azért köpte az olajat.

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts

Hali
Azt szeretném kérdeni, h 06os 66 SL-be mien szimering kell?
mert még nem akarom szétszedi, csak akarok szimeringet venni hozzá

http://www.ebay.com/...#ht_2148wt_1163

http://www.chainreac...spx?ModelID=137

marcika006

marcika006

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Hali
Azt szeretném kérdeni, h 06os 66 SL-be mien szimering kell?
mert még nem akarom szétszedi, csak akarok szimeringet venni hozzá

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
pongyola megfogalmazas, de szoktak 7" tarcsanak hivni, csak gyartotol fuggoen ez lehet 180 [shimano], 183 [hope] vagy 185 [avid] mm is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Hali

Hát szerintem ezt jelenti.
De ki kell próbálni

most vettem észre, hogy van a telon a fékfelfogatásnál egy 7-es!Ez a 185-öt jelenti?Cssak mert 7 inch az nem pont annyi, de nem értek hozzá!

bounce

bounce

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
most vettem észre, hogy van a telon a fékfelfogatásnál egy 7-es!Ez a 185-öt jelenti?Cssak mert 7 inch az nem pont annyi, de nem értek hozzá!

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Hali

Hát én csak az RCV-t találtam meg, az elvileg 203mas.

Hali!

Megtudja nekem mondani valaki, hogy a 2009-es 888rv-n mekkora fékfelfogatás van?hallottam 185-öt és 203at is!Köszi

bounce

bounce

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Hali!

Megtudja nekem mondani valaki, hogy a 2009-es 888rv-n mekkora fékfelfogatás van?hallottam 185-öt és 203at is!Köszi

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Na sikerült megoldani problémát???

Ránézésre ép,és azt is megtisztítottam. Maradt az o,gyûrû. Valszeg a régi olaj a mocsok miatt sem tudott szivárogni.:(

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Meglehet, de az biztos h az 5W olajnak ehhez semmi köze sincsen!
A marzok meg akár mikor is gyártották õket, mindig is kottyantak egy kicsit. az a kérdés h mennyire?!

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Ránézésre ép,és azt is megtisztítottam. Maradt az o,gyûrû. Valszeg a régi olaj a mocsok miatt sem tudott szivárogni.:(

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
És maga a lábnak az a része ahová mennek az anyák, azok is épek, tiszták?
Nem lehet h a csõkulccsal megsértetted?

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Szétszedtem és megtisztogattam,de továbbra is szivárog. Asszem vehetek két O gyûrût. Úgy látom rohadtul befürödtem ezzel a villával. :(
A persely cserére meg azért nem írtam,mert lebeszéltek róla. Az összes kotyog,ami 2007 után készült. Szóval a cserével nem oldódna meg. :(

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts

888-amból olajcsere óta lassacskán szivárog az olaj lent a száraknál. Már meghúztam a csavarokat amennyire csak tudtam,de fokozatosan csak szivárog,de nem is látom,h hol.Ha papírt teszek alá,akkor 1-2 óra állás után már látszódik,h szivárog. Már megõrülök ettõl a villától!
Mi a faxért szivárog? Létezik,h az a baja,h 5W-s olajat tettem bele? A gyártó 7,5W-st ajánl,de azt gondoltam,h ez csak a csillapításban számít! :(

Hali

Ne parázz :)

Több mint valószínû h az anyákon lévõ O gyûrûk adták meg magukat, vagy koszos az a rész, és nem tud tömíteni.

Szedd szét, és tisztogasd meg. Ha utána is folyik az olaj akkor már látnom kéne h mondjak vmi értelmeset.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
888-amból olajcsere óta lassacskán szivárog az olaj lent a száraknál. Már meghúztam a csavarokat amennyire csak tudtam,de fokozatosan csak szivárog,de nem is látom,h hol.Ha papírt teszek alá,akkor 1-2 óra állás után már látszódik,h szivárog. Már megõrülök ettõl a villától!
Mi a faxért szivárog? Létezik,h az a baja,h 5W-s olajat tettem bele? A gyártó 7,5W-st ajánl,de azt gondoltam,h ez csak a csillapításban számít! :(

eperke

eperke

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Sziasztok!
XC 600-hoz (1995) keresnék féktüskés lábakat. Tudnék adni helyette tárcsához valót(féktüske nélkül).
Akinek lenne keressen légyszi.
Üdv.:János

Runner

Runner

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Igen ez a sima rugós 66 rc3, nem a levegõs ata. De nem is baj. A levegõssel több macera lenne a beállítással.

Runner

Runner

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Köszönöm a választ! Pár nap múlva jön meg a fékem és akkor tudom csak élesben kipróbálni, már nagyon kiváncsi vagyok az rc3-ra!

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts

:) Egyébként ez eredetileg csak 80-as. Mivel általában városban vagy egyszerû terepen használom, semmi extra vadulás, ezért 60-65mm-nél ritkán mozog többet.

Örülök neki h sikerült megcsinálni

Ha esetleg kellek, tudod hol találsz :)