Gyõr-Tényõ(itt van egy jó kocsma)-Sokorópátka-Gic-Bakonyszentlászló-Vinye(itt van 2 kocsma is)
Oda vissza majdnem egy 100as attól függ, honnét indulsz.
Erre felé találkozol majd jó pár outissal is.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek
Indította
kela
, 2006. március 27. 21:01
Írta 2011. augusztus 31. - 19:59
Írta 2011. augusztus 31. - 19:18
Sziasztok!
István vagyok, nemrég költöztem Gyõrbe. Országúti kerékpározom, és érdeklõdnék, hogy merre érdemes itt menni a környéken, 60-80 km-es távokon és ha valakinek van kedve holnap gurulni egyet azt is szívesen veszem. Elõre is köszönöm a segítséget.
RR
István vagyok, nemrég költöztem Gyõrbe. Országúti kerékpározom, és érdeklõdnék, hogy merre érdemes itt menni a környéken, 60-80 km-es távokon és ha valakinek van kedve holnap gurulni egyet azt is szívesen veszem. Elõre is köszönöm a segítséget.
RR
Írta 2011. augusztus 22. - 21:21
Egy kis helyzetjelentés Barátiról (nemtom érdekel-e vkit, de akkor is megírom)
Toronyig simán tekerhetõ a "pálya"
Rábaringig, 3-4 sárfolt van a szokásos helyeken, amit simán ki lehet kerülni.
Tényõn még mindig hideg és jó a fröccs
Ja és Atika újra visszaült a biciklire!!!! :cool2::D:D
Toronyig simán tekerhetõ a "pálya"
Rábaringig, 3-4 sárfolt van a szokásos helyeken, amit simán ki lehet kerülni.
Tényõn még mindig hideg és jó a fröccs
Ja és Atika újra visszaült a biciklire!!!! :cool2::D:D
Írta 2011. augusztus 19. - 15:38
Írta 2011. augusztus 18. - 16:46
7fõn jó nagy esõ volt Barátin, mert elég jól átalakított egy két utat.
De tegnap már tekerhetõ volt végig a toronyig.
Sípálya után viszont már nagyobb sárfoltok vannak a szokásos helyeken, ezért inkább azt kihagytam.
De tegnap már tekerhetõ volt végig a toronyig.
Sípálya után viszont már nagyobb sárfoltok vannak a szokásos helyeken, ezért inkább azt kihagytam.
Írta 2011. augusztus 16. - 21:20
norok kolléga nemrégiben felizgatott egy baráti/bakonyi tekeréssel, csak még el kéne határoznom magam, hogy amiket elterveztem karbantartási/felújítási dolgokat, végre meg is csináljam. a legsürgetõbb a fékpofák cseréje (bár gondolkodom tárcsa szetten is), aztán a gumik (bár még bõven van futófelület, de terepre mégiscsak jobb, ha nagy a bütyök, hogy jobban tartson ), aztán kerekek (valami jóféle ami bírja a gyûrõdést), aztán a villa (bár szerencsére semmi bajom nincs vele, de a 100mm rugóút mégiscsak 100mm. nem mintha ki tudná mozogni a rettentõ tömegem alatt ), aztán hajtás (lassan csak ráférne). és rá kellett, hogy jöjjek, hogy bizony egy valag pénzt, ha nem egy új bringa árát beleálmodtam a bringába, és kb a vázon kívül mindent kopóalkatrésznek tekintettem
vááááááááááá
vááááááááááá
Írta 2011. augusztus 15. - 20:24
Mai kiskörömön majdnem meglettem villámcsapva
Barátin a torony alatt elég cudar volt a helyzet.
Gyõrbe ugyan az az esõ több mint 3/4 órával késõbb ért be, ami ronggyá áztatott Barátin.
Amúgy a torony simán tekerhetõ volt, a lekopott száraz döngölt útra való gumimmal is.
Barátin a torony alatt elég cudar volt a helyzet.
Gyõrbe ugyan az az esõ több mint 3/4 órával késõbb ért be, ami ronggyá áztatott Barátin.
Amúgy a torony simán tekerhetõ volt, a lekopott száraz döngölt útra való gumimmal is.
Írta 2011. július 29. - 22:01
háát, engem a MÁV megszopatott, mivel nincs reggeli vonat Gyõrbõl Veszprémbe. valaki megszánna egy hellyel a Gázlóra? tudom, idõben szólok.. de ha mégis akadna: 0630 háromnegyven 7919es számon lehet zaklatni. ha másképp nem, majd Vinyén beszállok a mókába.
szerk: csak móvárról nem tudok bejutni, szóval kb tárgytalan.
szerk: csak móvárról nem tudok bejutni, szóval kb tárgytalan.
Írta 2011. július 19. - 20:58
Senki sem lehet tökéletes
Sajna csak 25,4-es van, az is inkább 90es
Sajna csak 25,4-es van, az is inkább 90es
ehe:D de kívül hordja a gatyáját.
s igen, os.
elõre is köcsögöm széken!
Írta 2011. július 18. - 20:31
Írta 2011. július 18. - 19:53
Írta 2011. július 18. - 19:44
Írta 2011. július 18. - 19:24
Írta 2011. július 18. - 18:57
urak!
Gyõrben lenne valakinek a hétre(kb gázlóig) egy 70es, vagy 80as stucnija? terepet még nem látott a tomac, de a jelenlegi 60as stucni még fagyizni is rövid. sörrel honorálnám a szponzorálást:)
Gyõrben lenne valakinek a hétre(kb gázlóig) egy 70es, vagy 80as stucnija? terepet még nem látott a tomac, de a jelenlegi 60as stucni még fagyizni is rövid. sörrel honorálnám a szponzorálást:)
Írta 2011. július 16. - 21:36
Ha innét volt vki, aki adta az életmentõ foltot Nyúlon akkor itt is kösz még1x
Csak 2x kellett rápumpálnom, faszán haza értem vele.
Kösz!
Csak 2x kellett rápumpálnom, faszán haza értem vele.
Kösz!
Írta 2011. július 16. - 12:57
Üdv! gyõri Egyénektõl kérdem, nincs valakinek kölcsönbe rövid idõre 100 vagy 110 mm-es OS A-Head 1 1/8-as kormányszár? Jelenlegi 120mm-es Ritchey PRO MTB 120mm-esem hosszúnak tûnik, akár cserélnék is valakivel
Legjobbakat...
Legjobbakat...
Írta 2011. július 01. - 04:50
Üdvözlet,
ide is betenném ,hátha valaki belefut,és nem olvassa a másik részleget.
Ellopták:http://forum.bikemag...500-feher-4887/
ide is betenném ,hátha valaki belefut,és nem olvassa a másik részleget.
Ellopták:http://forum.bikemag...500-feher-4887/
Írta 2011. június 30. - 17:36
Béláim, ezt szórjátok ide és oda! A melósnak a fõnöke kiadja a munkát, ha gondolkozni akar, hamar megkapja, nem azért vették fel, hogy ezt tegye.
A fõnök, vagy az õ fõnöke döntötte el, murva kell a biciklikerék alá, meg viacolor, ha beledöglik is!
A szerencsétlenje, az útkaparó-szóvivõ még ezt a látványt is meg akarta magyarázni, amikor az újságnak elküldtem:
Az igazán nagy bajokat szerintem nem annyira a lapátot, hanem inkább a ceruzát fogók mûvelik a gyõri utakkal.
A fõnök, vagy az õ fõnöke döntötte el, murva kell a biciklikerék alá, meg viacolor, ha beledöglik is!
A szerencsétlenje, az útkaparó-szóvivõ még ezt a látványt is meg akarta magyarázni, amikor az újságnak elküldtem:
Az igazán nagy bajokat szerintem nem annyira a lapátot, hanem inkább a ceruzát fogók mûvelik a gyõri utakkal.
Írta 2011. június 30. - 15:13
Tegnapi nap útkarbantartást végeztek Ménfõcsanakon, a körforgalomtól egészen a tényõ felé a lovardáig,
Vágott kaviccsal szórták fel az utat, ami elég gané dolog fõleg az országutisok számára.
Gratuláltam a karbantartó melósoknak ehhez a remekmûhöz.
További szép napot!
Vágott kaviccsal szórták fel az utat, ami elég gané dolog fõleg az országutisok számára.
Gratuláltam a karbantartó melósoknak ehhez a remekmûhöz.
További szép napot!