Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2481 hozzászólás a témában

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás

habzik a mosoni duna... lehet ki kellene tekerni a hetvegen a marcalhoz, hogy mi maradt belole. asszem olyan 15-20km (koronco-rabapatona kozott).

amugy meg a rohadt annyukat :(

marcal - Google Térkép

Szerintem is a rohadt annyukat :( Jól elrendezték a szegény ember sorsát.Most voltunk kinn a dunán is Gyõrben,bakker már itt is döglenek a halak és tiszta hab :(

Szívesen veledtartanék de beosztottak mûszakba szombat,vasárnap is.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
jelenleg ugy tunik le is zartak a kornyeket... tuti azert, mert veszelytelen.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
habzik a mosoni duna... lehet ki kellene tekerni a hetvegen a marcalhoz, hogy mi maradt belole. asszem olyan 15-20km (koronco-rabapatona kozott).

amugy meg a rohadt annyukat :(

http://maps.google.c...111494&t=h&z=14

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás

Felvettelek msn-re ha nem baj. Ott egyszerûbben tudunk egyeztetni...

Dehogy baj,tök jó,bár skpy-on töbet van bekapcsolva.De akkor majd figyelek erre is.

Balázs v8

Balázs v8

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

:D Hát ez jó volt.Nem tudtam gépközelbe jutni az utolsó beírásom után,ugyhogy almás lett :) :)Nem baj bepotoljuk.Egyébként akkora szembeszelem volt,hogy féluton meggondoltam magam(pofaszél ráadásul egyedül)és elmentem baráti hátsó részét feltékérpezni.Még sosem jártam arra.Gueultam egyet a DH pályán aztán go be az erdõbe.Hát volt élmény elég itt is :) :)Olyan emelkedõket másztam meg(járhatalan)tuti az elmult 5 évben nem jártak arra :),hogy visszafele csuti fékekkel jöttem de még így csuszkáltam mint télen :).

Szerintem majd cserélünk elérhetõséget,mit szolsz? -és ha esetleg nyilik majd rá alkalom összehozzuk :)Bár Gyõrtöl szemere nincs közel pláne ha szembeszél van,de no problem.

Felvettelek msn-re ha nem baj. Ott egyszerûbben tudunk egyeztetni...

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás

Én vennék a helyedben egy rendes felnit.

Erdõben volt sár??

Van rendes felnim,csak ideiglenesen most le volt szedve.Visszarakom azt no problém.Már sokmindent kibirt de nem tudom megmondani a márkáját mert én ezekkel a kifejezésekkel hadilábon állok.

Meglepõdtem rajta én is.Majdnem teljesen elhanyagolhato .Lehet máshol kemény dagonya van,de a csuszáson kiívül semmi extra nem volt.Örültem is neki,hogy nem letem tiszta gané . :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
most voltunk bakonyban - jo volt a terep :) lattunk szarvasokat is.

Bakonyi tekerés by joe.t1978 at Garmin Connect - Player

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Én vennék a helyedben egy rendes felnit.

Erdõben volt sár??

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás
Majdnem elfelejtettem elmesélni:gurultam egyet a csordás lejtön,volt akkora szembeszél hogy 70km/h -nál nem birtam többet nyomni a multkori 79-hez képest.Meglepés is volt ÁÁÁÁÁ.Olyan szinten belerongyoltam a macskaköves kanyarba kb 63-al,hogy szétnyílt az elsõ felnim és ugy kidudorodott,hogy majdnem leszakította az elsõfékem :( :(Csoda hogy tuléltem,így hár kiakasztott elsõfékkel letörve bár de szomokodva nem ,jöttem haza.Még szerencse,hogy van tartalék felni.Monjuk hála égnek éppen nem a dupla alufelnim volt fenn(lásd korábbi defekt).Így minenkinek üzenem aki vakmerõ CSAK ÓVATOSAN !!!Igaz pont én mondom,de ettõl fogva ebben a kanyarban érdemes lassítani.Volt már hasonló esetem de monduk az Vinyén olt a bakonyba mikor belerongyoltam a cuhába és a kövek a vízbe kinyirták a felnim,

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás
:D Hát ez jó volt.Nem tudtam gépközelbe jutni az utolsó beírásom után,ugyhogy almás lett :) :)Nem baj bepotoljuk.Egyébként akkora szembeszelem volt,hogy féluton meggondoltam magam(pofaszél ráadásul egyedül)és elmentem baráti hátsó részét feltékérpezni.Még sosem jártam arra.Gueultam egyet a DH pályán aztán go be az erdõbe.Hát volt élmény elég itt is :) :)Olyan emelkedõket másztam meg(járhatalan)tuti az elmult 5 évben nem jártak arra :),hogy visszafele csuti fékekkel jöttem de még így csuszkáltam mint télen :).

Szerintem majd cserélünk elérhetõséget,mit szolsz? -és ha esetleg nyilik majd rá alkalom összehozzuk :)Bár Gyõrtöl szemere nincs közel pláne ha szembeszél van,de no problem.

Balázs v8

Balázs v8

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

Ha esetleg megtalálom megprobálok róla videjot :) is csinálni. :)Nagyábbol fél 3 3 körülre terveztem a körutat.

Ugy néz ki én is emegyek arra ma is szoval ha nem akarsz egyedül tekerni akkor szívesen csatlakozok hozzád és legalább hamarabb odatalállunk...
Egyéként én Gyõrszemerei vagyok szoval ehhez mérten mondj egy találka helyet.. :D

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás
Ha esetleg megtalálom megprobálok róla videjot :) is csinálni. :)Nagyábbol fél 3 3 körülre terveztem a körutat.

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás

Azt hiszem túl vagyok életem eddigi legmeredekebb lejtõjén... :D Veszélyes volt így kopott hátsó fékpofákkal... :S Szinte végig nyakig húztam hogy lassítson valamit... Mindensetre tetszett, bár mielõtt elindultam lefelé még elbucsuztam lélekbe a szeretteimtõl xD Nem elképzelhetetlen hogy holnap ujra elmegyek arrafelé, viszont akkor már egy kört kéne tekernek tényõ felé.. Esetleg ha valaki ráér.... :)
Képek is vannak ha érdekel vkit: (sajnos csak telefonnal tudtam csinálni:S nem igazán látszik hogy milyen is valójában...)
Picasa Web Albums - bali2006 - Tekerések

Engem biztosan érdekelne,mondjuk késön szolok most lehet de délutánra terveztem egy kis körutat arrafele.Lehet megprobálom megkeresni.Googleath képen nem tudod pontositani a helyszint.Nagyon megköszöném.Meg esetleg ha a héten ráérsz elmennék veled arra.Megesz a kiváncsiság. :) :)

Balázs v8

Balázs v8

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

Hol van ez a lejtõ?

Kajárpéc végén a borospincék mellett. Van egy lejárat egy kicsivel mellette is de az nem ilyen meredek és az kanyargós...

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Hol van ez a lejtõ?

Balázs v8

Balázs v8

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Azt hiszem túl vagyok életem eddigi legmeredekebb lejtõjén... :D Veszélyes volt így kopott hátsó fékpofákkal... :S Szinte végig nyakig húztam hogy lassítson valamit... Mindensetre tetszett, bár mielõtt elindultam lefelé még elbucsuztam lélekbe a szeretteimtõl xD Nem elképzelhetetlen hogy holnap ujra elmegyek arrafelé, viszont akkor már egy kört kéne tekernek tényõ felé.. Esetleg ha valaki ráér.... :)
Képek is vannak ha érdekel vkit: (sajnos csak telefonnal tudtam csinálni:S nem igazán látszik hogy milyen is valójában...)
http://picasaweb.goo...442605474441826
http://picasaweb.goo...442619600024386
http://picasaweb.goo...442615998869858
http://picasaweb.goo...442609382761202

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
nekem Decathlonos van, de akkor ez a lehetõség most kiesik... így elég nehéz ügy, nem tudom bicikliboltokban lehet-e ilyesmi készleten...
Lehet elvileg rendelni Elastic-tól, elküldik postán: Elastic Bikewear - Kerékpáros ruházat
Persze a postaköltség még hozzájön az árhoz, de ha felhívod õket megmondják mennyi lenne összesen.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
terdmelegitot honnan? se a hervisben, se a decaban nem tudtak adni :(

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
A Hervis-ben vettem, polar símaszk, szájnál van egy lyukacsos betét. Ez is lehúzható a szájról, elég rugalmas anyag.
Szerintem nézd meg a lehetõségeket, próbáld fel õket és amelyiket a legkényelmesebbnek tartod, azt vedd meg.
Térdmelegítõ is fontos, izületeket jobban kell védeni a hidegtõl.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Terepgumi alatt 26*2.10 full rücskös puha gumit értek.Semmi halvány aszfaljellege nincs,meg is van vele a problémám.Annyira sok rajta a rücsök,hogy álltalában mire kiérek barátira teljesen elzsibbad a kezem :( :(.Már az is elõfordult,hogy hazafele görcsöt kapott az egyik ujjam.Ezért az elsõt kicsit visszavettem fél aszfalt,terep fajtára.Csak hát terepen meg kéne az elsõ hatása is..

persze, nem semislick-slick. perpill 2.25os rocketront es 2.1es racing ralphot hasznalok.

A símaszk jó megoldás. Ha hidegben akartok tekerni, akkor érdemes beszerezni egyet, nekem bevált :) az meg hogy ki kit szól... többnyire semmit, vagy csodálkoznak és azért nem jutnak szóhoz, vagy nem mernek megszólalni. :D
Én beszereztem téli biciklis ruhát, szépen apránként (mert nem szakadt rám a Nemzeti Bank :) ) -8 fokban teszteltük a ruházatot, olyan hidegben még nem volt gond (Gyõr-Vinye oda-vissza), csak azt a szabályt kell betartani, hogy csak nagyon rövid idõre szabad megállni, mert amilyen ruhában kényelmesen lehet tekerni, abban ácsorogni nagyon hideg van. Ki kell tapasztalni kinek mennyi ruhára van szüksége, mert az alkati dolog is.

milyet? olyan neoprent, amit arulnak a hervisben, decaban? hervisben mondtak nekem normalisabbat, de akkor az nem volt. ill lattam olyat is, hogy belebujos sal, de felhuzhato arcra... az praktikusabbnak tunt.

meg kellene terdmelegito alapbol, meg gondolkodom egy softshell kabaton. de ezek nekem inkabb munkabajarashoz kellenenek - majd asszem kikiserletezem.