Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2481 hozzászólás a témában

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás

YouTube - Rock Shox Pike

Nem semmi a video.Kiváncsi lennék dagonyás pályán mire vinné:D:D De teleszkoptesznek tökéletes megörökítés.

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás

itt vajon a váz aljára van rögzítve a kamera?
na majd ha visszajön az 'életkedvem' és nem ilyen esõs idõ lesz, hanem szép hûs õszi, amiben kellemesen lehet tekerni, akkor visszaorozom a kamerát, és kipróbálom :D :P

:) :) Nem kell visszaorozni akamerát,annélkül is visszaadom.:DInkább én tartozom köszönettel,hogy megadtad ez a lehetõséget nekem.Igaz még mindig küzdök a jó videoért de közel járok.:)

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás

találtam egy vidit, ahol egész jó kamerapozíció van youtube

az a szar, hogy szívesen mennék, de hétközben suli látástól mikulásig, hétvége meg itthon kert, és járulékos dolgai :S
pedig jó volna egy rendeset tekerni már

a videót meg én is szívesen megnézném

Szia !

Gondoltam,nem is azért írtam az elözõ soraimat.Nagyon rosszul esett,hogy ugy egymagamba forumozok,mikor itt van egy csomo tökjó arc.Beszélgetek magamba és hát nem vagyok az a magamba fordulos tipus :D.Ugyhogy inkább ugy döntöttem nem erõltetem.Az hogy senki nem tud eljönni esetleg egy-egy karikára azt megértem,mert mindenkinek vannak elfoglaltságai,vagy éppen nem vágyik társaságra,vagy éppen más dolga van.Csak tudod én ugy vagyok vele ha forum akkor beszélgessünk.Szerintem biztosan vannak mindenkinek tök jó élményei amit mások is szívesen meghalgatnának.Végül is a forumnak ez a lényege,nem?Kela is megirta a forum elején,hogy ezt azért hozták létre,hogy az esetleges tekerõk megtalálják egymást,és esetleg jó társaságok kialakuljanak.Az elején mikor elkezdtünk értekezni,tök jó hangulat volt,mindenkinek volt véleménye.Aztán egyszer csak end.Igaz szar az idõ nem igazán lehet már kimozdulni,de ahogy elhallgattam a többieket vannak itt azért elhivatottak. :Ö)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
szvsz igen, de kicsit retkesebb palyan nemtom mennyire jo otlet :) de jol nez ki...

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás

YouTube - Rock Shox Pike

itt vajon a váz aljára van rögzítve a kamera?
na majd ha visszajön az 'életkedvem' és nem ilyen esõs idõ lesz, hanem szép hûs õszi, amiben kellemesen lehet tekerni, akkor visszaorozom a kamerát, és kipróbálom :D :P

987

987

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
A videót én is várom.
Nem kimegyek a Pusztákra biciklizni, hanem kint vagyok a Pusztákon biciklivel.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
YouTube - Rock Shox Pike

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
találtam egy vidit, ahol egész jó kamerapozíció van youtube

az a szar, hogy szívesen mennék, de hétközben suli látástól mikulásig, hétvége meg itthon kert, és járulékos dolgai :S
pedig jó volna egy rendeset tekerni már

a videót meg én is szívesen megnézném

Balázs v8

Balázs v8

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
[quote name='norok999']:confused: Látom hatalmas az érdeklõdés az északai turáról,ugyhogy röviden csak annyit:Óriási volt.Videot nem rakom fel,mert látom nem sok érdeklõdõ van,meg hát akkor minek,tök felesleg(halott a forum,tisztelet a kivételnek).Maradnak a szavak,mondatok.Csak azt nem értem ha esetleg valaki megy is tekerni miért nem ir be ?Szoktam látni pedálosokat,bár biztosan õk nem olvassák a forumot.Szerintem a tekeréshez most van a legjobb idõ és semmi élménybeszámoló senkitõl . ? ? ? ? ?

Mindenkinek jó tekerést kívánok,sok élményt !! !! !![/QUTE]

Engem érdekelne a video! Egyrészt látni akarom milyen a terep, másrészt meg hogy milyen is egy éjszakai túra. Épp tegnap gondolkoztam rajt hogy veszek egy fejlámpát és egyszer betervezek egy ilyet én is. Persze akkor még nem olvastam az elõzményeket a fórumon... :S :) Mindenesetre várom a videot! :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
en most voltam tesomeknal vendegsegben gyorujbaraton. nana, hogy cangaval mentem. a legujabb felfedezesem a nyakmelegito :)

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás
:confused: Látom hatalmas az érdeklõdés az északai turáról,ugyhogy röviden csak annyit:Óriási volt.Videot nem rakom fel,mert látom nem sok érdeklõdõ van,meg hát akkor minek,tök felesleg(halott a forum,tisztelet a kivételnek).Maradnak a szavak,mondatok.Csak azt nem értem ha esetleg valaki megy is tekerni miért nem ir be ?Szoktam látni pedálosokat,bár biztosan õk nem olvassák a forumot.Szerintem a tekeréshez most van a legjobb idõ és semmi élménybeszámoló senkitõl . ? ? ? ? ?

Mindenkinek jó tekerést kívánok,sok élményt !! !! !!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
a Bakony-Balaton-i kollégáknak már földobtam a témát, de nem ugrottak rá, szóval most itt is próbálkozok:)
vasárnap egy ilyesmi kör érdekelne valakit? Vinye-Kõris-Borzavár-Zirc(hambi+sör) PorvaCsesznek-Hódos-ér-Vinye.
laza, túrázós tempó.. persze csak ha "jó"idõ(értsd: nem esik) lesz.

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás
Kicsit megváltoztattam a projectet a nagy köd miatt.Nem megyek teljes kört csak egy szeletet ugyhogy így lecsökken az idõátfutás kb 1 órára.Nagy ködben ugysincs értelme az egésznek.

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás
Szép jóestét ! Ugy néz ki közeledek a csodához.A kamera pozicio legjobb helye a homlokon van.Igaz kicsit alá kellett bélelni szivaccsal,hogy ne nézzen nagyon felfele de a video majdnem tökéletes lett.Hamarosan fel is teszem majd,mert ezt már érdemes.

Jóhir ha valaki esetleg szokott Gyõrujbarátin az erdõen terepezni.LEHENGERELTÉK az erdei utakat,gondolom a fakihordo Ifák miatt,és eszméletlen jol lehet száguldani rajta.Olyan egyenes mint az aszfalt.Szinte hihetetlen,és sem hittem a szememnek.

Ebbõl a felindultságból hoztam azt az elhatározást,hogy megprobálkozok egy esti turával ugyanezen az utvonalon amerre szoktam menni.Van 3 fejlámpám ami szerintem kellõ fényt fog biztosítani.Igaz ide már vinni kell cuccot(mert hideg lesz),de szerintem biztosan megfogja érni.Ha valakinek van kedve csatlakozni írjon.Biztosan nagy buli lesz :D :DA tura nem vesz sok idõt igénybe,nagyábból kb pihenéssel meg mindennel együtt 2 óra.De ez már ugy hogy táblátol(gyõrujbarát) tábláig.Persze viszem a Big brodert(a szem ami mindent lát),remélem jó lesz a cinema.Elõzetesen idõpontra péntek estét szemeltem ki,indulás kb 8 körül lenne,de változás jogát fenntartom.:D

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás
:D

Ki fogsz nevetni de még mindig killodok.Nem tudom eltalálni a megfelelõ szöget.A felvételek gyönyörüek csak nem azt veszi fel amit kellene. :)Folyamatosan probálkozom de már készen vagyok.A multkor már az államra kötöttem(viccessen néztem ki gondolhatod.De akkor sem azt vette amit én szerettem volna.Kezdem feladni a dolgok pedig olyan jokat szoktam gurulni,hogy ha ezt vissza tudná adni a video oriási lenne.De nem adom fel.

Holnap délután megint megyek egyett Barátira terepezni,mivel gyönyörüek a fák az erdõ.Imádom az õsz csak ne lenne ilye hideg.Mind1 ezzel jár . :) ,ha valakinek van kedve,a szokásos idõben(13:45 baumax fõbejárat)

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
na közben vagyok én is, csak kicsit betömörödtek a programok :)

norok videók készülnek rendesen? kamerabeállítás/pozíció összejött?

suli mellett most erõteljesen gondolkodom, hogy kéne egy városi rombolót építeni. pontosabban mostmár tényleg elhatároztam. jó lett volna elcsípni a csepelboltos 50%-os akciót...ejjj... :mad:
valakinek elfekvõben egy országúti váza esetleg? nagyon occsóér (vagy ingyen :o ) persze ;) :D

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás
:D:D Lehet nem vesztettél vele semmit :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
nem tekertem ki, aludtam inkabb egyet :D

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás