Terepgumi alatt 26*2.10 full rücskös puha gumit értek.Semmi halvány aszfaljellege nincs,meg is van vele a problémám.Annyira sok rajta a rücsök,hogy álltalában mire kiérek barátira teljesen elzsibbad a kezem .Már az is elõfordult,hogy hazafele görcsöt kapott az egyik ujjam.Ezért az elsõt kicsit visszavettem fél aszfalt,terep fajtára.Csak hát terepen meg kéne az elsõ hatása is..
persze, nem semislick-slick. perpill 2.25os rocketront es 2.1es racing ralphot hasznalok.
A símaszk jó megoldás. Ha hidegben akartok tekerni, akkor érdemes beszerezni egyet, nekem bevált az meg hogy ki kit szól... többnyire semmit, vagy csodálkoznak és azért nem jutnak szóhoz, vagy nem mernek megszólalni.
Én beszereztem téli biciklis ruhát, szépen apránként (mert nem szakadt rám a Nemzeti Bank ) -8 fokban teszteltük a ruházatot, olyan hidegben még nem volt gond (Gyõr-Vinye oda-vissza), csak azt a szabályt kell betartani, hogy csak nagyon rövid idõre szabad megállni, mert amilyen ruhában kényelmesen lehet tekerni, abban ácsorogni nagyon hideg van. Ki kell tapasztalni kinek mennyi ruhára van szüksége, mert az alkati dolog is.
milyet? olyan neoprent, amit arulnak a hervisben, decaban? hervisben mondtak nekem normalisabbat, de akkor az nem volt. ill lattam olyat is, hogy belebujos sal, de felhuzhato arcra... az praktikusabbnak tunt.
meg kellene terdmelegito alapbol, meg gondolkodom egy softshell kabaton. de ezek nekem inkabb munkabajarashoz kellenenek - majd asszem kikiserletezem.