Nem semmi a video.Kiváncsi lennék dagonyás pályán mire vinné
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek
Started by
kela
, 2006. March 27. 21:01
Posted 2010. October 19. - 20:12
Nem semmi a video.Kiváncsi lennék dagonyás pályán mire vinné
Posted 2010. October 19. - 20:08
itt vajon a váz aljára van rögzítve a kamera?
na majd ha visszajön az 'életkedvem' és nem ilyen esõs idõ lesz, hanem szép hûs õszi, amiben kellemesen lehet tekerni, akkor visszaorozom a kamerát, és kipróbálom![]()
Posted 2010. October 19. - 20:06
találtam egy vidit, ahol egész jó kamerapozíció van youtube
az a szar, hogy szívesen mennék, de hétközben suli látástól mikulásig, hétvége meg itthon kert, és járulékos dolgai :S
pedig jó volna egy rendeset tekerni már
a videót meg én is szívesen megnézném
Szia !
Gondoltam,nem is azért írtam az elözõ soraimat.Nagyon rosszul esett,hogy ugy egymagamba forumozok,mikor itt van egy csomo tökjó arc.Beszélgetek magamba és hát nem vagyok az a magamba fordulos tipus
Posted 2010. October 19. - 12:05
Posted 2010. October 19. - 11:23
itt vajon a váz aljára van rögzítve a kamera?
na majd ha visszajön az 'életkedvem' és nem ilyen esõs idõ lesz, hanem szép hûs õszi, amiben kellemesen lehet tekerni, akkor visszaorozom a kamerát, és kipróbálom
Posted 2010. October 18. - 14:58
A videót én is várom.
Nem kimegyek a Pusztákra biciklizni, hanem kint vagyok a Pusztákon biciklivel.
Posted 2010. October 18. - 12:24
Posted 2010. October 17. - 21:24
[quote name='norok999']:confused: Látom hatalmas az érdeklõdés az északai turáról,ugyhogy röviden csak annyit:Óriási volt.Videot nem rakom fel,mert látom nem sok érdeklõdõ van,meg hát akkor minek,tök felesleg(halott a forum,tisztelet a kivételnek).Maradnak a szavak,mondatok.Csak azt nem értem ha esetleg valaki megy is tekerni miért nem ir be ?Szoktam látni pedálosokat,bár biztosan õk nem olvassák a forumot.Szerintem a tekeréshez most van a legjobb idõ és semmi élménybeszámoló senkitõl . ? ? ? ? ?
Mindenkinek jó tekerést kívánok,sok élményt !! !! !![/QUTE]
Engem érdekelne a video! Egyrészt látni akarom milyen a terep, másrészt meg hogy milyen is egy éjszakai túra. Épp tegnap gondolkoztam rajt hogy veszek egy fejlámpát és egyszer betervezek egy ilyet én is. Persze akkor még nem olvastam az elõzményeket a fórumon... :S
Mindenesetre várom a videot!
Mindenkinek jó tekerést kívánok,sok élményt !! !! !![/QUTE]
Engem érdekelne a video! Egyrészt látni akarom milyen a terep, másrészt meg hogy milyen is egy éjszakai túra. Épp tegnap gondolkoztam rajt hogy veszek egy fejlámpát és egyszer betervezek egy ilyet én is. Persze akkor még nem olvastam az elõzményeket a fórumon... :S
Posted 2010. October 17. - 18:12
en most voltam tesomeknal vendegsegben gyorujbaraton. nana, hogy cangaval mentem. a legujabb felfedezesem a nyakmelegito
Posted 2010. October 16. - 21:02
:confused: Látom hatalmas az érdeklõdés az északai turáról,ugyhogy röviden csak annyit:Óriási volt.Videot nem rakom fel,mert látom nem sok érdeklõdõ van,meg hát akkor minek,tök felesleg(halott a forum,tisztelet a kivételnek).Maradnak a szavak,mondatok.Csak azt nem értem ha esetleg valaki megy is tekerni miért nem ir be ?Szoktam látni pedálosokat,bár biztosan õk nem olvassák a forumot.Szerintem a tekeréshez most van a legjobb idõ és semmi élménybeszámoló senkitõl . ? ? ? ? ?
Mindenkinek jó tekerést kívánok,sok élményt !! !! !!
Mindenkinek jó tekerést kívánok,sok élményt !! !! !!
Posted 2010. October 16. - 15:06
a Bakony-Balaton-i kollégáknak már földobtam a témát, de nem ugrottak rá, szóval most itt is próbálkozok:)
vasárnap egy ilyesmi kör érdekelne valakit? Vinye-Kõris-Borzavár-Zirc(hambi+sör) PorvaCsesznek-Hódos-ér-Vinye.
laza, túrázós tempó.. persze csak ha "jó"idõ(értsd: nem esik) lesz.
vasárnap egy ilyesmi kör érdekelne valakit? Vinye-Kõris-Borzavár-Zirc(hambi+sör) PorvaCsesznek-Hódos-ér-Vinye.
laza, túrázós tempó.. persze csak ha "jó"idõ(értsd: nem esik) lesz.
Posted 2010. October 14. - 17:18
Kicsit megváltoztattam a projectet a nagy köd miatt.Nem megyek teljes kört csak egy szeletet ugyhogy így lecsökken az idõátfutás kb 1 órára.Nagy ködben ugysincs értelme az egésznek.
Posted 2010. October 12. - 20:57
Szép jóestét ! Ugy néz ki közeledek a csodához.A kamera pozicio legjobb helye a homlokon van.Igaz kicsit alá kellett bélelni szivaccsal,hogy ne nézzen nagyon felfele de a video majdnem tökéletes lett.Hamarosan fel is teszem majd,mert ezt már érdemes.
Jóhir ha valaki esetleg szokott Gyõrujbarátin az erdõen terepezni.LEHENGERELTÉK az erdei utakat,gondolom a fakihordo Ifák miatt,és eszméletlen jol lehet száguldani rajta.Olyan egyenes mint az aszfalt.Szinte hihetetlen,és sem hittem a szememnek.
Ebbõl a felindultságból hoztam azt az elhatározást,hogy megprobálkozok egy esti turával ugyanezen az utvonalon amerre szoktam menni.Van 3 fejlámpám ami szerintem kellõ fényt fog biztosítani.Igaz ide már vinni kell cuccot(mert hideg lesz),de szerintem biztosan megfogja érni.Ha valakinek van kedve csatlakozni írjon.Biztosan nagy buli lesz
:DA tura nem vesz sok idõt igénybe,nagyábból kb pihenéssel meg mindennel együtt 2 óra.De ez már ugy hogy táblátol(gyõrujbarát) tábláig.Persze viszem a Big brodert(a szem ami mindent lát),remélem jó lesz a cinema.Elõzetesen idõpontra péntek estét szemeltem ki,indulás kb 8 körül lenne,de változás jogát fenntartom.
Jóhir ha valaki esetleg szokott Gyõrujbarátin az erdõen terepezni.LEHENGERELTÉK az erdei utakat,gondolom a fakihordo Ifák miatt,és eszméletlen jol lehet száguldani rajta.Olyan egyenes mint az aszfalt.Szinte hihetetlen,és sem hittem a szememnek.
Ebbõl a felindultságból hoztam azt az elhatározást,hogy megprobálkozok egy esti turával ugyanezen az utvonalon amerre szoktam menni.Van 3 fejlámpám ami szerintem kellõ fényt fog biztosítani.Igaz ide már vinni kell cuccot(mert hideg lesz),de szerintem biztosan megfogja érni.Ha valakinek van kedve csatlakozni írjon.Biztosan nagy buli lesz
Posted 2010. October 11. - 23:45
Ki fogsz nevetni de még mindig killodok.Nem tudom eltalálni a megfelelõ szöget.A felvételek gyönyörüek csak nem azt veszi fel amit kellene. :)Folyamatosan probálkozom de már készen vagyok.A multkor már az államra kötöttem(viccessen néztem ki gondolhatod.De akkor sem azt vette amit én szerettem volna.Kezdem feladni a dolgok pedig olyan jokat szoktam gurulni,hogy ha ezt vissza tudná adni a video oriási lenne.De nem adom fel.
Holnap délután megint megyek egyett Barátira terepezni,mivel gyönyörüek a fák az erdõ.Imádom az õsz csak ne lenne ilye hideg.Mind1 ezzel jár .
Posted 2010. October 11. - 20:43
na közben vagyok én is, csak kicsit betömörödtek a programok 
norok videók készülnek rendesen? kamerabeállítás/pozíció összejött?
suli mellett most erõteljesen gondolkodom, hogy kéne egy városi rombolót építeni. pontosabban mostmár tényleg elhatároztam. jó lett volna elcsípni a csepelboltos 50%-os akciót...ejjj... :mad:
valakinek elfekvõben egy országúti váza esetleg? nagyon occsóér (vagy ingyen
) persze
norok videók készülnek rendesen? kamerabeállítás/pozíció összejött?
suli mellett most erõteljesen gondolkodom, hogy kéne egy városi rombolót építeni. pontosabban mostmár tényleg elhatároztam. jó lett volna elcsípni a csepelboltos 50%-os akciót...ejjj... :mad:
valakinek elfekvõben egy országúti váza esetleg? nagyon occsóér (vagy ingyen
Posted 2010. October 10. - 10:57
Posted 2010. October 09. - 22:41
Posted 2010. October 09. - 20:08
Posted 2010. October 08. - 17:24

Sign In
Create Account

Back to top