Jelentkezz be Regisztrálj
Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek
Posted 2011. April 08. - 20:10
[IMG][img]http://keptarolo.com/thumb.php?id=8843_4D8719D1[/img][/IMG]
Posted 2011. April 06. - 20:50
Posted 2011. April 06. - 07:20
Mennyit fog hozni 5s/lejtõ?
milyen 5s? tobb elvezet + nagyobb biztonsag.
az ossztelos mennyit hoz?
Pirosból 36 darab új alu küllõanyám (és 32 db használt) és egy hátsó A2z gyorszáram van
a kulloanyak gyarilag pirosak.
Posted 2011. April 05. - 22:17
Posted 2011. April 05. - 20:17
Posted 2011. April 05. - 19:00
Posted 2011. April 05. - 16:47
Posted 2011. April 05. - 15:38
Posted 2011. April 05. - 15:31
szivesen megvennem.
Posted 2011. April 02. - 20:40
Tegnap "lebarmoztak" a bringaúton a szeméttelepnél, ha közületek volt vki akkor bocsesz
Kicsit furán közlekedtem, meg gyorsan
Megjött a jó idõ aztán nem bírtam magammal, jah meg hátszél volt ...
Posted 2011. April 02. - 18:17
lementunk egy bakony rovidmaratont - a cuhat ki kellett volna hagyni, mert az uj spd cipomet szarra aztattam olyan megfontolasbol, hogy a frissen szervizelt cangaval, ha kell, atuszok inkabb, a fejem felett tartva a bringat, minthogy beazzon vmi (megint). mar csak egy kis zold hianyzik a kepbol, de az is egyket het.
Posted 2011. April 02. - 15:38
hátha valaki nem tud róla, és esetleg érdekelné
Elõre láthatólag hány fõs létszámra lehet számítani? Mert lehet hogy én is csatlakoznék(nánk)
Posted 2011. April 01. - 21:13
Kicsit furán közlekedtem, meg gyorsan
Megjött a jó idõ aztán nem bírtam magammal, jah meg hátszél volt ...
Posted 2011. April 01. - 08:32
Hétvégi bringás túra
Miután mindenki megette a szokásos sárgaleves, kabátos hús menüt, majd kellõen összeveszett az anyósával, a gyerekek megkapták a nagyitól a heti zsetont, diszkópatkányok hazahessegették a szombati buliban felszedett lánykát, már semmi sem akadályoz meg abban, hogy részt vegyél március 3.-án, vasárnap egy kis bringás túrán.
Bringás stílustól, fittségi állapottól függetlenül mindenkit várunk. Nem feltétlenül kell együtt haladnunk, szétszakadozhat a brigád, így mindenki megtalálja a magának megfelelõ társaságot. Keményebben kerekezõk tüdejüket kiköpve száguldozhatnak, míg a komótosabban haladók megbeszélhetik a Való Világ, Barátok közt legizgalmasabb részeit.
Rendõri felvezetés nem lesz, így kérünk mindenki tartsa be a kresz szabályait!
A túrán mindenki a saját felelõségére veszt részt!
Találkozó: Baumax parkoló
Indulás: április 3, 14:00
Útvonal: Gyõr – Gyõrújbarát – Tényõ (templomnál balra) – Sokorópátka – Tényõ – Gyõrújbarát – Gyõr
Az útvonal teljes hossza 54 km, de szerényebb fittségi állapotnak örvendõk (mikor épp nem figyel senki) korábban is visszafordulhatnak.
A pontos útvonal innen letölthetõ (többek közt Google Earthben jeleníthetõ meg):
Gy__r - Sokor__p__tka.zip - Dedicated Web Hosting Service
Üdv. B.P.
Posted 2011. March 28. - 20:25
Posted 2011. March 28. - 11:59
nem montis, csak a ragasztó elengedett az aljánál, így nincs betûrve. azt már nem volt türelmem megcsinálni, meg hát sietni kellett, így is késtem fél órát, addig csinosítgattuk.
ha kitör végre a folyamatos jóidõ, akkor tekereghetnénk egyet városban/környékén. utána meg irány majd a terep
Okés megbeszéltük:D.Most már mondja a jó idõt remélem így is lesz.
Posted 2011. March 27. - 10:02
Gratulálok a szép teljesítményhez.Kíváncsi leszek én majd mit fogok összehozni a gépsárkányommal.
Kicsit furcsának találom rajta a nyerget.Nem montis nyereg véletlenül amit felraktál?Fura
nem montis, csak a ragasztó elengedett az aljánál, így nincs betûrve. azt már nem volt türelmem megcsinálni, meg hát sietni kellett, így is késtem fél órát, addig csinosítgattuk.
ha kitör végre a folyamatos jóidõ, akkor tekereghetnénk egyet városban/környékén. utána meg irány majd a terep
Posted 2011. March 26. - 20:09
jupííííííííí...végre kijelenthetem, hogy elkészült a VRP eredménye
a folyamatról itt láthattok képeket: https://picasaweb.go...RomboloProjekt#
majd egy esti képet is kéne valahogy lõni róla, felettébb feltûnõ jelenség vagyok olyankor
a tegnapi tesztútról meg itt van két track log (bár nem értem, hogy a telefonomban nagyobb az átlag és a maximális sebesség, mint amit a sports-tracker oldalára feltölt. errõl valakinek tapasztalat?)
Sports Tracker
Sports Tracker
Gratulálok a szép teljesítményhez.Kíváncsi leszek én majd mit fogok összehozni a gépsárkányommal.
Kicsit furcsának találom rajta a nyerget.Nem montis nyereg véletlenül amit felraktál?Fura
Posted 2011. March 25. - 19:43
a folyamatról itt láthattok képeket: https://picasaweb.go...RomboloProjekt#
majd egy esti képet is kéne valahogy lõni róla, felettébb feltûnõ jelenség vagyok olyankor
a tegnapi tesztútról meg itt van két track log (bár nem értem, hogy a telefonomban nagyobb az átlag és a maximális sebesség, mint amit a sports-tracker oldalára feltölt. errõl valakinek tapasztalat?)
Sports Tracker
Sports Tracker
Posted 2011. March 24. - 18:47
Nem is lenne ez egy bonyulult tervezést igénylõ beruházás, csak gondolom ezt is, mint manapság sok mindent ebben az országban jo kezekbe adtak és jo pár millio forint ellenében megalkották a lehetõ legköltség hatékonyabb de mégis unios szabványnak tûnõ kerékpárutat.... A tervezõ úriemberek biztos gyakran látogatják majd az alkotásukat. -.-