Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

Rawen

Rawen

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Sziasztok.

Honnan lehet beszerezni Shimano FC-M442 hajtómûhöz középsõ 32 fogas (Y-1DS 98010) lánctányért?

Köszi

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
csak hogy fellendítsem cseppet a topicot: pakolászás közben kezembe akadt a kezembe egy 613 km-t futott sram 870-es sor,valamint egy 143km-t futott sram 830-as lánc.még bõven el lehet vele gurulgatni,ha valakit érdekel írjon,el lehet ám halmozni ajánlatokkal :)

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Sziasztok!

Az a helyzet, hogy szeretnék kijutni egy külföldi, fundango által szponzorált biciklis táborba, ami jövõ héten lesz. sajnos nincs rá keret, de 1 valaki, akinek a fényképét a legtöbben like-olják facebookon, az ingyen mehet.

Nos arra szeretnélek kérni titeket, hogy ha lehet és belefér az idõtökbe, akkor kattintsatok az alábbi linkre és nyomjatok egy LIKE-ot a fényképre. Jelenleg én vezetek, de sajnos hosszú még a verseny és nagyon szeretnék kijutni bringázni. Sajnos nekem a biciklis szezon csak augusztusban kezdõdhetett el egy korai vállsérülés miatt és most szeretném minél hosszabbra nyújtani. Eddig is rengeteg biciklistõl kaptam segítséget ebben, most tõletek is szeretnék kicsit. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!:)
http://www.facebook....15&type=1&ref=n

Ezt kéne likeolni. fontos lenne, hogy ha esetleg megosztod a faladon (külön köszönet), akkor írd ki, hogy ne alinket, hanem a képet LIKE:) nagyon nagyon köszönöm!!!!

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
.
.
.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Megkérdeztem ismerõst, de nem tudja a nevét. Annyit tud hogy a Semmelweis kórházban rendel. Fel kell hívni elõre bejelentkezni és viszed a laboreredményeket vagy helyben 4000.
"Ride today, heal tomorrow"

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
nem ismertek miskolcon olyan sportorvost,akihez ténylegesen el is lehet menni,és ad is igazolást?eddig felhívtam 4et,és vizsgálat van,de igazolást nem ad,vagy csak a dvtk sportolói mehetnek hozzá,vagy most éppen ezzel nem foglalkozik...

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás

Pont egy pár hete néztem ezt az oldalt, mert az egyik késem pengéjét szeretném felpolírozni. Hátha neked is segít:
http://polirozas.lap...dul=shop&k=5825

lol megelõztél

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
A Google neked is barátod: http://polirozas.lapunk.hu/

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

egy pár dolgot szeretnék felpolírozni,hajtókar,fékek,nyeregcsõ...nem kell nekem tükör polír,csak ezeket a régebbi holmikat kéne kicsit felújítani.milyen paszták kelleneke,ezek mennyibe kerülnek és milyen dolgok szükségesek a polírozáshoz.van némi fogalmam,de az édeskevés!

Pont egy pár hete néztem ezt az oldalt, mert az egyik késem pengéjét szeretném felpolírozni. Hátha neked is segít:
http://polirozas.lap...dul=shop&k=5825

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
egy pár dolgot szeretnék felpolírozni,hajtókar,fékek,nyeregcsõ...nem kell nekem tükör polír,csak ezeket a régebbi holmikat kéne kicsit felújítani.milyen paszták kelleneke,ezek mennyibe kerülnek és milyen dolgok szükségesek a polírozáshoz.van némi fogalmam,de az édeskevés!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Mit szeretnél tudni?

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
itt se tud senki semmit az alumínium polírozásáról?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Az én szakmámban meg az a gond ilyen szempontból, hogy ha bemegyek valahová, kapok 2-3-4 próbamelót, ha nem tetszik, lehet akármilyen papírom róla, rohadtul nem fogok kelleni, mer' a megrendelõ lesz1rja a diplomámat, neki a végeredmény a fontos, ha meg a megrendelõ nem elégedett, akkor a fõnök nem fog alkalmazni, ez ugye egyértelmû.

A te "szakmád" az egy külön "faj". Valakinek vagy van tehetsége hozzá vagy nincs.
Te mindenféle papír meg végzettség nélkül is olyan dolgokat rajzolgattál (pusztán hobbiból) szabad kézzel amit nem tudnak megtanítani egyetlen suliban sem. A grafikus "szakmát" nem nagyon lehet összehasonlítani semmivel, és a munkád végeredményének megítélése is elég szubjektív. Egy grafikai munkát nem lehet olyan objektíven vizsgálni mint egy esztergányos vagy ampervadász munkáját.

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Az én szakmámban meg az a gond ilyen szempontból, hogy ha bemegyek valahová, kapok 2-3-4 próbamelót, ha nem tetszik, lehet akármilyen papírom róla, rohadtul nem fogok kelleni, mer' a megrendelõ lesz1rja a diplomámat, neki a végeredmény a fontos, ha meg a megrendelõ nem elégedett, akkor a fõnök nem fog alkalmazni, ez ugye egyértelmû.

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Életem egyik legjobb döntése volt, amikor egyetemre mentem, és elvégeztem egy értelmes és gyakorlati szakmát. Csak elvégeztem, mert elsajátítani csak az életben, az iparban fogom! Erre az egyetem alkalmatlan, különösen a gyakorlat szempontjából! Voltak szopatások 1000-rel, de utólag visszatekintve már csak szánalmas kis próbálkozásoknak tûnnek olyan valójában csak szerencsétlen lúzerek által, akiknek csak az egyetemi falak között volt némi látszólagos tekintélyük olyan címekkel, hogy docens, gyakvezetô, tanársegéd, professzor, a valóságban és az életben de fôleg szakmailag egy nagy rakás nulla mind! Tisztelet a kivételnek ami nagyon kevés.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ez a kurva suli mar csak ilyen

annyit fog jelenteni sok helyen a diplomad, hogy barmit meg tudsz tanulni.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Mondjuk nekem ne mondja azt senki, hogy a matek beadandómat bárki elolvasta....250 ember 15 oldalas matek beadandóját elég nehéz lehet visszaellenõrizni, pláne hogy minden feladatba a Neptun kódból generált számokat kellett beírni, hogy még véletlenül sem hasonlítson a másikéra.

Nálunk Pesten megoldották igaz csak 150 emberrel. Egy tûzött füzetet kellett megfelelõ fizikafeladatokkal teleszámolni az aláírásért, majd személyesen bemutatni és megvédeni, mit miért. Reggel 8-tól 2-ig 2 tanár szórta a népet. Tollal rajzolt= repült. Nem használt vonalzót, körzõt repült. Hibás feladatra bökött rá szintén. Spirálfüzetbe írt kötött, tûzött helyett... Három feladatot választott random és azokat tudni kellett ha belekérdezett és mehettél buki a vizsgára :D
Aki leleményes volt leszaladt a kötészetre és a spirált beköttette. Másnapra újra be kellett írni az egész füzetet ha a lapokkal nem tudott okosítani.

Digitális technikából 11 db ötösre, 100%-os tesztre és feladatvédésre hármas volt a max jegy mert: Szóbelizni nem akar a tanuló mert azon úgyis megbukik így alapból egyes a szóbeli. Írásbeli résszel ne húzzuk az idõt az is egyes. Súlyozott átlaggal 11db ötös és 2db egyes az pont hármas :D Ha már nem vágtad a témát 100%-os teszthez nem mentél át.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Én úgy vagyok vele, hogy ezeket kell tudni kijátszani. Ha ki tudod azzal élelmességet tanulsz az élethez: :P

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Az egyetem a csodák csodája!
Már volt pár melóhelyem, és emberekkel foglalkozom, láttam és tapasztaltam sok hülyeséget. De az egyetem "varázslatos" világa engem is megdöbbentett.
Én eddig nem hittem el amiket egyesek mondtak, hogy milyen elvárások vannak, meg mivel rémisztgetik az embereket. Meg hogy egyes tárgyakat milyen "taktikával" lehet leküzdeni.
Én elhiszem hogy tanulni kell de néha marhaságokat követelnek.
Mondjuk nekem ne mondja azt senki, hogy a matek beadandómat bárki elolvasta....250 ember 15 oldalas matek beadandóját elég nehéz lehet visszaellenõrizni, pláne hogy minden feladatba a Neptun kódból generált számokat kellett beírni, hogy még véletlenül sem hasonlítson a másikéra. Ez már a szopatás része a dolognak. ez kicsit szarul esik.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
maggi egyetemhez ne hasonlits semmit bazze
akkor kellett pendrivet vennem mert a noci kiakadt, hogy mailben kuldtem be neki a robotos feladatomat, es kapcsibol valaszolt, hogy ez nem tavoktatas vagy a mi a pocsom.
de el se olvasta mert irtam benne, hogy kuldom mailben es indulok hozza.

no meg amikor kis floppin kerik beadni ugy, hogy mar akkor is kb 3-4 eve nem volt floppi a gepemben.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...