Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Írta 2011. november 16. - 20:44
Honnan lehet beszerezni Shimano FC-M442 hajtómûhöz középsõ 32 fogas (Y-1DS 98010) lánctányért?
Köszi
Írta 2011. november 13. - 14:41
Írta 2011. október 04. - 17:04
Az a helyzet, hogy szeretnék kijutni egy külföldi, fundango által szponzorált biciklis táborba, ami jövõ héten lesz. sajnos nincs rá keret, de 1 valaki, akinek a fényképét a legtöbben like-olják facebookon, az ingyen mehet.
Nos arra szeretnélek kérni titeket, hogy ha lehet és belefér az idõtökbe, akkor kattintsatok az alábbi linkre és nyomjatok egy LIKE-ot a fényképre. Jelenleg én vezetek, de sajnos hosszú még a verseny és nagyon szeretnék kijutni bringázni. Sajnos nekem a biciklis szezon csak augusztusban kezdõdhetett el egy korai vállsérülés miatt és most szeretném minél hosszabbra nyújtani. Eddig is rengeteg biciklistõl kaptam segítséget ebben, most tõletek is szeretnék kicsit. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
http://www.facebook....15&type=1&ref=n
Ezt kéne likeolni. fontos lenne, hogy ha esetleg megosztod a faladon (külön köszönet), akkor írd ki, hogy ne alinket, hanem a képet LIKE:) nagyon nagyon köszönöm!!!!
Írta 2011. szeptember 28. - 12:17
Írta 2011. szeptember 12. - 14:41
Írta 2011. szeptember 12. - 14:12
Írta 2011. szeptember 12. - 12:22
Pont egy pár hete néztem ezt az oldalt, mert az egyik késem pengéjét szeretném felpolírozni. Hátha neked is segít:
http://polirozas.lap...dul=shop&k=5825
lol megelõztél
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Írta 2011. szeptember 12. - 12:21
Írta 2011. szeptember 12. - 12:07
Pont egy pár hete néztem ezt az oldalt, mert az egyik késem pengéjét szeretném felpolírozni. Hátha neked is segít:egy pár dolgot szeretnék felpolírozni,hajtókar,fékek,nyeregcsõ...nem kell nekem tükör polír,csak ezeket a régebbi holmikat kéne kicsit felújítani.milyen paszták kelleneke,ezek mennyibe kerülnek és milyen dolgok szükségesek a polírozáshoz.van némi fogalmam,de az édeskevés!
http://polirozas.lap...dul=shop&k=5825
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2011. szeptember 12. - 11:52
Írta 2011. szeptember 11. - 20:15
Írta 2011. szeptember 11. - 13:39
Írta 2011. szeptember 11. - 12:24
A te "szakmád" az egy külön "faj". Valakinek vagy van tehetsége hozzá vagy nincs.Az én szakmámban meg az a gond ilyen szempontból, hogy ha bemegyek valahová, kapok 2-3-4 próbamelót, ha nem tetszik, lehet akármilyen papírom róla, rohadtul nem fogok kelleni, mer' a megrendelõ lesz1rja a diplomámat, neki a végeredmény a fontos, ha meg a megrendelõ nem elégedett, akkor a fõnök nem fog alkalmazni, ez ugye egyértelmû.
Te mindenféle papír meg végzettség nélkül is olyan dolgokat rajzolgattál (pusztán hobbiból) szabad kézzel amit nem tudnak megtanítani egyetlen suliban sem. A grafikus "szakmát" nem nagyon lehet összehasonlítani semmivel, és a munkád végeredményének megítélése is elég szubjektív. Egy grafikai munkát nem lehet olyan objektíven vizsgálni mint egy esztergányos vagy ampervadász munkáját.
Írta 2011. szeptember 11. - 12:06
Írta 2011. szeptember 10. - 14:38
Írta 2011. szeptember 09. - 23:23
annyit fog jelenteni sok helyen a diplomad, hogy barmit meg tudsz tanulni.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. szeptember 09. - 21:16
Mondjuk nekem ne mondja azt senki, hogy a matek beadandómat bárki elolvasta....250 ember 15 oldalas matek beadandóját elég nehéz lehet visszaellenõrizni, pláne hogy minden feladatba a Neptun kódból generált számokat kellett beírni, hogy még véletlenül sem hasonlítson a másikéra.
Nálunk Pesten megoldották igaz csak 150 emberrel. Egy tûzött füzetet kellett megfelelõ fizikafeladatokkal teleszámolni az aláírásért, majd személyesen bemutatni és megvédeni, mit miért. Reggel 8-tól 2-ig 2 tanár szórta a népet. Tollal rajzolt= repült. Nem használt vonalzót, körzõt repült. Hibás feladatra bökött rá szintén. Spirálfüzetbe írt kötött, tûzött helyett... Három feladatot választott random és azokat tudni kellett ha belekérdezett és mehettél buki a vizsgára
Aki leleményes volt leszaladt a kötészetre és a spirált beköttette. Másnapra újra be kellett írni az egész füzetet ha a lapokkal nem tudott okosítani.
Digitális technikából 11 db ötösre, 100%-os tesztre és feladatvédésre hármas volt a max jegy mert: Szóbelizni nem akar a tanuló mert azon úgyis megbukik így alapból egyes a szóbeli. Írásbeli résszel ne húzzuk az idõt az is egyes. Súlyozott átlaggal 11db ötös és 2db egyes az pont hármas Ha már nem vágtad a témát 100%-os teszthez nem mentél át.
Írta 2011. szeptember 08. - 09:50
Írta 2011. szeptember 07. - 15:32
Már volt pár melóhelyem, és emberekkel foglalkozom, láttam és tapasztaltam sok hülyeséget. De az egyetem "varázslatos" világa engem is megdöbbentett.
Én eddig nem hittem el amiket egyesek mondtak, hogy milyen elvárások vannak, meg mivel rémisztgetik az embereket. Meg hogy egyes tárgyakat milyen "taktikával" lehet leküzdeni.
Én elhiszem hogy tanulni kell de néha marhaságokat követelnek.
Mondjuk nekem ne mondja azt senki, hogy a matek beadandómat bárki elolvasta....250 ember 15 oldalas matek beadandóját elég nehéz lehet visszaellenõrizni, pláne hogy minden feladatba a Neptun kódból generált számokat kellett beírni, hogy még véletlenül sem hasonlítson a másikéra. Ez már a szopatás része a dolognak. ez kicsit szarul esik.
Írta 2011. szeptember 07. - 08:19
akkor kellett pendrivet vennem mert a noci kiakadt, hogy mailben kuldtem be neki a robotos feladatomat, es kapcsibol valaszolt, hogy ez nem tavoktatas vagy a mi a pocsom.
de el se olvasta mert irtam benne, hogy kuldom mailben es indulok hozza.
no meg amikor kis floppin kerik beadni ugy, hogy mar akkor is kb 3-4 eve nem volt floppi a gepemben.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...