A szünet elejére valszeg újra gépre tudok ülni. Majd akkor megizenem, hogy mikor merre tekerünk!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2002. június 07. - 18:51
Írta 2002. június 06. - 17:00
Írta 2002. június 06. - 16:17
Írta 2002. június 04. - 14:51
Írta 2002. június 04. - 08:33
Írta 2002. június 03. - 17:33
MucKe1
Lesz holnap tesid? Mi a legtöbb szünetben az átjáróban dekkolunk, de van néha, hogy nem.
Elnézhetnél arra.
Lesz holnap tesid? Mi a legtöbb szünetben az átjáróban dekkolunk, de van néha, hogy nem.
Elnézhetnél arra.
Írta 2002. június 02. - 21:59
Üdv Jeti!
Ha jól emlékszem, nekem GT ruckus+Marzocchi Z1. ???
Nem én írtam, hogy le akarok tekerni az efottra, de jó szórakozást neked hozzá.
Zs
Ha jól emlékszem, nekem GT ruckus+Marzocchi Z1. ???
Nem én írtam, hogy le akarok tekerni az efottra, de jó szórakozást neked hozzá.
Zs
Írta 2002. május 31. - 16:06
üdv!
ZS együtt tekertünk le a 2. BMFTT-ról (fekete rasta haj)
én debreceni vagyok de az efottraén is letekernék...,csak ott nem megoldotta ketó tárolás..
de ha tudok valamit írok..(sok szervezõt ismerek..)
ZSIROSMACSKA! gyere le debrecenbe...
ZS együtt tekertünk le a 2. BMFTT-ról (fekete rasta haj)
én debreceni vagyok de az efottraén is letekernék...,csak ott nem megoldotta ketó tárolás..
de ha tudok valamit írok..(sok szervezõt ismerek..)
ZSIROSMACSKA! gyere le debrecenbe...
Írta 2002. május 31. - 15:41
Írta 2002. május 31. - 15:01
Azaz, így már ismerõs vagy, Seres Gábort ismerem még régebbrõl, van még egy világosabb, meg egy sötétebb hajú csávó, te melyikük vagy?
Írta 2002. május 31. - 14:31
Basszus!!! ;D ;D
Szuhay az osztálytársam 7 éve! ;D ;D Szal én is 11/1-es vagyok.
Nem õ az egyetlen bringás! Én meg azt hittem, hogy csak 2en vagyunk Lacival! ;D
Ezévben voltam 2× bringával is, de úgy tudom ez tilos... a haveroknak legyekerekeztem a bejárattól az alsó villamosmegállóig, és ott beértem a villingert. ;D
Azóta nem mentem a balesetem miatt.
Hétfõn akár beszélhetnénk is. Mi (a "3 Gábor") szünetekben az átjáróban szoktunk dekkolni és nézzük a kocsikat, meg a motorokat, meg miegyebet...
De még ezt majd megbeszéljük.
Lengyel Gábor "Gabi07"
Szuhay az osztálytársam 7 éve! ;D ;D Szal én is 11/1-es vagyok.
Nem õ az egyetlen bringás! Én meg azt hittem, hogy csak 2en vagyunk Lacival! ;D
Ezévben voltam 2× bringával is, de úgy tudom ez tilos... a haveroknak legyekerekeztem a bejárattól az alsó villamosmegállóig, és ott beértem a villingert. ;D
Azóta nem mentem a balesetem miatt.
Hétfõn akár beszélhetnénk is. Mi (a "3 Gábor") szünetekben az átjáróban szoktunk dekkolni és nézzük a kocsikat, meg a motorokat, meg miegyebet...
De még ezt majd megbeszéljük.
Lengyel Gábor "Gabi07"
Írta 2002. május 30. - 22:49
GABI07 komolyan Hermanos vagy? Csak azért kérdezem mert én is oda járok, másodikos vagyok (10/1). Szuhay Lacit ismered? (11/1) Õ duálos, eddig úgy tudtam õ az egyetlen bicajos a suliban.
Na, a lényeg, hogy örülök, hogy ez nem így van, és véletlenül összefutottunk a neten.
Na, a lényeg, hogy örülök, hogy ez nem így van, és véletlenül összefutottunk a neten.
Írta 2002. május 30. - 20:01
Szirma Miskóchoz tartozik tudtommal.
Ezt a nyáriszünetes részt meg nem értem. ???
Holnap évfolyamdogám lesz, úgyhogy most tanulok. De gyakoroltunk az elõbb ugrálni, egész jól haladok! ;D
Jajj boccs félreértettem valamit!
És hajrá a dogához!
Én is most fogok írni!Német!!ÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Hát ennyit az én szociális gondjaimról!
Írta 2002. május 30. - 18:21
Szirma Miskóchoz tartozik tudtommal.
Holnap évfolyamdogám lesz, úgyhogy most tanulok. De gyakoroltunk az elõbb ugrálni, egész jól haladok! ;D
Írta 2002. május 30. - 16:44
Ahoy Gabi07!
Csak egy bibi van hogy én Miskolci vagyok!
Nomeg 12 éves!Mondjuk ez nem számít!A nyári szünetem pedig 2 hét múlva vége +erdi tábor 3 nap!
Hát ennyi ;D
Csak egy bibi van hogy én Miskolci vagyok!
Nomeg 12 éves!Mondjuk ez nem számít!A nyári szünetem pedig 2 hét múlva vége +erdi tábor 3 nap!
Hát ennyi ;D
Írta 2002. május 30. - 15:58
Üdv!
Gyûlünk lassan. Te (milyen) suliba jársz? Csak a nyáriszünet miatt kérdem.
Majd vmikor kinézünk a "megadott" helyekre is!
Gyûlünk lassan. Te (milyen) suliba jársz? Csak a nyáriszünet miatt kérdem.
Majd vmikor kinézünk a "megadott" helyekre is!
Írta 2002. május 30. - 14:45
Ahoj mindenkinek! Miskolc rulez! ;D ;D
Én szintén miskolci gyerek volnék, és fõleg CC jelleggel nyomatom a dolgot egy narancssárga TREK 8000-sel.
Ha triálosokkal akarsz/akartok találkozgatni, akkor a hét bármely napján nézzetek be a fõutcára, fõlega virágóra környékén,a hõsökön és a színház mögött szokák veretni.
Zs
Én szintén miskolci gyerek volnék, és fõleg CC jelleggel nyomatom a dolgot egy narancssárga TREK 8000-sel.
Ha triálosokkal akarsz/akartok találkozgatni, akkor a hét bármely napján nézzetek be a fõutcára, fõlega virágóra környékén,a hõsökön és a színház mögött szokák veretni.
Zs
Írta 2002. május 29. - 20:35
bumi!
Hol laksz ??? ??? És Szirmán.
Akár gyakorolhatnánk is együtt triálozni, mert mi is alapszinten vagyunk, bár tesóm már megcsinál egykét extrémebb dolgot is.
Nagyjából hasonlóan nyomulunk! ;D ;D
Egyetemisták talija? Hmmm... középiskolás vagyok. 3.-os a Hermanban.
Hol laksz ??? ??? És Szirmán.
Akár gyakorolhatnánk is együtt triálozni, mert mi is alapszinten vagyunk, bár tesóm már megcsinál egykét extrémebb dolgot is.
Nagyjából hasonlóan nyomulunk! ;D ;D
Egyetemisták talija? Hmmm... középiskolás vagyok. 3.-os a Hermanban.
Írta 2002. május 29. - 20:10
Ahoy!
Bevallom hogy hogy hogy...
Miskolci gyerek vagyok!
Stílus??Hmmmm...
Mindenféle ebben:triál(legalsó fokon)XC túrák(nem éppen gyakran)És mint Mucke1 ,kis ugra bugra!
Nohát,ásó ,kapa ,nagyharang !
A lovatok legyen veletek!(hû de Paraferee-s voltam) ;D ;D
Bevallom hogy hogy hogy...
Miskolci gyerek vagyok!
Stílus??Hmmmm...
Mindenféle ebben:triál(legalsó fokon)XC túrák(nem éppen gyakran)És mint Mucke1 ,kis ugra bugra!
Nohát,ásó ,kapa ,nagyharang !
A lovatok legyen veletek!(hû de Paraferee-s voltam) ;D ;D
Írta 2002. május 29. - 20:01
Na végre ráakadtam erre a topicra is.Én Kazincbarcikai vagyok,de egy hónapból csak egy hétig,mert Székesfehérváron dolgozom,de azalatt az egy hét alatt minden nap a Bükkben.Kedvcencem az Ördögoldal,meg még néhány hely ami jó meredek,és lehet rajta mászni.Bár lefelé is szeretek menni,de azt csak lightosan,mert nme igazán merek:(
Az EFOT asszem az Egyetemisták,Fõiskolások Találkozója,vagy valami ilyesmi.Ha otthon leszek mehetnénk tekerni!
Üdv:Thy ;D
Az EFOT asszem az Egyetemisták,Fõiskolások Találkozója,vagy valami ilyesmi.Ha otthon leszek mehetnénk tekerni!
Üdv:Thy ;D