Megjártam a Miskolc-Eger útvonalat a Bükkön keresztül!
Igaz, hogy autóval, de szerintem amilyen a helyzet arrafelé, bringával is élmény menni. Elõ a szöges gumival, aztán ami kifér a csövön (illetve pedálon)
AHór-völgy felé is sokan mentek már autóval és gyalog, viszont láttam bicajnyomoikat is!!!
Irígylem õket.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2002. december 19. - 18:23
Írta 2002. december 19. - 06:29
igy van mi lakunk a legjobb helyen!!! mienk a legjobb kornyek! hehe. szvr is lehet a toltesen bringazni. aze gaz lehet. nem tudjuk mi felfogni milyen az amikor vonatozgatnak par orat, hogy a bukben bringazhassanak!
Írta 2002. december 18. - 22:34
Nem irígylem az alföldön lakókat!
Ma voltam Békéscsabán és mondhatom, nálunk százszor jobb a hóhelyzet, mint ott!
Ott már csak foltokban láttam havat. Bezzeg itt!
Ma voltam Békéscsabán és mondhatom, nálunk százszor jobb a hóhelyzet, mint ott!
Ott már csak foltokban láttam havat. Bezzeg itt!
Írta 2002. december 16. - 20:21
Most, hogy leesett a hó, újra kimentünk 4en tekerni. Elöl durva terepmintával, hátul simább (de nekem sajna nem eléggé sima) gumival 8-asoztunk, fordulóztunk. Tetszett nagyon! ;D ;D
Írta 2002. december 10. - 02:24
na most jottem haza melobol!
azt a szabadban vegzem kb 3 ora!
es nem fogjatok kitalalni mi tortent velem...
FAZTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azt a szabadban vegzem kb 3 ora!
es nem fogjatok kitalalni mi tortent velem...
FAZTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írta 2002. december 09. - 22:40
Lor!
Csak nem fáztál?
Egyébként Komlóstetõn már délután 5-kor is -12 fok volt, mire hazaindultam a könyvelõmtõl, már -16 volt, úgyhogy az anus hûtõs nyereg mûködött rendesen!
Ha már síkesztyûben is fázik a kezem, akkor már tényleg hideg van! (fázott)
Csak nem fáztál?
Egyébként Komlóstetõn már délután 5-kor is -12 fok volt, mire hazaindultam a könyvelõmtõl, már -16 volt, úgyhogy az anus hûtõs nyereg mûködött rendesen!
Ha már síkesztyûben is fázik a kezem, akkor már tényleg hideg van! (fázott)
Írta 2002. december 09. - 18:25
hu emberek ez a mai meg tegnapi ido ez hazavag rendeesen!!!
tegnap elmentem bringazni de majd lefagyott a fulem, visszafele haveromtol kertem kolcson egy sapit azzal kudtem haza!
talalkoztam trialos gabiekkal meg utana meg ket sraccal!
de nyomtak nem szaroztak!
mucke a vazad nem elado esetleg?!
nekem meg van haro-m addig amig veszel mast, vagy az is elado!
tegnap elmentem bringazni de majd lefagyott a fulem, visszafele haveromtol kertem kolcson egy sapit azzal kudtem haza!
talalkoztam trialos gabiekkal meg utana meg ket sraccal!
de nyomtak nem szaroztak!
mucke a vazad nem elado esetleg?!
nekem meg van haro-m addig amig veszel mast, vagy az is elado!
Írta 2002. december 08. - 19:16
Hali!
nekünk egy piros, össztelós gépen ülõ srác köszönt.
Csövi Lor!
Mostanában nemigen jártunk a városban, csak tegnap néztünk be. A nyári rutinból sokat vesztettünk, úgyhogy most nem lesznek 1kerós képek, de már nagyon várjuk a havat, és majd fényképezünk is! Tavaly és azelõtt is "csapattunk" már, sima hátsóval, amúgy Lada-módra. ;D ;D Keresünk egy kanyart és a hátsó túlpörgetésével (salakmotor-style-ban 8) ;D ) vesszük be. Nagyon jó buli, csak kell hozzá nem kévés gyakorlat. De szerencsére az van. ;D
nekünk egy piros, össztelós gépen ülõ srác köszönt.
Csövi Lor!
Mostanában nemigen jártunk a városban, csak tegnap néztünk be. A nyári rutinból sokat vesztettünk, úgyhogy most nem lesznek 1kerós képek, de már nagyon várjuk a havat, és majd fényképezünk is! Tavaly és azelõtt is "csapattunk" már, sima hátsóval, amúgy Lada-módra. ;D ;D Keresünk egy kanyart és a hátsó túlpörgetésével (salakmotor-style-ban 8) ;D ) vesszük be. Nagyon jó buli, csak kell hozzá nem kévés gyakorlat. De szerencsére az van. ;D
Írta 2002. december 08. - 01:35
hu emberek errol a topicrol eddig nem tudtam!!!!
udv kollegak! miskolcrol irok en is, bringazasi stilusom eleg vegyes a konnyu cc- tol a masfel meteres lepcsougralason keresztul a dh-ig minden! igazi vegyes salata! bringam egy honapja merida cobra (big air) bordo ezust narancs sarga marzo telo elotte egy kek feher harom volt ugyanazokkal szerelve!
de a legkonnyebb szerintem a papagaj zold tarcsafekrol felismerni!
estenkent elofordul, hogy egy durva fejlampa tarsasagaban nyomom, vagy eppen a oszlopokra kenegetem fel a helyi klubbok egyikenek musorat!
ha te voltal ott a multkor barhol gyalog, akkor bocs!!!
udv kollegak! miskolcrol irok en is, bringazasi stilusom eleg vegyes a konnyu cc- tol a masfel meteres lepcsougralason keresztul a dh-ig minden! igazi vegyes salata! bringam egy honapja merida cobra (big air) bordo ezust narancs sarga marzo telo elotte egy kek feher harom volt ugyanazokkal szerelve!
de a legkonnyebb szerintem a papagaj zold tarcsafekrol felismerni!
estenkent elofordul, hogy egy durva fejlampa tarsasagaban nyomom, vagy eppen a oszlopokra kenegetem fel a helyi klubbok egyikenek musorat!
ha te voltal ott a multkor barhol gyalog, akkor bocs!!!
Írta 2002. december 08. - 00:45
Milyen bicajjal volt a srác? Nem egy sárga Authorral?
Ha estefelé egy ilyet láttok egy kék fényû elsõlámpával, az vagyok én!
Egyébként CC és túra stílusban, az avasról senior kategóriában.
(na végre én is bejelentkeztem!)
Ha estefelé egy ilyet láttok egy kék fényû elsõlámpával, az vagyok én!
Egyébként CC és túra stílusban, az avasról senior kategóriában.
(na végre én is bejelentkeztem!)
Írta 2002. december 07. - 20:08
Írta 2002. december 07. - 20:06
Szaisztok!
Ma 3an betekertünk Szirmáról a belvárosba. Furcsamód csak egyetlen bringással találkoztunk.. Gondolom Õ sem láthatott túl sok bicajost, mert Panny-nél átköszönt nekünk a 4 sávos úton! ;D Volt rajtunk pár réteg ruha, de csak mezei bõrkesztyûink voltak, abban pedig majd lefagyott a kezünk.. a többi OK volt, de vmi polárkesztyût, vagy hasonlót be kéne majd szerezni. Már nagyon várjuk a telet, pontosabban a havat!
Ma 3an betekertünk Szirmáról a belvárosba. Furcsamód csak egyetlen bringással találkoztunk.. Gondolom Õ sem láthatott túl sok bicajost, mert Panny-nél átköszönt nekünk a 4 sávos úton! ;D Volt rajtunk pár réteg ruha, de csak mezei bõrkesztyûink voltak, abban pedig majd lefagyott a kezünk.. a többi OK volt, de vmi polárkesztyût, vagy hasonlót be kéne majd szerezni. Már nagyon várjuk a telet, pontosabban a havat!
Írta 2002. november 03. - 17:42
Szevasztok!Barcikai cc bájkos vagyok,ha van kedve valakinek kedve hétvégenként tekerni a hideg ellenére,az hívjon!06302573601
vendég__*
Írta 2002. október 23. - 19:36
Kocsis Zoli nem is Triálozik! Én Miskolci vagyok és Triálozok.Caprine Trial-om van.Ha láttok akkor az én vagyok!
Írta 2002. szeptember 19. - 09:44
Holnap lenne kedvetek a Bükk-ben bicajozni? Nekem már nagyon hiányoznak a hegyek, de egyedül csak nem szeretnék menni. Eddig még nem jöttek nekem a megriasztott szarvasok, de nem szeretnék kockáztatni. Ha valakinek lenne kedve, legyen szíves felhívni: 06304684957.
Írta 2002. június 23. - 09:44
Írta 2002. június 22. - 08:23
Na jó van akkor 18 múltam ;D Sajna én már nagyon elfoglalt vagyok, de jártamban- keltemben lehet látni a városban. De megbeszélhetünk idõpontot.
Ha látsz egy piros kis 14"-os Konát rajta egy vén csókával aki úgy néz ki mint majom a köszörûkövön az vagyok én! ;D
Ha látsz egy piros kis 14"-os Konát rajta egy vén csókával aki úgy néz ki mint majom a köszörûkövön az vagyok én! ;D
Írta 2002. június 21. - 13:54
Gyerek? Én 10 évvel fiatalabb vagyok, tehát gyerek. ;D Azt az ugrabugra gépet megnézném szívesen! A Coránál mi is szoktunk néha tekerni, fõleg a parkoló hátsó, üres részén. Hétvégén dolgozol? Holnap du. esetleg találkozhatnánk kölcsönös gépszemle céljából. Persze az én gépemen nem nagyon van mit nézni...
Írta 2002. június 21. - 10:57
Akkor jelentkezek én is mint diósgyõri gyerek.
Mivel a Corában dolgzok ezért naponta cangával járok be. Egy 19"-os zöld Kona Lava Dome XC-re és egy 14"-os piros Kona Hahanna Bomer Z2-vel ugra-bugrára a paripáim. Bár az utóbbi években udvarlásból kifolyólag a Zemplént is nyomom/Abaújszántó/.
Mivel a Corában dolgzok ezért naponta cangával járok be. Egy 19"-os zöld Kona Lava Dome XC-re és egy 14"-os piros Kona Hahanna Bomer Z2-vel ugra-bugrára a paripáim. Bár az utóbbi években udvarlásból kifolyólag a Zemplént is nyomom/Abaújszántó/.
Írta 2002. június 14. - 13:38
MucKe1
Ma du. bent leszek (leszünk) a városban. Tudom jókor szólok, de lehet, h. el tudod olvasni vmikor.
Ma du. bent leszek (leszünk) a városban. Tudom jókor szólok, de lehet, h. el tudod olvasni vmikor.