igen, csak közbe kiléptem, és aztán jutott eszembe,és utána már nem enged módosítani, ha kilépsz...vagy még is...mindegy mostmárImiii módosit gomb 15 percig használható
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2008. február 25. - 11:51
Írta 2008. február 25. - 10:29
Írta 2008. február 25. - 10:07
Írta 2008. február 25. - 10:05
maggi: pénteken merre gangoltatok?
mert amikor vártam vityát a centru környékén, akkor láttalak titeket a szinvapark elõtt...
mert amikor vártam vityát a centru környékén, akkor láttalak titeket a szinvapark elõtt...
Írta 2008. február 25. - 09:59
pákóról és gyõzirõl nem volt seggvillantós kép?
azért nem kellett nekik.
kell? bevigyem marikoo-ba?
jaja. én is boldogot.
azért nem kellett nekik.
kell? bevigyem marikoo-ba?
jaja. én is boldogot.
Írta 2008. február 24. - 22:58
Írta 2008. február 24. - 22:56
ismi hollandiaban el
fotozik
csaja vilahiru fotos
sikerult par fotot csinalni ilyen meno csokakrol
szineszek
es gondolta odaadja/eladja magyar ujsagoknak
igazabol penzt nem is akart kerni erte legfeljebbb vmi jelkepest
egy sorre cigire.
de azt mondtak neki, hogy nem kell nekik
es penzt sem adnanak erte mivel vki majd csak odaadja nekik
ennyi
fotozik
csaja vilahiru fotos
sikerult par fotot csinalni ilyen meno csokakrol
szineszek
es gondolta odaadja/eladja magyar ujsagoknak
igazabol penzt nem is akart kerni erte legfeljebbb vmi jelkepest
egy sorre cigire.
de azt mondtak neki, hogy nem kell nekik
es penzt sem adnanak erte mivel vki majd csak odaadja nekik
ennyi
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. február 24. - 22:40
Írta 2008. február 24. - 21:04
Elõször úgy éretem,mintha soha nem is bringáztam volna,nagyon fúj ma a szél Zolika a Majparknál árt a Pandánál....Na itt tettem ki a taccsot :lol1:
Az a plussz 15 kiló meg az a j hosszú kihagyás odavert az erõnlétemnek...
ismerõs érzés...
Maggi:
neked régen tetszettek a rózsaszín kiegészítõk...
anyámnál takarítás közben találtam ezt; nem érdekel?
Írta 2008. február 23. - 14:44
Hosszú idõ után elõször sétáltattam meg a bicót!:bananadan
Elõször úgy éretem,mintha soha nem is bringáztam volna,nagyon fúj ma a szél Zolika a Majparknál árt a Pandánál....Na itt tettem ki a taccsot :lol1:
Az a plussz 15 kiló meg az a j hosszú kihagyás odavert az erõnlétemnek...ha egy ismeretlennek most elmondanám hogy anno 100 kilcsi is lazán megvolt,tuti halálra röhögi magát a mostani teljesítményem láttán (és igaza is lenne).
Muszáj kicsit összeszednem magam,mer ez így nagyon gáz.Remélem a héten marad a jóidõ,és megpróbálok bringával melóba járni.
OFF:
Kocsonya FesztIgyál meg sucks...annyi ember van hogy az már beteg.Tegnap láttam egy 3 fõbõl álló fotós brigádot,óriási pakkokat cipeltek,akkora ágyu volt náluk hogy arra már viselési kell.Az egyik pali mondta a másiknak:"akkora ez a k***@ táska hogy nem fértem be vele a toitoi-ba"
Az a plussz 15 kiló meg az a j hosszú kihagyás odavert az erõnlétemnek...ha egy ismeretlennek most elmondanám hogy anno 100 kilcsi is lazán megvolt,tuti halálra röhögi magát a mostani teljesítményem láttán (és igaza is lenne).
Muszáj kicsit összeszednem magam,mer ez így nagyon gáz.Remélem a héten marad a jóidõ,és megpróbálok bringával melóba járni.
OFF:
Kocsonya FesztIgyál meg sucks...annyi ember van hogy az már beteg.Tegnap láttam egy 3 fõbõl álló fotós brigádot,óriási pakkokat cipeltek,akkora ágyu volt náluk hogy arra már viselési kell.Az egyik pali mondta a másiknak:"akkora ez a k***@ táska hogy nem fértem be vele a toitoi-ba"
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2008. február 22. - 16:48
Jah...Monnyuk jobban örültem volna ha Jenifer Lopez-t kapom le szoknyába bugyi nélkül egy Lambo-ból kiszállva itt a BÓT elõtt...azér a fotóért még tány pénzt is kaptam vón .....hires lettel bazze
Írta 2008. február 22. - 16:36
hires lettel bazze
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2008. február 22. - 14:37
Nem egyszerû ez a nap....Reggel karambol a Plázánál...aztán délben csõtörés az utcánkba...mi lesz itt este...Koncertre kéne menni.
Írta 2008. február 22. - 14:13
He! aztat mér' nem mondta senki, hogy negyedkilenckor meg Belgakoncert lesz a Szinvaterasznál?
Írta 2008. február 22. - 08:38
ez kad nevre hallgat /becken links vagy wanne/
egy kibaszott nagy forgacsolo gep ala kerul majd /valoszinu vmi autoipari cegnel/
es ott fogja majd felfogni a leomlo huto keno folyadekot.
egy kibaszott nagy forgacsolo gep ala kerul majd /valoszinu vmi autoipari cegnel/
es ott fogja majd felfogni a leomlo huto keno folyadekot.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2008. február 21. - 18:43
Írta 2008. február 21. - 17:49
Írta 2008. február 21. - 16:23
NE ÍGY! NE ÍGY!