Üdv!A kijezõk elég drágák a telcsikhez,a munkadíj szintén elég borsos.Ha nem 100ezres telóról van szó akkor szerintem felejtõs a szervíz.egyébként a szinvapark Tréhmobil üzletébe van egy egész jó szervíz.Ha nem a horror ár kategória a telcsi akkor inkább érdemes venni egy új hasonlót amibe esetleg jó ennek a réginek az aksija,töltõje,memórikártyája stb...van miskolcon rendes samsung szerviz? betört ma a telcsim kijelzöje :wallbange használhatatlan így. azért sajnálom mert még 1 karc se volt a telón most meg kuka ha nem lehet kijelzöt cserélni. (szétcsusztathatós modell)
vagy mondjatok bármit ahol meg tudják javítani! :help:
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2008. február 20. - 08:51
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2008. február 20. - 07:46
Hali!
Láttam Miskolcon egy nem tudom mit és nem tudom ohgy nézet ki,bringán ment elõe háta!Nem tudjátok ki õ?
Láttam Miskolcon egy nem tudom mit és nem tudom ohgy nézet ki,bringán ment elõe háta!Nem tudjátok ki õ?
Írta 2008. február 19. - 22:27
szevasztok
1. lattam most varosba tekerni egy számomra uj figurát. hosszu göndör haj. elég magas. egysebis utin rakja! nem fixi csak uti. egész jol megy a srác tudjátok ki ö?
2. van miskolcon rendes samsung szerviz? betört ma a telcsim kijelzöje :wallbange használhatatlan így. azért sajnálom mert még 1 karc se volt a telón most meg kuka ha nem lehet kijelzöt cserélni. (szétcsusztathatós modell)
ja és végre ma tekertem egy jót
1. lattam most varosba tekerni egy számomra uj figurát. hosszu göndör haj. elég magas. egysebis utin rakja! nem fixi csak uti. egész jol megy a srác tudjátok ki ö?
2. van miskolcon rendes samsung szerviz? betört ma a telcsim kijelzöje :wallbange használhatatlan így. azért sajnálom mert még 1 karc se volt a telón most meg kuka ha nem lehet kijelzöt cserélni. (szétcsusztathatós modell)
ja és végre ma tekertem egy jót
Írta 2008. február 19. - 22:09
Kuc: írhatnál pár szót, miként nyomtok pólóra, mennyire tartós, milyen árak vannak (tól-ig) stb...
Írta 2008. február 19. - 22:05
Állítom, hogy én láttam tavaly nyáron pár alkalommal a Széchenyin tekergõzni egy gyereket (haveri társasággal), valami tecskó váz, akkor még nem volt sz*rrá törve, meg heggesztve. Bár lehet, hogy ez nem az, nem tudhatom....
Írta 2008. február 19. - 19:23
Írta 2008. február 19. - 19:14
Írta 2008. február 19. - 15:44
Írta 2008. február 19. - 15:33
Számítógépház....De nemkünk nincs konkurenciánkmelyik számtechbótról van szó? megnézném a konkurenciát
Írta 2008. február 19. - 13:51
én akkor vettelek észre amikor leszálltál. a táskádról ismertelek meg.
nagyon elmélyültem a telefonálásba.
nagyon elmélyültem a telefonálásba.
Írta 2008. február 19. - 13:14
thom_mira nem jártál tegnap fél 5 körül egy bécsi villamossal a tiszai irányába? nemtudtam eldönteni látlak-e vagy nem.
melyik számtechbótról van szó? megnézném a konkurenciát
SUN rims MTX 26" 36 küllõs terepszínû (winter) b+ 2mm fekete küllõkkel eladó 9 ezer
token 73/118 isis középrész eladó 3500
azonic steelhead váz 15" cr-mo bilincsel csõvel 42 e
az árak irányárak, erõs alku belefér.
új panasonic minidv 40 e
Ami NAGYON SÜRGÕS LENNE ISIS-es mono 78/128-as bármire cserélem értékegyeztetéssel.
melyik számtechbótról van szó? megnézném a konkurenciát
SUN rims MTX 26" 36 küllõs terepszínû (winter) b+ 2mm fekete küllõkkel eladó 9 ezer
token 73/118 isis középrész eladó 3500
azonic steelhead váz 15" cr-mo bilincsel csõvel 42 e
az árak irányárak, erõs alku belefér.
új panasonic minidv 40 e
Ami NAGYON SÜRGÕS LENNE ISIS-es mono 78/128-as bármire cserélem értékegyeztetéssel.
Írta 2008. február 19. - 08:52
Most meg eladja a srác,mert nem fér el tõle a számítógép...Az az i drive ot még én adtam el:P
Írta 2008. február 19. - 08:19
lor tudtam h most megemlekezem ra...hogy eszembe fog jutni!
enduros...
nekem meg van egy fel disznom es nem kell senkinek mert nem all meg az olban:D
nekem is van egy ket elado cuccom...ha halakit erdekel h mi az irjon pralyvit vagy a sz(H)ervisben megtalal!
annyi jo picsa van a varosban h ezt kajak nem lehet feldolgozni csak az a baj az ossze budoset Sz@rik!
na megyek is es szerelek!
piszes mindegy kiknek!...lecsot es tarcsafeket a nepnek!meg egy kilo naracsot az intersparbol!...nem is mert egy vEdErrEl!
enduros...
nekem meg van egy fel disznom es nem kell senkinek mert nem all meg az olban:D
nekem is van egy ket elado cuccom...ha halakit erdekel h mi az irjon pralyvit vagy a sz(H)ervisben megtalal!
annyi jo picsa van a varosban h ezt kajak nem lehet feldolgozni csak az a baj az ossze budoset Sz@rik!
na megyek is es szerelek!
piszes mindegy kiknek!...lecsot es tarcsafeket a nepnek!meg egy kilo naracsot az intersparbol!...nem is mert egy vEdErrEl!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Írta 2008. február 19. - 07:29
Írta 2008. február 19. - 07:25
Írta 2008. február 18. - 22:38
Sziasztok.
Ha valakit érdekel Eladó XT 203 as tárcsa 2 db alig használt .
Nincs 1 éves Irány ár 10 Róka a kettõ.
A Marikoo ban megnézhetõ.
Ha valakit érdekel Eladó XT 203 as tárcsa 2 db alig használt .
Nincs 1 éves Irány ár 10 Róka a kettõ.
A Marikoo ban megnézhetõ.
Írta 2008. február 18. - 17:48
Zole!Volt benn a asszony!A kártya jó a telefonnya meg ganaj....Szóval átküldtem a tréhmolil-ba.Kipróbáztuk 2 kártyával a telót,egyiket se fogadta el.
Már annyi bringás ismerõs látogatja a boltot hogy lobbizni fogok bringatárolóért
Már annyi bringás ismerõs látogatja a boltot hogy lobbizni fogok bringatárolóért
Írta 2008. február 18. - 15:12
vki pedig ravolt indulva.
majd eszembejut neve osz
duma napkozivel
majd eszembejut neve osz
duma napkozivel
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. február 18. - 15:02
Jah...NATO NOrbi egyik melótársa vett most nálunk ámítógépet,és szóbakerült a bringázás.Aztán mondta hogy neki csak foglalja a helyet,és megválna tõle.