Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
csak a vihar ne jöjjön...
amúgy kéne.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
szisztok!

http://ize.hu/click....teshina/01.html

csak ennyi!
piszes!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ppeter: szevasz! én miskolci vagyok :) és maratonon is voltam már. menjünk egyet tekerni! holnap délután ráérsz? :D ha nem akkor pénteken is mehetünk.

távot meg átlagot mondjál! hogy milyenek szoktál tekerni.
én 20-30 kilcsiket /most még csak/ szoktam általános délutáni rájdba 26-28 átlaggal, montival

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Nem keltettél, legalábbis bennem nem. Én inkább Leejtõzni szeretek, bár felfelékkel sincs gondom, csak 8 sebesség, ami arra késztet hogy toljam :)

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

A fenébe én csak 69es plzussal szoktam, akkor én nem mehetek? szerintem nem sok mindent árul el a pulzusszámod :)

Én a max pulzus 70% -ra gondoltam amit csak annnyit jelent hogy ez 1 olyan alapozó edzés jellegû nem fárasztó stílus.
Nem vagyok sztár maratonozó , de azért nem is kezdõ.

Ezt csak azért írtam be , hogy lássátok nem vagyok valami amatör :) , szóval lehet velem tekerni rendesen .
Persze nem akartam senkibe ellenszenvet kelteni.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
A fenébe én csak 69es plzussal szoktam, akkor én nem mehetek? szerintem nem sok mindent árul el a pulzusszámod :)

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Sziasztok

Van itt valaki aki miskolci maratonozó gyerek?
Mostanság rendszeresen tekerek , de néha jó lenne párba!
Ilyen versenyre felkészülés céljából!
Álltalában 70%-os pulzussal tekerek , elõnyben a Bükk.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
sziasztok!

szeretném meghívni a bandát hozzám sajószentpéterre szombat éjszaka tartandó szabadtéri bepörgõs bulinkra. jediparty, bike kill.... berúgni kötelezõ józanul nem élvezhetõ :D

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!Jött 1-2 okosság hozzánk hátha érdekel valakit.Panasonic LS60 digit fotógép (kicsi,táskába dobós,optikai stabis,csínos és jó) 21róka körül.A játékosoknak meg GF 9600GT(512 Gainward) olyan 45róka körül...

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
pézsé!!
utánanyomoztam a zenéknek, úgy néz ki barátnõmék dvd-je volt, a héten meg keressük majd, és jövõhéten valószínûleg kölcsön tudom adni...

hát halljátok jól elromlott az idõ...álladóan ez a rohadt nagy szél, meg néha az esõ...pont ilyenkor, amikor lenne idõm tekerészni:(

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

föl kellett vna mennetek bányahegyen a fennsíkra, majd át Jávorra onnan meg JIPPPÁÁÁÁÁ
a bányahegy rakható dánhil bicajjal is

tanult kolléga tudja a könnyü utat! ;) bányhegy fel jobbos aztán nem kell végi aszfalton menni hanem jobbra lecsapni talán zöld a jele és bedob kapcsibol nagymezöre. onnan meg jöhetsz haza miskolcra amerre akarsz. lényegébe már csak le...

moslék ez az idö. ha nem fujna meg csepegne már mennék ki tekerni../pénteken még fetrengtem az ágyba és tömegével taknyoltam tele a zsepiket, de most már nagyjából jol vagyok./

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
föl kellett vna mennetek bányahegyen a fennsíkra, majd át Jávorra onnan meg JIPPPÁÁÁÁÁ
a bányahegy rakható dánhil bicajjal is

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
hát jah, az a 700 méter ... :D igaz rám vártatok csak. De láttam tokodik képeket az veszett :D

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
örömmel hallom hogy jössz. majd sütünk szalonnát, lehet nem is nevezek és bebaszáslessz belõle. a multkori barcikai versenyre is betejáztam, (igaz akkor indultam is) aztán néztem a képeket útátugróról, nem is melékeztem hogy ugortam... :D

edit: az ausztrál versenyeken sincsen felszállítás, tolós dánhill nem para, jó edzés. jobban bírok hegyre kaptatni mint felfelé tekerni, ez kiderült hazafelé, amikor a kéken levágtuk a mûutat, megáltunk pihenni nemtudomhányszot a 700 méteren. Ha volt valaki tokodon na oda feltolni nem akármi. :D

Berci meg ha olyan balek, egye meg a nõje :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
szurkolásilag sztem megyek Putnokra
a pálya sztem kúl,bár nem vok dánhiles, de elég sok mindent lehet ott alkotni a terepbõl kiindulva
csak a felszállítás?!

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
és nem félsz hogy az asszonyka megeszi a bercidet? :D
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

és végülis mit adsz nekik enni?

vann letéve nekik zöld kaja. meg keksz :D
egyébként ragadozók és kanibálok is, megoldják maguknak.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
és végülis mit adsz nekik enni?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
DH verseny lessz putnokon: miskolcról valaki jönne?
http://peterdh.hu/co...comment.news.71

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
elóra is köszi IMEEE!

Ma reggel elõkerült berci az egyik pólómon tónolt. becsajozott. a barátnõje a nadrágomat tesztelte. olyan nyugodtak voltak hogy 2 cm-re tudtam közelíteni a kamerával, de a fényeik miatt rossz lett a kép. amúgy sejtettem a nõügyérõl. a lány nagyobb mint berci, fényesebb a páncélja is.
:D