csak a vihar ne jöjjön...
amúgy kéne.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2008. március 05. - 09:55
Írta 2008. március 04. - 22:56
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Írta 2008. március 04. - 22:45
ppeter: szevasz! én miskolci vagyok és maratonon is voltam már. menjünk egyet tekerni! holnap délután ráérsz? ha nem akkor pénteken is mehetünk.
távot meg átlagot mondjál! hogy milyenek szoktál tekerni.
én 20-30 kilcsiket /most még csak/ szoktam általános délutáni rájdba 26-28 átlaggal, montival
távot meg átlagot mondjál! hogy milyenek szoktál tekerni.
én 20-30 kilcsiket /most még csak/ szoktam általános délutáni rájdba 26-28 átlaggal, montival
Írta 2008. március 04. - 22:32
Nem keltettél, legalábbis bennem nem. Én inkább Leejtõzni szeretek, bár felfelékkel sincs gondom, csak 8 sebesség, ami arra késztet hogy toljam
Írta 2008. március 04. - 22:07
Én a max pulzus 70% -ra gondoltam amit csak annnyit jelent hogy ez 1 olyan alapozó edzés jellegû nem fárasztó stílus.A fenébe én csak 69es plzussal szoktam, akkor én nem mehetek? szerintem nem sok mindent árul el a pulzusszámod
Nem vagyok sztár maratonozó , de azért nem is kezdõ.
Ezt csak azért írtam be , hogy lássátok nem vagyok valami amatör , szóval lehet velem tekerni rendesen .
Persze nem akartam senkibe ellenszenvet kelteni.
Írta 2008. március 04. - 21:40
A fenébe én csak 69es plzussal szoktam, akkor én nem mehetek? szerintem nem sok mindent árul el a pulzusszámod
Írta 2008. március 04. - 21:16
Sziasztok
Van itt valaki aki miskolci maratonozó gyerek?
Mostanság rendszeresen tekerek , de néha jó lenne párba!
Ilyen versenyre felkészülés céljából!
Álltalában 70%-os pulzussal tekerek , elõnyben a Bükk.
Van itt valaki aki miskolci maratonozó gyerek?
Mostanság rendszeresen tekerek , de néha jó lenne párba!
Ilyen versenyre felkészülés céljából!
Álltalában 70%-os pulzussal tekerek , elõnyben a Bükk.
Írta 2008. március 04. - 08:59
sziasztok!
szeretném meghívni a bandát hozzám sajószentpéterre szombat éjszaka tartandó szabadtéri bepörgõs bulinkra. jediparty, bike kill.... berúgni kötelezõ józanul nem élvezhetõ
szeretném meghívni a bandát hozzám sajószentpéterre szombat éjszaka tartandó szabadtéri bepörgõs bulinkra. jediparty, bike kill.... berúgni kötelezõ józanul nem élvezhetõ
Írta 2008. március 03. - 13:20
Üdv Mindenkinek!Jött 1-2 okosság hozzánk hátha érdekel valakit.Panasonic LS60 digit fotógép (kicsi,táskába dobós,optikai stabis,csínos és jó) 21róka körül.A játékosoknak meg GF 9600GT(512 Gainward) olyan 45róka körül...
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2008. március 03. - 11:47
pézsé!!
utánanyomoztam a zenéknek, úgy néz ki barátnõmék dvd-je volt, a héten meg keressük majd, és jövõhéten valószínûleg kölcsön tudom adni...
hát halljátok jól elromlott az idõ...álladóan ez a rohadt nagy szél, meg néha az esõ...pont ilyenkor, amikor lenne idõm tekerészni:(
utánanyomoztam a zenéknek, úgy néz ki barátnõmék dvd-je volt, a héten meg keressük majd, és jövõhéten valószínûleg kölcsön tudom adni...
hát halljátok jól elromlott az idõ...álladóan ez a rohadt nagy szél, meg néha az esõ...pont ilyenkor, amikor lenne idõm tekerészni:(
Írta 2008. március 02. - 14:11
föl kellett vna mennetek bányahegyen a fennsíkra, majd át Jávorra onnan meg JIPPPÁÁÁÁÁ
a bányahegy rakható dánhil bicajjal is
tanult kolléga tudja a könnyü utat! bányhegy fel jobbos aztán nem kell végi aszfalton menni hanem jobbra lecsapni talán zöld a jele és bedob kapcsibol nagymezöre. onnan meg jöhetsz haza miskolcra amerre akarsz. lényegébe már csak le...
moslék ez az idö. ha nem fujna meg csepegne már mennék ki tekerni../pénteken még fetrengtem az ágyba és tömegével taknyoltam tele a zsepiket, de most már nagyjából jol vagyok./
Írta 2008. március 02. - 13:29
föl kellett vna mennetek bányahegyen a fennsíkra, majd át Jávorra onnan meg JIPPPÁÁÁÁÁ
Írta 2008. február 29. - 14:45
hát jah, az a 700 méter ... igaz rám vártatok csak. De láttam tokodik képeket az veszett
Írta 2008. február 29. - 09:06
örömmel hallom hogy jössz. majd sütünk szalonnát, lehet nem is nevezek és bebaszáslessz belõle. a multkori barcikai versenyre is betejáztam, (igaz akkor indultam is) aztán néztem a képeket útátugróról, nem is melékeztem hogy ugortam...
edit: az ausztrál versenyeken sincsen felszállítás, tolós dánhill nem para, jó edzés. jobban bírok hegyre kaptatni mint felfelé tekerni, ez kiderült hazafelé, amikor a kéken levágtuk a mûutat, megáltunk pihenni nemtudomhányszot a 700 méteren. Ha volt valaki tokodon na oda feltolni nem akármi.
Berci meg ha olyan balek, egye meg a nõje
edit: az ausztrál versenyeken sincsen felszállítás, tolós dánhill nem para, jó edzés. jobban bírok hegyre kaptatni mint felfelé tekerni, ez kiderült hazafelé, amikor a kéken levágtuk a mûutat, megáltunk pihenni nemtudomhányszot a 700 méteren. Ha volt valaki tokodon na oda feltolni nem akármi.
Berci meg ha olyan balek, egye meg a nõje
Írta 2008. február 29. - 00:44
szurkolásilag sztem megyek Putnokra
a pálya sztem kúl,bár nem vok dánhiles, de elég sok mindent lehet ott alkotni a terepbõl kiindulva
csak a felszállítás?!
a pálya sztem kúl,bár nem vok dánhiles, de elég sok mindent lehet ott alkotni a terepbõl kiindulva
csak a felszállítás?!
Írta 2008. február 28. - 12:59
és nem félsz hogy az asszonyka megeszi a bercidet?
Írta 2008. február 28. - 11:18
és végülis mit adsz nekik enni?
vann letéve nekik zöld kaja. meg keksz
egyébként ragadozók és kanibálok is, megoldják maguknak.
Írta 2008. február 28. - 10:44
Írta 2008. február 28. - 09:20
Írta 2008. február 28. - 08:55
elóra is köszi IMEEE!
Ma reggel elõkerült berci az egyik pólómon tónolt. becsajozott. a barátnõje a nadrágomat tesztelte. olyan nyugodtak voltak hogy 2 cm-re tudtam közelíteni a kamerával, de a fényeik miatt rossz lett a kép. amúgy sejtettem a nõügyérõl. a lány nagyobb mint berci, fényesebb a páncélja is.
Ma reggel elõkerült berci az egyik pólómon tónolt. becsajozott. a barátnõje a nadrágomat tesztelte. olyan nyugodtak voltak hogy 2 cm-re tudtam közelíteni a kamerával, de a fényeik miatt rossz lett a kép. amúgy sejtettem a nõügyérõl. a lány nagyobb mint berci, fényesebb a páncélja is.