valakinek van valami használható ülése ami feleslegeslett?
vasárnap kipucoltam a pike-ot (villa) kapott szilikonsprét, gyengéd törölgetést, bolyhos pamut darabkákkal. hihetetlen érzékeny lett: 95mm-rõl beül 25mm-t emiatt könnyen lekoppintom ha nem figyelek. terepre meg beállítottam a kompressziócsillpítást, így csak ha nagyon nemfigyelek verem fel. kitekertem az útállítót 95 mm rõl, mert nem emlékeztem mennyit mozog a villa. én azt hittem 120-at, de nagyon meglepõdtem, hogy 145 a vége! idétlen szinte vízszintes a fejcsõszög amikor kivan húzva. így gyorsan vissza is vettem minimumra
megtakarítottam a fékeket sprével, így rosszabbul fog mint eddig. Elsõ fékemen nincsen ferodol, tud valaki valami ferodolozó szakit aki olcsóbban rávágja a puhát, minha a boltban venném készen?
leellenõriztem a csavarokat, kapott friss olajat és zsírt. Megjavítottam a lassúdefekteket is.
Ennek örömére kicsíptem magam a bringázáshoz. felkaptam a bársonyzakót meg a csinifarimat fényesre nyaltam a hajam és irány kifelé a dirtre pumpálgatni egy kicsit. az emberek féltek tõlem nem értettem miért. "egy idõ után már én is féltem magamtól és rájöttem miértfélnek": a maxxis lopez gumival nagyondurván lehet tenni a kanyarokban, és szörnyû hangot ad ki amikor hirtelen csak a szélsõ bütykök érnek a betonra. a közepe már szlik, így 3 báron nagyonmegy a szekér. olyan jóidõ volt! boldogvoltam meg jókedvû, hogy tudtam hajlítani a bal kezemet, mert elõzõ este még a másikkal pakolásztam az ágyban
csöppet unatkoztam ezért leírtam mivolt vasárnap.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2008. március 31. - 12:15
Írta 2008. március 31. - 10:23
Elõfordul.De nekem sikerült...ti iwiwen tudtok üzit küldeni?
nekem 3 napja nem sikerül.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2008. március 31. - 09:36
ti iwiwen tudtok üzit küldeni?
Írta 2008. március 31. - 09:04
Sajnálom hogy nem tudtam felmenni a kiállításra.Vasárnap meg mindenki nagyon elfoglalt volt egyedül kellett bringáznom De jó volt az idõ nagyon.Remélem már nem fog esni a hó!
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2008. március 31. - 08:42
legközelebb paskolj hátba ha látsz, vaksivagyok.
a képek jócskák
hétvégén putnokon móka valaki jön?
a képek jócskák
hétvégén putnokon móka valaki jön?
Írta 2008. március 30. - 21:07
Írta 2008. március 30. - 18:57
Szia Tom. Mikor voltatok fent melyik napon? Mi filoékkal Pénteken voltunk.
Rendesen kikészültem az ottaniaktól. :bananadan
Rendesen kikészültem az ottaniaktól. :bananadan
Írta 2008. március 30. - 11:26
Írta 2008. március 30. - 11:25
Írta 2008. március 30. - 11:23
sikerült, koca is ezt javallotta
sztem nem csúnyák, vannak ott sokkal rondább gépek is
sztem nem csúnyák, vannak ott sokkal rondább gépek is
Írta 2008. március 30. - 11:14
semmi install
katt free-re majd ha lekegyeg a visszaszámláló beírsz kód és lehet örülni.
örülök hogy ide fölment.
meg most asszony foglalja a netet én a gépet.
/õ feltölt én dolgoz./
amúgy 2 speci.
katt free-re majd ha lekegyeg a visszaszámláló beírsz kód és lehet örülni.
örülök hogy ide fölment.
meg most asszony foglalja a netet én a gépet.
/õ feltölt én dolgoz./
amúgy 2 speci.
Írta 2008. március 30. - 10:15
maggi: nekem FF engedte simán leszedni... van 1 speci ami a te kedvedért lett fotozva. sztem ocsmány
Írta 2008. március 30. - 10:11
Tom: innen buziprograminstall nélkül nem lehet letölteni?
Pézsé: téged asszem láttalak szerdán 5 körül a Búza téren a K.barcikai kocsiállásnál.....
Pézsé: téged asszem láttalak szerdán 5 körül a Búza téren a K.barcikai kocsiállásnál.....
Írta 2008. március 30. - 10:11
hat jah itc elég fos. szét van már csuszva ott minden.
egyébként egész itc cakk pakk eladó volt vagy még lehet h most is az. tán 90 millaért nyomták.
egyébként egész itc cakk pakk eladó volt vagy még lehet h most is az. tán 90 millaért nyomták.
Írta 2008. március 29. - 22:39
koca:
igen, érdekelne, többi priviben plz.
Vótam nálatok ma dógozóba-itc székház-hát eléggé szét van csuszva.
Szerettem volna vkivel talizni, de uj a telefon, így a számok otthon figyelnek.
reggel még nem élveztem annyira az 50+ lefelé, de most este, kellemes élményvolt outizni, foton szettel.Fenn még van hó itt-ott.
igen, érdekelne, többi priviben plz.
Vótam nálatok ma dógozóba-itc székház-hát eléggé szét van csuszva.
Szerettem volna vkivel talizni, de uj a telefon, így a számok otthon figyelnek.
reggel még nem élveztem annyira az 50+ lefelé, de most este, kellemes élményvolt outizni, foton szettel.Fenn még van hó itt-ott.
Írta 2008. március 29. - 21:33
egy pár kép a pesti kiállításról.
nem kell sokat várni tõlük.
eléggé összevissza fotóztam.
maggi gondoltam rád 1-2 bringa láttan.
http://rapidshare.co...7/bike_expo.ZIP
nem kell sokat várni tõlük.
eléggé összevissza fotóztam.
maggi gondoltam rád 1-2 bringa láttan.
http://rapidshare.co...7/bike_expo.ZIP
Írta 2008. március 29. - 10:31
ez hülyeség h versenyzö nem köszönne...általában nekem szinte mindenki szokott köszönni. persze vannak kivételek.
savanyu: pár napon belül nagy valószínüséggel rendelek Bikemarketröl. áll még a vásárlói szándékod?
savanyu: pár napon belül nagy valószínüséggel rendelek Bikemarketröl. áll még a vásárlói szándékod?
Írta 2008. március 29. - 02:40
Írta 2008. március 28. - 20:45
Van elfekvõben olyan féloldalas, egyik fele spd, másik oldal sima pedál, csak a jobboldali
spd kötésbõl kijár az egyik csavar, menetrögzítõ kéne neki, mert így folyton csörög:)
spd kötésbõl kijár az egyik csavar, menetrögzítõ kéne neki, mert így folyton csörög:)
Írta 2008. március 28. - 19:24
Ma voltam egy kellemes kis körön.
Felvetett bennem egy kérdést: Mi a picsáért kell erdészeti útra 4! helyen (útszínû) fekvõrendõr? Majd felbuktam az egyikben, amint a(z idõben nem túl) távoli elágazást vizslattam. Remélem tudtok értelmes választ adni, lehet még aludni se fogok tudni emiatt.
Megállapítás:
A gyerekeknek kiba jó lábuk van, próbáljatok csak meg úgy pörgetni!
Másik: Más is észrevette már, h a versenyzõ (felszereltségû) egyének (általában) vissza se köszönnek a hobbistának? Bár lehet csak én vagyok vak.
Ha vkinek van elfekvõ spd-pedálja, szóljon plz!
Felvetett bennem egy kérdést: Mi a picsáért kell erdészeti útra 4! helyen (útszínû) fekvõrendõr? Majd felbuktam az egyikben, amint a(z idõben nem túl) távoli elágazást vizslattam. Remélem tudtok értelmes választ adni, lehet még aludni se fogok tudni emiatt.
Megállapítás:
A gyerekeknek kiba jó lábuk van, próbáljatok csak meg úgy pörgetni!
Másik: Más is észrevette már, h a versenyzõ (felszereltségû) egyének (általában) vissza se köszönnek a hobbistának? Bár lehet csak én vagyok vak.
Ha vkinek van elfekvõ spd-pedálja, szóljon plz!