valakinek van valami használható ülése ami feleslegeslett?
vasárnap kipucoltam a pike-ot (villa) kapott szilikonsprét, gyengéd törölgetést, bolyhos pamut darabkákkal. hihetetlen érzékeny lett: 95mm-rõl beül 25mm-t

emiatt könnyen lekoppintom ha nem figyelek. terepre meg beállítottam a kompressziócsillpítást, így csak ha nagyon nemfigyelek verem fel. kitekertem az útállítót 95 mm rõl, mert nem emlékeztem mennyit mozog a villa. én azt hittem 120-at, de nagyon meglepõdtem, hogy 145 a vége! idétlen szinte vízszintes a fejcsõszög amikor kivan húzva. így gyorsan vissza is vettem minimumra

megtakarítottam a fékeket sprével, így rosszabbul fog mint eddig. Elsõ fékemen nincsen ferodol, tud valaki valami ferodolozó szakit aki olcsóbban rávágja a puhát, minha a boltban venném készen?
leellenõriztem a csavarokat, kapott friss olajat és zsírt. Megjavítottam a lassúdefekteket is.
Ennek örömére kicsíptem magam a bringázáshoz. felkaptam a bársonyzakót meg a csinifarimat

fényesre nyaltam a hajam és irány kifelé a dirtre pumpálgatni egy kicsit. az emberek féltek tõlem nem értettem miért. "egy idõ után már én is féltem magamtól és rájöttem miértfélnek": a maxxis lopez gumival nagyondurván lehet tenni a kanyarokban, és szörnyû hangot ad ki amikor hirtelen csak a szélsõ bütykök érnek a betonra. a közepe már szlik, így 3 báron nagyonmegy a szekér. olyan jóidõ volt! boldogvoltam meg jókedvû, hogy tudtam hajlítani a bal kezemet, mert elõzõ este még a másikkal pakolásztam az ágyban
csöppet unatkoztam ezért leírtam mivolt vasárnap.