Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2008. április 05. - 01:20
Írta 2008. április 04. - 20:37
úgy hogy a nyeregcsövembe kapaszkodva húztam egy darabig
aztán leoldott és tekert mint a mókus. hazaérve mondta h ilyen hamar bmx el még soha nem ért haza városból
egyébként meg nem technot hanem Trancet kell hallgatni :dj:
közeleg az ujabb jubileumi asot, (350) ugyhogy mostanába nagyon jó mixek születnek Armin mestertöl
remélem veszed az adásokat rajmi
aztán leoldott és tekert mint a mókus. hazaérve mondta h ilyen hamar bmx el még soha nem ért haza városból
egyébként meg nem technot hanem Trancet kell hallgatni :dj:
közeleg az ujabb jubileumi asot, (350) ugyhogy mostanába nagyon jó mixek születnek Armin mestertöl
remélem veszed az adásokat rajmi
Írta 2008. április 04. - 19:28
hallgasson mindenki technot es szivjon csilicsangas napojot az eg alatt!
pezse en veletek vagyok...
berki en egy evig csinaltam...nem rossz sport csak a bezartsag az zavart!
koca...hogy haladt a gyermeteg biciklis hazafele!?
amugy meg mindenkinek piszes!
ja...ha holnap vegzel csinder akkor gyere ki csavar excel mert akkor elviszem ott vagyok fel 3 ha jol emlekeszem!
pezse en veletek vagyok...
berki en egy evig csinaltam...nem rossz sport csak a bezartsag az zavart!
koca...hogy haladt a gyermeteg biciklis hazafele!?
amugy meg mindenkinek piszes!
ja...ha holnap vegzel csinder akkor gyere ki csavar excel mert akkor elviszem ott vagyok fel 3 ha jol emlekeszem!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Írta 2008. április 04. - 16:11
Írta 2008. április 04. - 15:43
Üdv Mindenkinek!
Akit esetleg érdekel: a hülye azért nem vagyok boltban ma meg holnap energizer akció van!2000HUf feletti vásárlás esetén egy Wilkinson tianium beretvát kap a vevõ ajándékba!(csak egy tipp: 2 db AA méretû aksi +töltõ=2100HUF) Aki szõrös le ne késse!
Akit esetleg érdekel: a hülye azért nem vagyok boltban ma meg holnap energizer akció van!2000HUf feletti vásárlás esetén egy Wilkinson tianium beretvát kap a vevõ ajándékba!(csak egy tipp: 2 db AA méretû aksi +töltõ=2100HUF) Aki szõrös le ne késse!
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2008. április 04. - 13:39
:help: tudtok vkit akinek RS SID telója van és miskolcon vagy miskolc kb 50 km es környezetében lakik?
Írta 2008. április 04. - 09:50
nem sokkal széleseb mint egy rendes bmx lánc ennek 14 tonna a szakítószilárdsága. szerintem jó a betáára issavanyu: írtak mailt. már a szállítónál a csomag!
pézsé: a fölösleges oval kormányomat elfelejtettem megmutatni :mybad:
piros fixi remélem nem titok hogy elárulom de az nagy valószínüséggel lor volt
ez a motorlánc ez komoly? mi ez vmi babetta lánc? elég nehéz lehet ha olyan széles...
a súly meg nem hat meg, 18 kilós dh gép mellett
Írta 2008. április 04. - 08:37
savanyu: írtak mailt. már a szállítónál a csomag!
ez a motorlánc ez komoly? mi ez vmi babetta lánc? elég nehéz lehet ha olyan széles...
Írta 2008. április 04. - 08:30
tegnap haladt a fixi, kocától lett szép kék ülésem. vettem iso9012-es motorláncot patetntszemmel meg minden a "falbólkiállóbiciglis boltban" 900ért és azzal összraktam a hajtást, mivel a bberki lánca nekem is rövidlett. a vastag lánc nagyon-nagyon disznó!
még mindig a sima menetes agyon használom a fogat kontraanya nélkül, de a tegnapi próbálozásoknál már nem is sikerült letekerni.
Levágtam a 4 tányéros hajtómûrõl a legnagyobb tányért, mert olyan széles a lánc hogy nem fért el tõle. a láncvonal is rendben van már.
tegnap megtanultam hátrafelé menni vele, és úgy gurulni hogy két lábban az egyik pedálon állok és liftezek fel le
Valami kormány meg stucni kéne mert nem tudok eléggé elõreterhelni a skiddeléshez. mit ajánlanak a szakik?
tegnap láttam egy piros fixis srácot, piros aero hátsókerékkel a gyula utca környékén.
aztán este hazafelé a szentpéterikapuban egy fixis haverjával.
van tippetek ki lehet?
még mindig a sima menetes agyon használom a fogat kontraanya nélkül, de a tegnapi próbálozásoknál már nem is sikerült letekerni.
Levágtam a 4 tányéros hajtómûrõl a legnagyobb tányért, mert olyan széles a lánc hogy nem fért el tõle. a láncvonal is rendben van már.
tegnap megtanultam hátrafelé menni vele, és úgy gurulni hogy két lábban az egyik pedálon állok és liftezek fel le
Valami kormány meg stucni kéne mert nem tudok eléggé elõreterhelni a skiddeléshez. mit ajánlanak a szakik?
tegnap láttam egy piros fixis srácot, piros aero hátsókerékkel a gyula utca környékén.
aztán este hazafelé a szentpéterikapuban egy fixis haverjával.
van tippetek ki lehet?
Írta 2008. április 03. - 22:12
Írta 2008. április 03. - 21:03
Berki: takarítottam itthon és mondom kidobni azért nem fogom öket. ezért visszavittem öket. nem került nekem semmibe
savanyu: nem nem ez nem az volt még. azt holnapra várom. nagyon remélem hogy meg fog jönni a szállító
savanyu: nem nem ez nem az volt még. azt holnapra várom. nagyon remélem hogy meg fog jönni a szállító
Írta 2008. április 03. - 20:52
Írta 2008. április 03. - 20:10
Írta 2008. április 03. - 20:06
bringázás elõtt megkell tanulni esni, járjon mindenki júdózni utánna bármekkora sebességgel lehet perecelni
valaki 4 szöges hajtókarokat a fiximhez? szerelhetõ tányéros vagy egytányérosatkeresek
továbbra is vazszintes papucsú vázat keresek, és karcsú (végefelé vékonyodik a csõ) merevvilát montiba.
5évig judoztam Jah és bocs hogy nem irtam viszza tegnap, de nemvan pénz a telómon. Grat a fixihez, végül melyik lánc lett ?
Koca hova dobtad ? megyek megkeresem akkor.
Írta 2008. április 03. - 19:45
ááááááááááááááááááááááááááááááááá
aki tudja olvassa el mindenképpen az áprilisi bikemagot!
29990Ft, 19,61Kg ösztelós, elöl duplavállas telóval felszerelt "DH-gép"-et teszteltek:D:mmraise:
aki tudja olvassa el mindenképpen az áprilisi bikemagot!
29990Ft, 19,61Kg ösztelós, elöl duplavállas telóval felszerelt "DH-gép"-et teszteltek:D:mmraise:
Írta 2008. április 03. - 18:06
Berki remélem otthon vagy mert most indulok hozzád!
ha nem vagy otthon akkor bedobok egy csomagot az udvarra.
ha nem vagy otthon akkor bedobok egy csomagot az udvarra.
Írta 2008. április 03. - 14:20
bringázás elõtt megkell tanulni esni, járjon mindenki júdózni utánna bármekkora sebességgel lehet perecelni
valaki 4 szöges hajtókarokat a fiximhez? szerelhetõ tányéros vagy egytányérosatkeresek
továbbra is vazszintes papucsú vázat keresek, és karcsú (végefelé vékonyodik a csõ) merevvilát montiba.
Írta 2008. április 03. - 13:12
hát elõfordulhat, pláne ha nedves vagy vízes a szikla...bár a nyomvájatokban nagyobb az esély esésre.tegnapelõtt is majdnem az lett amikor belesodróttam egy nyomvájatba olyan 40környéki tempóval, aztán meg kanyarjött,fékezni kellett,és szépen megvezetett elõször jobbra,aztán balra,majd megint jobbra,stb...,de sikerült megoldani:D
Írta 2008. április 03. - 10:06
nem szerelni kell hanem hasznalni es ha elkopott akkor kuka!
es nincs gond!
nekem van csavarom cilinder con! megyek ma be hozzad es adok neked OLYAT!
imee...csak egyszer fog a szikla megvezetni lesz ott nemulass...abbol fog kikerulni a harmadik 25!
amugy is vigyetek a bikeot a Hervisbe...ott Rolika a szervizes es bar mit megcsinal!mindenhez ert!a hope fekjet ugy megcsinalta h nem ereztem meg olyan fogast mint aaa!nagyon durva!
pezse...kajak egy ostehetseg vagy!anyum hajon megy!felnezek rad!;)
nekem sem mozgoz a kezem aztan huss levettek a gipsz es mar jobb mint amikor ratettek:D
na aludjatok fekve!piszes mindegy kiknek!
es nincs gond!
nekem van csavarom cilinder con! megyek ma be hozzad es adok neked OLYAT!
imee...csak egyszer fog a szikla megvezetni lesz ott nemulass...abbol fog kikerulni a harmadik 25!
amugy is vigyetek a bikeot a Hervisbe...ott Rolika a szervizes es bar mit megcsinal!mindenhez ert!a hope fekjet ugy megcsinalta h nem ereztem meg olyan fogast mint aaa!nagyon durva!
pezse...kajak egy ostehetseg vagy!anyum hajon megy!felnezek rad!;)
nekem sem mozgoz a kezem aztan huss levettek a gipsz es mar jobb mint amikor ratettek:D
na aludjatok fekve!piszes mindegy kiknek!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Írta 2008. április 03. - 08:49
én mostanában azon veszem észre magam, hogy a amikor zúzok lefele terepen,már nem keresgetem, hogy hogy lehetne kikerülni a szikladarabokat, hanem inkább átzúzok rajta, vagy átugribugrizom:D
pézsé: vízszintes papucsos acél montiváz 15ezres bringából nem lesz jó?
pézsé: vízszintes papucsos acél montiváz 15ezres bringából nem lesz jó?