teleszkópok általánosba már lökte hogy kotyog!
ja rajmi igértem hogy majd belököm ide hátha erre is kedvet kapsz és jössz
aki ráér az jöjjön el! remélem jó móka lesz.
Volvo kupa
Bükkszentkereszt Nyílt MTB Cross Country verseny
A verseny idõpontja: 2008. május 24. (szombat) 13:00 óra
A verseny rendezõje: Kerékpársport 2000 Alapítvány
BAZ Megyei Kerékpár Szövetség
A verseny helyszíne: Rajt-cél: Bükkszentkereszt, Borostyán Vendéglõ parkoló
Versenytáv: 1 kör (1900 m).
Kategóriák:
U17 14-17 év 6 kör (középtáv)
Felnõtt 18-39 év 12 kör (hosszú táv)
Master 40-50 év 6 kör (középtáv)
Senior 51 évtõl 4 kör (rövid táv)
Nõi 4 kör (rövid táv)
Nevezési díj: 500 Ft
Nevezés: A verseny napján a helyszínen történik. 11.30 - 12.45 között.
Pályabejárás: 11.00 – 12.30 óráig
Díjazás: 1-3. helyezett kupa, érem és tárgyjutalom díjazásban részesülnek.
A felnõtt kategória gyõztese pénzdíjazásban részesül.
Sorsolás:
A szervezõk négy esemény alapján:
- VOLVO kupa – MTB Bükkszentkereszt 05.24
- VOLVO kupa – MTB Répáshuta 07.19
- VOLVO Bükki kerékpártúra 07.20
- TdH OPEN nyílt hegyi idõfutam verseny Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt 07.26
Az összes futamon induló kerékpárosok között egy 2 fõ részére szóló 100.000 Ft értékû külföldi utazást sorsolunk ki.
Egyéb rendelkezések:
A versenyen bukósisak használata kötelezõ.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2008. május 12. - 11:33
Írta 2008. május 12. - 11:02
Írta 2008. május 11. - 09:58
Na, voltam 5próba, darab ismerõst nem láttam, a rendezõkön kívül.
Mentem 40 kilcsit, másfél óra. Szembeszél durva volt, arra járok melózni is bicajjal, egész héten nem volt ellenszél, szombatot még kibírhatta volna.
Azér' nem volt rossz.
Mentem 40 kilcsit, másfél óra. Szembeszél durva volt, arra járok melózni is bicajjal, egész héten nem volt ellenszél, szombatot még kibírhatta volna.
Azér' nem volt rossz.
Írta 2008. május 10. - 13:18
az lenne zsir ha vki megvenne ilyen genesis bicot és xt hajtókart meg eladá nekem belöle 22 ropi körül adnék neki bele helyette négyszöges truvát
bárki akinek van elfekvö integrált hajtókarja az szóljon!
érdekel: sh, rf, truva, fsa, minden csak 4 karos legyen
bárki akinek van elfekvö integrált hajtókarja az szóljon!
érdekel: sh, rf, truva, fsa, minden csak 4 karos legyen
Írta 2008. május 10. - 12:23
Írta 2008. május 10. - 04:25
raj ha olvasod ma lenyulnam kulloket
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. május 09. - 23:02
én a bowden házat fûrészelni szoktam aztán meg a köszörûvel igazytok a végé.
Bowdent meg a tescoba 200Ft-ért vásárolt csípõfogóval vágom. nekem egy normális imbusz kéne amit pl nem nyal el a 4-es imbusz amit a boltosok kicsit erõsen húznak meg...
Bowdent meg a tescoba 200Ft-ért vásárolt csípõfogóval vágom. nekem egy normális imbusz kéne amit pl nem nyal el a 4-es imbusz amit a boltosok kicsit erõsen húznak meg...
Írta 2008. május 09. - 22:59
Apropó! Szerszámokat kéne vennem.Csillgavillások,imbuszok meg egy hajtókar leabcungoló. Hol érdemes ennek utána nézni?
Am nem volna rossz pedálkulcs,láncszemkiszedõ,kombifogó,bovdenvágó.....igen...lényegében semmim sincs
Üdv!
Most néztem a bikemagban, akciósan kinálnak 10ezerér icetoolz szerszámkészletet elég sok minden van benne bár bovden vágó nincs az általában plusz 4ezer. szerintem nézz szét webáruházakban a készletek egész jó árban vannak, sokkal olcsóbbak mintha külön vennél meg mindent
Írta 2008. május 09. - 22:44
Apropó! Szerszámokat kéne vennem.Csillgavillások,imbuszok meg egy hajtókar leabcungoló. Hol érdemes ennek utána nézni?
Am nem volna rossz pedálkulcs,láncszemkiszedõ,kombifogó,bovdenvágó.....igen...lényegében semmim sincs
"B*szd elõ a térképet!"
Írta 2008. május 09. - 22:20
Szóval Õ lenne a már többször is említett Genesis
Kíváncsi voltam milyen is,mert mikor ott dolgoztam,akkor ilyen felszereltségû bringa még nem volt ott. Szóval szép csinos jónak tûnik,bár nem vagyok szakértõ,de szerintem korrekt.
Apropó,most estem haza.Tettem egy kis éjszakai levezetõt,jólesett így a holnap meló felvezetéséhez.Görömböly, Tapolca, Kékmezõ, Nagykõmázsa, Bükkszenti elágazáshoz le, vissza Komlós, Tapolca, Görömböly. Gondoltam éjszaka az erdõben nem lessz senki,jól elleszek magamban, erre nagykõmázsán egy quad majdnem kivasalt,villogtam neki fejlámpával,hátsó helyzetjelzõvel,meg még ottvolt a tábortüzem is,de még így is alig vett észre Az arcára volt írva,hogy "apám, te mit csinálsz itt?", de én is épp ezt gondoltam
Kíváncsi voltam milyen is,mert mikor ott dolgoztam,akkor ilyen felszereltségû bringa még nem volt ott. Szóval szép csinos jónak tûnik,bár nem vagyok szakértõ,de szerintem korrekt.
Apropó,most estem haza.Tettem egy kis éjszakai levezetõt,jólesett így a holnap meló felvezetéséhez.Görömböly, Tapolca, Kékmezõ, Nagykõmázsa, Bükkszenti elágazáshoz le, vissza Komlós, Tapolca, Görömböly. Gondoltam éjszaka az erdõben nem lessz senki,jól elleszek magamban, erre nagykõmázsán egy quad majdnem kivasalt,villogtam neki fejlámpával,hátsó helyzetjelzõvel,meg még ottvolt a tábortüzem is,de még így is alig vett észre Az arcára volt írva,hogy "apám, te mit csinálsz itt?", de én is épp ezt gondoltam
Írta 2008. május 09. - 22:07
Írta 2008. május 09. - 17:43
kihagyom a MEN-t érdeklõdés hiányában. nameg a a jánka akivel mentem volna is aszonta h nem van kedv. de megvettem az ÚJ BICAJOM:D este tolok fel képeket.
Írta 2008. május 09. - 11:56
Én sajnos kihagyom a MENt, de jobbat tudok. Kedden re.
miért, hol leszel keddig?
a MEN-bõl nekem az is bõven elég, amit otthon hallok belõle éjszakákon át...
Berki: az attól függ, hogy melyik suliba jársz...
Írta 2008. május 09. - 10:14
:wallbange no sebaj majd legközelebb
én meg ma megyek "pályabejárásra" :bananadan
én meg ma megyek "pályabejárásra" :bananadan
Írta 2008. május 09. - 05:54
Írta 2008. május 09. - 01:31
ha nem a 5:45-ös busszal jövök haza lehet átrángatom havert hátha érdekli a 20km-es dolog. attól függ kapok-e kocsit az estére vagy nem kapok kocsit az estére.
habár eléggékorán van. majd talán a következõre akkor:)
habár eléggékorán van. majd talán a következõre akkor:)
Írta 2008. május 08. - 23:42
Én meg sose voltam MENezõs típus(csak, hogy a témához is szóljak:) )
Ez meg így már tisztább:
2008.05.10. Miskolci Ötpróba Kerékpártúra Szirmabesenyõ
Rajt-Cél helyszíne: Szirmabesenyõ Általános Iskola
Rajt idõpontja:
A 80 km-es rajt 9 órakor, szintidõ 6 óra.
A 20 és 40 km egy rajttal 10 órakor, szintidõ 1,5 és 3 óra.
Nevezések 8.15-tõl.
Útvonalak:
20 km:
Szirmabesenyõ Ált. Isk. - Sajóvámos - Boldva - Sajóecseg - Sajókeresztúr - Szirmabesenyõ Ált. Isk.
40 km:
Szirmabesenyõ Ált. Isk. - Sajóvámos - Boldva - Borsodszirák - Edelény - Borsodszirák - Boldva - Sajóecseg - Sajókeresztúr - Szirmabesenyõ Ált. Isk.
80 km:
Szirmabesenyõ Ált. Isk. - Sajóvámos - Boldva - Borsodszirák - Edelény - Damak - Hegymeg - Lak - Szakácsi elõtt fordító! - Lak - Hegymeg - Damak - Edelény - Borsodszirák - Boldva - Sajóecseg - Sajókeresztúr - Szirmabesenyõ Ált. Isk.
Sikerült jó kis 80 km-es "kört" találni. Készüljetek :-)
Na, valaki?
Ja, Berki, mindegy, csak nyomdába ne mennyél! Reklámipar nagggyon szar.
Ez meg így már tisztább:
2008.05.10. Miskolci Ötpróba Kerékpártúra Szirmabesenyõ
Rajt-Cél helyszíne: Szirmabesenyõ Általános Iskola
Rajt idõpontja:
A 80 km-es rajt 9 órakor, szintidõ 6 óra.
A 20 és 40 km egy rajttal 10 órakor, szintidõ 1,5 és 3 óra.
Nevezések 8.15-tõl.
Útvonalak:
20 km:
Szirmabesenyõ Ált. Isk. - Sajóvámos - Boldva - Sajóecseg - Sajókeresztúr - Szirmabesenyõ Ált. Isk.
40 km:
Szirmabesenyõ Ált. Isk. - Sajóvámos - Boldva - Borsodszirák - Edelény - Borsodszirák - Boldva - Sajóecseg - Sajókeresztúr - Szirmabesenyõ Ált. Isk.
80 km:
Szirmabesenyõ Ált. Isk. - Sajóvámos - Boldva - Borsodszirák - Edelény - Damak - Hegymeg - Lak - Szakácsi elõtt fordító! - Lak - Hegymeg - Damak - Edelény - Borsodszirák - Boldva - Sajóecseg - Sajókeresztúr - Szirmabesenyõ Ált. Isk.
Sikerült jó kis 80 km-es "kört" találni. Készüljetek :-)
Na, valaki?
Ja, Berki, mindegy, csak nyomdába ne mennyél! Reklámipar nagggyon szar.
Írta 2008. május 08. - 21:28
Írta 2008. május 08. - 20:07
Vá, sejtettem, h elektrkoca MENfikázó leszel.
Rajmi szépen üdvözölted Tapelágnál a bringaúton átmenõket! Ott a legparasztabbak.
Dobrókáné meg legyen nyugdíjas, csak h ne kívánjak neki semmi rosszat. Remélem nem tanított senkit...
Rajmi szépen üdvözölted Tapelágnál a bringaúton átmenõket! Ott a legparasztabbak.
Dobrókáné meg legyen nyugdíjas, csak h ne kívánjak neki semmi rosszat. Remélem nem tanított senkit...
Írta 2008. május 08. - 19:35
mi az a kvimbi?
hihetetlen de aztse tudom h miröl beszéltek
annyit tudok h men van. roki mellett sétáltam be reggel unira. vagy 10 m en át ragadt le a lábam az aszfalthoz. undorító mocsokság az egész. (kiömlött piák, széttört üvegdarabkák)
hihetetlen de aztse tudom h miröl beszéltek
annyit tudok h men van. roki mellett sétáltam be reggel unira. vagy 10 m en át ragadt le a lábam az aszfalthoz. undorító mocsokság az egész. (kiömlött piák, széttört üvegdarabkák)