Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
lor ma nagyon le lett figyelve ahogy megy munkába. :)
rémálom ami reggel van az utakon. k_rva dugók.
elment az életem mire hazahoztuk a kocsit szervízbõl.
és még a kocsi se lett jó. :( hétfõn megy vissza.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
láttalak ma lor reggel 7:26 kor ujgörinél elkavarni. reggel sok a kocsi. nem gyülik meg a bajod 1-2 paraszttal?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem kifejezetten

mas

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
lor, ez a péntekerés, egyenlõ a ti péntekenkénti fixis bulájotokkal?
én egy jódarabig nem bringázhatok a gerincemet elbaszták a gyerekgyárban selejtet adtak.
fatyom! 4 bringa a házban, három odakint. a fixivel szemezgetek pár napja, de nem merek ráülni :(
2 hetet feküdtem azért tüntem el innen is, de lagalább járni tudok már.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

golya said

én is akarok Reba!!! ki is néztem reba race-t 100m-be de nekem fehérbe kell:D. namajd vmikor õsz tájékán...

hát fehérbe ha jól tudom, csak a team van, vagy a world cup...
mondjuk nekem 80mm-vel(85) kéne,de úgy néz ki csak 100mm-esbe tudnak csak adni...

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás

Szepy2884 said

Mé' ez milyen jellegû? Már csak azzé' mer a zanyukám aztat mondta, hogy ne keveredjek rossztársaságba :)))

Ott vannak csajok. Itt nincsenek. Jelleg letudva. :)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
én is akarok Reba!!! ki is néztem reba race-t 100m-be de nekem fehérbe kell:D. namajd vmikor õsz tájékán...

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
hát van...
nekem pl az, hogy jövõhéten mikor mennyek fel pestre a rebáért:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
de sok kínotok van...

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás

N_Vitya said

Kerekpar.net jó társaság. Jó, mint ez, csak más jellegû. :)

Mé' ez milyen jellegû? Már csak azzé' mer a zanyukám aztat mondta, hogy ne keveredjek rossztársaságba :)))

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás

balcsi said

Péntekerés :) Tetszetõs amúgy,csakhát furcsa lenne úgy kint lenni,hogy a világon senkit nem ismerek,de azért lehet tekerek majd pénteken a hõsök felé kíváncsiságból.

Ismerkedni csak ismeretlenül lehet vagy neeem?? :))) Most sincs lövésem hogy ki kivel volt, én a haverommal voltam, meg annak a haverjával, aki azóta nekem is a haverom. Ennyi :) Lényeg hogy bringások vagyunk és együtt tekerni jobb mint sehogy.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás

Szepy2884 said

Nem, a f@szt! Fizika mi?

Bár nekem elsõre meglett... :bananadan

A fizika 1 nekem is elsõre, a másodikat harmadszor vettem fel, és fél pont választott el attól, h fájó szívvel búcsúzzak attól a szeméttõl. Jövõ héten jön a sokadik kör.

Kerekpar.net jó társaság. Jó, mint ez, csak más jellegû. :)

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
L. Leslie, igyekeztem nem túl unalmas lenni :)

Lor! Hát nem tom. Pofáról ismernek egy páran. Dolgoztam már pár nyilvános kereskedelmi egységben,lehetséges,hogy onnan :)
"B*szd elõ a térképet!" :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
balcsi: ez a tárgyilagos leírás.. :D

ez LOL...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
te balcsi nekem nagyon ismeros vagy

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
hát szólj a gumimacijaidnak majd ök talán meg is maszíroznak :D:D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
huhm, nagy kõ esett le a szivemrõl (utolsó sor) :D Pénteken nekem nemjó, de valamikor rendezhetnénk egy ilyen tekerõsdit a .net-esekkel :) mármint a biciklit kéne tekerni.

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Péntekerés :) Tetszetõs amúgy,csakhát furcsa lenne úgy kint lenni,hogy a világon senkit nem ismerek,de azért lehet tekerek majd pénteken a hõsök felé kíváncsiságból.Meg ha megszakad a balszerencsés sorozatom.

2 nap alatt 3 szép bukásom is volt,tegnap éjszaka egy meglepetés szerûen elõbukkanó betonárokkal találkoztam egy (számomra) ismeretlen ösvényen.Mondjuk én átugrottam szerencsésen, csak a bringa nem.
Ma tapolcán az erdõben "csorogtam" lefelé egy (számomra) ismeretlen ösvényen. A dzsindzsából meg hirtelen elõbükkant egy kb 50 centi hosszú néger brokinál is jóval vastagabb karó,merthát ez lényegében a földbõl állt ki.Villa és küllõ közt talált meg a féktárcsa felöli oldalon.Olyan lazán dobtam a hasast,mint a legnagyobbak,aztán kicsit még pörögtem mint kurva a lavorban,a bringa meg pattogott mint a gumimacik.
Kezdtem érezni,hogy az (számomra) ismeretlen ösvényekbõl elég lessz,gondoltam pilledek egy kicsit az aavs oldalán lefelé.Mikor is egyik kanyarban nagy volt a tempó,elsõ kerék megcsúszott majd keresztbe állt.....pontosan...elõször Malév,aztán kurva a lavorban,na meg a gumimaci.

Hát kisebb horzsolások vannak,elhanyagolható,de asszem kéne egy új tárcsa :S Ilyen rossz sorozatban inkább jobb nem is bringára ülni? Vagy lehet csak a fáradtság?....megmasszírozatna valaki. (hetero vagyok :))
"B*szd elõ a térképet!" :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

savanyugabi said

nekem egy 1"os, ékes/régi, menetes csapihoz való/ stucni kellene 0, vagy 0+ os, 100mm hosszban

van itthon az is. egy régi acél hauser vázzal villával. haveré volt.
csak ott porosodik.
megkérdem majd h mi legyen vele. együtt lenne érdemes elvinni. nyereg nyeregcsö is van benne.
csak 2 kerék kell hozzá....

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nekem egy 1"os, ékes/régi, menetes csapihoz való/ stucni kellene 0, vagy 0+ os, 100mm hosszban