Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

Múlt hét pénteken, rendeztünk egy spontán "minimal mass-t". Rodrigo szervezte a kerekpar.net-en. Este hatkor gyülekeztünk a Hõsökön és voltunk vagy több mint 10-en. Fele csaj. Nem tudom kik voltak ott az itt fórumozók közül, mert nem ismerek senkit

hali
én csak 6elõtt 10percel néztem le barátnõmmel, de 6körül indultunk is, mert még várt ránk pár km,és nem akartuk sötétbe megtenni...

egyébként ma is mentek a kerékpá.netesek tekerni "estekerés"-re.Miskolc-Ómasa-Miskolc...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Föld hívja Kocát....maggi vinni a kormányt tesztkörre

telegrács rámcsörög és jöhetsz érte bármikor ;)

van 2 fölös stucnim is. egy 90 es meg egy 105ös is. akinek netán kéne az szoljon!

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Múlt hét pénteken, rendeztünk egy spontán "minimal mass-t". Rodrigo szervezte a kerekpar.net-en. Este hatkor gyülekeztünk a Hõsökön és voltunk vagy több mint 10-en. Fele csaj. Nem tudom kik voltak ott az itt fórumozók közül, mert nem ismerek senkit, ahogy gondolom ti sem engem mééég :juhu: , de a feeling nagyon ott volt! Valszeg rendszert csinálunk ebbõl és minimal mass helyett elnevezzük Péntekerésnek! :))))

Ha most pénteken is lesz, márpedig ajánlom hogy legyen, akkor legyünk ott még többen! Infok késõbb.

ui.:
Ja lehetne egyben fórum tali is.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás

Dobrókáné meg legyen nyugdíjas, csak h ne kívánjak neki semmi rosszat. Remélem nem tanított senkit...

Nem, a f@szt! Fizika mi?

Bár nekem elsõre meglett... :bananadan

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Föld hívja Kocát....maggi vinni a kormányt tesztkörre

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

köszi szépen.
asszem meg keresem beg-et h mit tud mondani az ügyben.

nincs mit

vitya: az zsír akkor...

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Imi: Szokásos érákos kiránduláson voltam, most konkrétan Morva-vidék. Naggyon jó volt, fõleg a társaság miatt.
Annyi bringást láttam... Punkevni folyó nemtom mond-e vkinek vmit, barlangbéli csónakázás... király volt, és oda mentek fel csomóan bringával. Meg volt vmi kastély ott a környéken, ott jött szembe egy asszony, amikor meghallottam a stoplija morzsolását a kövön, á de jó volt, mondom itt is vannak okos emberek. :D Meg olyan jó kis lankás dimbes dombos az a környék... minden stílusban élvezhetõ! Már ha az ember alatt van egy bringa. :P
Azt már nem is kell mondanom, hogy náluk is sokkal jobb a bringaút infrastruktúra... Nagyobb a sisakhasználati arány...

Tetszik az a Genesis bicó.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

sorry, de muszáj megkérdeznem! :D

koca!
ki ez a nagy valószínûséggel Armin bácsit hallgató leány? :)

semmi baj csak nyugodtan kérdezz! :)

ez a lány nem csak hogy armint hallgat hanem énekel is neki! :D
ugyanis õ Jennifer Rene :o
az egyik (hanem a legszebb) vocal hang :cool:

majd ha a szemed a pályán lesz váltogatni fogom a jó bukszákat, már be vannak gyüjtve :D

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
köszi szépen.
asszem meg keresem beg-et h mit tud mondani az ügyben.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
Feltöltött kép
Feltöltött kép

megszületett, csak alig tudtam feltölteni, mert mindig nagy volt az oldalnak a kép...
remélem olvasható...

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
egy órán belül felteszem, csak most mennem kell...
májusiba van...

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
sorry, de muszáj megkérdeznem! :D

koca!
ki ez a nagy valószínûséggel Armin bácsit hallgató leány? :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
neked írtam de melyik számban??
a legeccerûbb ha beszkenneled mert egy ideje most áprilisban vettem elõször bikemag-ot a májusi még nincs meg.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

lõssz nekem róla egy képet? vagy mondasz egy lapszámot?

46-47. oldal
ha gondolod beszkennelem,és belinkelem...
már ha nekem írtad

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
lõssz nekem róla egy képet? vagy mondasz egy lapszámot?

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
én rájöttem, hogy ha hosszabb távon jóval lassabban kell mennem bicóval, az sokkal jobban lefáraszt, mint ha jóval nagyobb tempóval kéne mennem a saját tempómnál...

most úgy érzem magam, mint egy élõ halott: a bal szememben enyhe kötõhártyagyulladás, fáj az állkapcsom(nem tudom mitõl), meg vagyok fázva,fáj a jobb nyirokcsomóm, fáj a bal oldalam, a karom le van égve, és ma sikeresen sz@rrá áztam hazafele bicóval, és még a tüdõm,és a hörgõm is kikészült(by asztma)...:(

az xcr-rõl a bikemagban is jókat írnak,ott egy neuzerben volt...
"ez szépen, finoman mozog, kellõképpen merev,blokkolható és még csillapít is." -eképpen jellemezte begbie

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
jó ok. eddig is tudtam h te mire gondolsz. (csak én azt már inkább vmi baknak hivnám)
anno nekem is volt a marzo mz compba ilyen :D

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
pedig van. a gila-ban is a rúgóban volt egy elasztomer rúd csak rövidebb mint a rúgó így az csak késõbb kezd el dolgozni. meg ha ránézel sanyitúr oldalon a robbantott ábrára ott is ott van.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
szerintem nincs olyan h rugóban lévõ elasztomer, de mind1.
az elasztomerrel csak a rúgó elõfeszítését állítod. (villa tetején kis csavar csavargatásával vagy összébnyomod a rugot, vagy nagyobb helyet hagyva neki széttágítod :D)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

xcr-rõl maj vélemény, golya..

nyah vótam terepen a jószággal.

észrevétel:
- mozogni a 10-bõl 7-et(60kg vagyok), aztán 7-nél hirtelen kemény lesz gondolom ott éri el a rúgóban lévõ elasztomert. viszonylag finoman mozog
- a jobbszár tövében pici folt, ugye hajlamos lekopni ez a fekete felületkezelés.
- merevségben kb mint a hasonló 20-25k-s villák. nekem meddig volt manitou six meg Gila TL eddig mindegyik kotyogott vagy micsinált hát ez se marad ki a sorból, ellenben merevebbnek mondanám a sixtõl.
- magnézium külsõ szár
- remote lockos, lockolt állapotban is marad kb 1 centi út, ha 25-30-al száguldsz és véletlenül elédkúszik egy kátyú azon csillapít valamelyest kb ennyire jó.
- persely cserélhetõ, forgalmazó neuzer, nem tom h mibe fáj hozzá. cserérõl itten egy videjó:
http://www.srsuntour...&postingID=108#
(slider sleeves, pressed in dust seals)