Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
Sziasztok!

Szintereztetnék 2 régi outi vázat,ehhez az kéne,hogy elõtte le tudjam fújatni homokkal.
Ha jól emlékszem,itt írta valaki,hogy a vasgyári temetõnél ez megoldható.
Tudnátok akár árat is mondani,hogy mennyiért csinálták??

üdv: Dani

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Köszi-Köszi.
Pityek, te ígértél nekem 1 db nincsfír gyatyót eccer, csak még nem jött ki a lépés, hogy megtróbájjam. De meg fogom, ha megvan még.

Van de csak fekete színben. Ha úgy alakul szombaton vagy vasárnap beviszek melóba egyet, hazaviszed oszt próba!

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Köszi-Köszi.
Pityek, te ígértél nekem 1 db nincsfír gyatyót eccer, csak még nem jött ki a lépés, hogy megtróbájjam. De meg fogom, ha megvan még.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
41-42

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hanyas patad van?

pezse: bazz turkaltam de nem lattam pedalt.
jobban bele kene asni magam az erdobe amit ott kerekparokbol epitettem

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
ma végleg megadta magát az spd cipõm,az oldala teljesen kiszakadt,nem lehet megcsináltatni.egy darabig muszáj leszek visszaszokni a tepsi pedálra,jelenleg nincs keret új cipõre :(

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
:birth: Boldogot Kucc! És Lenin apánknak is! :)

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
bár tegnap volt de kuckucnak hondáskonástortát
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Hé! Hahó! :)
Van 1-2 eladó ruhaféleségem ha érdekel valakit!
No Fear, Reebok, Fila rövidnaci (nõi-férfi) néhány póló, nõi hosszú nadrág(Le Gear szabadidõ jellegû). Van még Karrimor övtatyó (1db 1literes, 1db 2literes). És ha minden jó akkor lesz Karrimor hálózsák.
Ha valakit érdekelnek árak vagy cuccok kérem priviben jelezze!

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 posts

Van valakinek tapasztalata Rock Shox Tora velláról? Ez kb a régi Judy kategória?

Hát szerintem messze nem, a Tora -fõleg a 318 széria- lényegesen jobban mozog és merevebb is. Én is azt szerettem volna venni, de az ára miatt már úgy döntöttem hogy áldozok egy kicsivel többet egy Revelation-re, nem bántam meg.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Van valakinek tapasztalata Rock Shox Tora velláról? Ez kb a régi Judy kategória? Ezt néztem ki magamnak. Kivi vagyok hogy elég merev-e, és hogy mennyire jó a csillapítása (bár eddig az RS vellákban nem csalódtam). Tegnap benéztünk a Exel-be (záróra elõtt 5 percel, gondolom minden voltam csak rendes ember nem,innen is elnézést az eladóktól) ott volt alkalmam megtapizni az ócsó verziót, de csaj jóvón egy U-turn rá meg egy lock...
Szal ha valakinek van tapasztalata vagy tud értelmes áron eladót akkor jelezze plíz!
Jó szórakozást a CM-on Mindenkinek! Legyetek sokan és legyetek hangosak!

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
az a bringásút a tervezés magasiskolája és mintapéldája.
ott van elb@szva ahol lehet. tipikusan a "bringaútat akartok neszetek; nem lesz benne köszönet"

cm részemrõl kimarad. :(

kuckuc: tetszett a hondád. de én tuti odaverném az alját. néha még a corsát is odavertem.

van egy szatyornyi katalógusom a bringaexpo-ról. otthon nem fér, akinek odaígértem nem viszi el. szóval ha valakinek kell ingyen elvihetõ. a többit priviben.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Valaki jól megszopta ezt a fos bicikliutat ami kivezet tapira nem tudom hogy pontosan mi történt csak hogy elcsapott egy auto egy biciklist, ti hallotatok valamit erröl

:S Sajnos bejött a jóslatom..pont pár napja írtam hogy elég rossz elõérzetem van a úttal kapcsolatban. Remélem nem komoly! Jobbulást akárkinekis!

Ja! És holnap sajna én is melózok :( CM kilõve...

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Kamisama, asszem sorstársak vagyunk...én is dolgozok cm idején. Az csak egy dolog, hogy nem tudok menni, de tesóm tuti megpályázza, aki egyébként csak azóta bringázik, amióta újra visszaültem rá és csak vagy 2 havonta 1szer és akkor is az én bringámmal...ez nagyon dühítõ...boccs, mindegy...

Lett ma új kormányom...hazahoztam...helyéredobtam....zsír....
Mentem is vele kemény 10 km-t :) Kényelmesebb mint a régi tökre tetszik, Petike boldog :)

Holnapra jó szórakozást :)
"B*szd elõ a térképet!" :)

Úszónéni

Úszónéni

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Bberki: a búzasört szeretem!!! :P kapod a pólódat
Répásibálint: szerinted ki volt annyira pihent??Na? :)
Szóval lesz kerékpársimogató is a CM-en!!!
Zombringa.....

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 posts
Szuper, én megint nem tudok elmenni a CM-re...bár már megszoktam. Ezért jó ha dolgozik az ember, mert sosincs ideje semmire, fõleg arra nem amire szeretné hogy legyen. Megint Pestre kell mennem, lesz vagy nyóc mire hazaérek.
A többieknek hátszelet, és jó idõt kívánok!

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
sört elfogadok,pólót nem kapsz :P engem meg fogsz majd nagy valószínûséggel találni,zöld leszek én is síppal,dudával,gázkürttel.remélem sokan leszünk!egyébként ki csinálta meg a zölddel beborított bicajt?:)

Edit:Berki,nem szerkesztgesd már a hozzászólásodat,így semmi értelme nincs már amit írtam:)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
holnapi cm re megyek én is nagy valszeg, szoval remélem találkozunk mindekivel, ha kell beállok ilyen zöldnek is segiteni :) Jah meg viszem a sört.Azért ha nem tudtatok akkor is megérdemel a szervezõ egyet, mert foglakozott vele :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 posts
Valaki jól megszopta ezt a fos bicikliutat ami kivezet tapira nem tudom hogy pontosan mi történt csak hogy elcsapott egy auto egy biciklist, ti hallotatok valamit erröl

CUBE... your life!!!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
tiszteletem a sporttársaknak.

amennyiben lenne vkinek egy "régi", porosodó AGP-s videókártyája az kérem jelezze! részleteket megbeszéljük.
tök mindegy hogy milyen, lehet ATi, Nvidia meg az sem érdekel, hogy hány megás csak mûködjön! köszi!