A Tora fullos verziója csak súlyban marad el a többitõl.Ezt az acél bcsúszók és az acél nyakcsõ okozza.Mozgásban,elvileg karakterisztikában hasonló mint mondjuk a Recon vagy a Reba.Ja és csak SoloAir a Tora.Amire Te használnád arra jó(Spaten downhill,Tetemvár Hillclimb stb...)Betonra meg minek teló?Vagy már kimész az erdõbe is?Uturn buziság,pláne merevfarú gépbe.Menet közbe minek buzizni a telót?Lock csak akkor jó ha tudod állítani a kompressziót(azaz azt a minimális mozgást amikor lezárt állapotban bemozog nagyobb döccenõre a teló)mert ha teljesen lezárod zéró mozgással akkor szétküldi elõbb-utóbb a MotionControl egységet aminek darabja 15000ft már ha van a Biker-nek.Amúgy nagyon jó teló pláne a 2009-es,merev 32-es bcsúszók, finom mozgás.Használtat ne vegyél csak garisat!Van valakinek tapasztalata Rock Shox Tora velláról? Ez kb a régi Judy kategória? Ezt néztem ki magamnak. Kivi vagyok hogy elég merev-e, és hogy mennyire jó a csillapítása (bár eddig az RS vellákban nem csalódtam). Tegnap benéztünk a Exel-be (záróra elõtt 5 percel, gondolom minden voltam csak rendes ember nem,innen is elnézést az eladóktól) ott volt alkalmam megtapizni az ócsó verziót, de csaj jóvón egy U-turn rá meg egy lock...
Szal ha valakinek van tapasztalata vagy tud értelmes áron eladót akkor jelezze plíz!
Jó szórakozást a CM-on Mindenkinek! Legyetek sokan és legyetek hangosak!
Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
vendég_freeride69x_*
Posted 2009. April 29. - 23:38
vendég_freeride69x_*
Posted 2009. April 29. - 23:24
Jön valaki a Szilvásvárad Maratonra?Esetleg vasárnap vki bringázás?Meg jó lenne ha már jön vki a Szilvás marcira egy pályabejárás is a jövõ hétvégén!Utána rétesezés vagy palacsintázás Pociknál!
Posted 2009. April 29. - 23:22
akkor az aham én voltam:D
Na, ugye mondtam, a fehér magellanos meg jómagam.
Felnit 1 hete vettem, faja, csak a gumik cserélõsek lesznek rajt'.
Posted 2009. April 29. - 23:13
Szóval tetszik a topán és ennyiért ajándék!
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2009. April 29. - 21:30
A facccé hozza alá?
CUBE... your life!!!
Posted 2009. April 29. - 20:26
boldog izét
van még ósönbe kinai cipe?
44 körül kéne...
lehet, átsuhannék érte bicajjal vmelyik nap.
Posted 2009. April 29. - 17:35
Az Auchan-ban van Lancast spd cipõ 1590Ft-ért! Asszem hó végéig.
3 tépõzáras, külsõre rendben van teljesen, szerintem ennyit megér egy próba, vettem is egyet. Menettapasztalatok jók!
Kifejezetten ajánlanám a kolléga figyelmébe, aki csak CM-re kér kölcsön bringát!
Olyan, mintha az utolsó sor hozzám, vagyis tesómhoz lett volna célozva
Nem SPD-vel nyomom....rettegek tõle. Biztos hogy nagyon jól kihasználható, ki is próbálnám, de 1000 meg 1 olyan szitu volt már, amikor másodpert töredéke alatt el kellett hagyni a fedélzetet, nem beszélve legutóbbi esetemrõl, amibe bele se merek gondolni, hogy SPD-vel milyen lett volna.
Viszont tény....nagyon lehet vele mászni, meg dobálni a bájkot.
Ja ma mentem egy kék keresztet (kohász út). Nem durvultam, reppet hallgattam közben és csak lazáztam, néha tapostam csak meg kicsit. Hazafelé városon át, sok kerek segg tódult az arcomba a sétálón Este pocsolok is egy kis sört a bajszom alá...
üdv
Posted 2009. April 29. - 17:31
Posted 2009. April 29. - 15:49
Kirobogtam és vettem egy párat...mondjuk már sajnálom hogy nem kettõt.Az Auchan-ban van Lancast spd cipõ 1590Ft-ért! Asszem hó végéig.
3 tépõzáras, külsõre rendben van teljesen, szerintem ennyit megér egy próba, vettem is egyet. Menettapasztalatok jók!
Kifejezetten ajánlanám a kolléga figyelmébe, aki csak CM-re kér kölcsön bringát!
Azon agyaltam hogy ha erre is 6 hó a gari akkor ha szétmegy a szezon végén becserélem mondjuk hat söritalra!:lol1:
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2009. April 29. - 00:31
Posted 2009. April 28. - 23:06
Pap Henrik és az apja lehozták Réka díját és pólóját. mivel ök voltak kocsival ezért õk hozták el nekem is a pólómat ill az érmemet. Mondta Gyula bá hogy majd beadja az outdoorba!
mellesleg ha kell neked egy ilyen Föld napjás póló akkor neked adhatok egyet mert a tavalyi se volt még rajtam 1x sem, és az idei is akkora L-es. /rám meg elég lenne az M-es is../
a jókívánságot meg köszi
más: örömmel láttam ma hogy végre minden gép eltûnt ill. közmunka befejezõdött a száraz szinván :bananadan széles sávon rakható neki fel végig
üdv
Posted 2009. April 28. - 18:49
telejesen jol vagyok a bike jo...es mukodik!
koca akar mi is volt neked boldogot!
elhoztatok a felfutoversenyrol Réka nyeremenyet!?
vagy lesz*rtatok!?
ennyit szerettem volna nektek mondani!legyetek jok!
piszes mindegy kiknek!
Posted 2009. April 28. - 13:50
Posted 2009. April 28. - 01:09
szal ismertetõjegyet ha robogok: faintos piros dzseki egyezik a robogó aljával. a robi amúgy ezüst-piros yamaha aerox:D ha meg bringával az meg a képen van. de a múltkor láttam egy ugyanilyen bringát csak más ült rajta.
szerk: vaze most esik le a hell-telep. megyek én inkább aludni. akkor az aham én voltam:D
Posted 2009. April 27. - 20:35
De már megint robogóval ám. (szerintem te nem is bringázol, motoros vagy, és csak beépülsz közénk:D:D). Folyamatosan elmegyünk egymás mellett, bakker legközelebb már muszáj lesz megállni, legalább annyira, hogy helló. Majd két kézzel integetek, ha meglátlak.
Pityek, téged majd hívlak gatyóügyben, ha rá fogok érni.
Posted 2009. April 26. - 22:04
Posted 2009. April 26. - 19:17
Posted 2009. April 26. - 10:03
Posted 2009. April 25. - 08:22
Posted 2009. April 24. - 16:15
negyed óra egy váz...kb
kesztyût, szemcsit használj!! meg szabad levegõn menjen az eksön