Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
Vencel,hogy sikerült a érettségid?nem akarsz minket elkényeztetni az új bicajod látványával?:)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

hétfõn megnézem neked van e a cégnél.
nálunk az ilyen hengerben van.
kisebb nem jó csak á0?

Szia Tom! Köszi! Nem feltétlen kell A/0 csak a a méret az amibõl ki jön akkora amekkora nekem kéne. Egyébként 75X75 centis lap kéne nekem 3 db.
A mûvészellátó nekem is eszembe jutott, fel is hívtam õked de szabályosan ki lettem röhögve. De a B/1-es kartonokat azt ott fogom beszerezni.
Tom ha van pausz kérlek csörögj már rám plíz!THX

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Mistral89

Mistral89

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
vennék 6 fokos emelkedésû meg kb 90 mm hosszú stucnit, valami jófélét, de nem túl drágát:)nincs véletlenül valakinek?

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Itt a szentpéteri kaputól ha mész lefele a város felé, akkor lesz elõször egy Frézia neveztû virágbolt, utána vagy 200m-rel még a Petõfi tér elõtt van egy Mûvészellátó boltocska, mindenféle papírral, ecsettel, festékkel stb. Nézetd már ott?

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Hi All!
Tud valaki szerezni A/0 méretû pausz papírt? Kéne nekem 3 db....Nem lelek sehol a városban. Jó tudom nem a "minden nap ilyenre firkálok" kategória de most pont ilyenre lenne szükségem. Ha valaki tud vagy bármi infója van hol lehet beszerezni kérem jelezze privátban! THX

hétfõn megnézem neked van e a cégnél.
nálunk az ilyen hengerben van.
kisebb nem jó csak á0?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Hi All!
Tud valaki szerezni A/0 méretû pausz papírt? Kéne nekem 3 db....Nem lelek sehol a városban. Jó tudom nem a "minden nap ilyenre firkálok" kategória de most pont ilyenre lenne szükségem. Ha valaki tud vagy bármi infója van hol lehet beszerezni kérem jelezze privátban! THX

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nalunk orrszarvu golyak, akkor a szarvuk ha leneznek repules kozben nyakonver a szarvuk.....oszt visznek brusszelbe babot szedni

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

200ból megvan lazán

hehe kössz, milyen biztató vagy :D
azt hiszed naponta megyek 200-akat?
150 még kb. beleférne, de a 200 most sok lenne..

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
neviccejjé má
ftárkány a start
átgurulsz
megnyomjuk
hazagurulsz
200ból megvan lazán

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1979
tessék koca
sajna, szilvás marci 7végéjén, szombaton lesz
gondolom, nem lesz rajta tömeg, asszem én beadom marathon helyett, mert amugy sem neveztem idõben
8 rugó meg cseppet zombi nekem

köszi savanyu.
szilvásra most idén én sem neveztem, mondván hogy majd az államvizsgára tanulok :D
jó lenne ez a Bükk 50, csak cimbit rá kéne venni hogy nevezzünk, és akkor alhatnék az egri albijába.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

száguld felém egy ötfõs macskadelfin horda

:D:D:D

Nálunk meg antilophangyák vannak :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
az enyém meg olyan rideg hogy reggelente mindig hoz egy rágcsálót nekem is mert már nem bírja megenni. Nálunk akkora macsakakánaán van, hogy a múltkor kimentem a kutyával a kertbe fûnyírózni, elõtte egy kis fogózás a kutyával, beszált macskám is és úgy ugrált a fûben mint egy delfin. Mondom ok. Kutya leállít beterel, fûnyíró indít, macska el. Belemerülök a lugasköz füvezésébe és egyszer csak látom, hogy száguld felém egy ötfõs macskadelfin horda, láttam a szemükben a meglepõdést, aztán én is meglepõdtem amikor kopogtak a fûnyíró burkolatán, mert már nem tudtak megálni :D Nem lett bajuk csak megijettünk. Körbekérdezek van sok tinicica a környéken.
uff beszéltem.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
apósék anno a bánkúti macskaközösségbõl hoztak haza kismacskát.
azok se láttak szerintem sok orvost.
azok amúgy is félig rideg tartáson voltak.
a macsek azóta majdnem szobacica de köszöni jól van.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

A bringám egy ócska city-bike,de bejártam vele fél europát,átmásztam vele vagy 20db 2000feletti hágót,elég csak annyi,hogy több km van benne mint az autómban.
Miskolcon ritkán bringázok,egyedül inkább a Bükkben,ha akad valaki ,akkor észak-borsod vagy a szlovák hegyekbe járok 1 napos körökre.

utóbbi, észak-borsod, szlovi hegyek, mondjuk imrikfalváig, királyhegyig egynaposokban benne lennék nyáron
szokok néha borultabb mennyiséget menni montival slickkel, minimal cuccal egynapra

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1979
tessék koca
sajna, szilvás marci 7végéjén, szombaton lesz
gondolom, nem lesz rajta tömeg, asszem én beadom marathon helyett, mert amugy sem neveztem idõben
8 rugó meg cseppet zombi nekem

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Nálunk a mûhelyben(munkahelyemen) most fialt a macsek, pont ma. Csakhát kóbormacsek, kitudja milyen betegségekkel fertõzõdött már meg. Bár nem értek hozzá.

Magellan Pyxis vázba hátulra vajon elfér a 203-as tárcsa?

Úszónéni

Úszónéni

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Kellene nekem kiscica.Kandúrka. Valaki nem tud ingyenesen igényelhetõt? Befogadnám.
Ksz

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Van pár eladó nõi felsõm(2500-3000Ft/db)szabaidõruhám(3000-6000Ft/db) illetve férfi pólóm(2500-3000Ft/db) és nadrágom! Márkás minõségi cuccok(NEM UKRÁN PIACOS!). Ha valakit érdekel küldjöm mail-t vagy keressen!

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Gondolom ez a kerékpárgyárban van mi? Nálunk is ilyesmi van, csak nálunk 7,6 órában van meló, szóval reggel fél hétkor kezdünk és 14:06-kor már elhúzott mindenki. Persze vannak kivételek, de eddig max 3ig voltam bent.

7-15
ketszeri etkezessel
jo lesz?
ha bemesz 6-ra 14-kor mar kint vagy

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
7-15
ketszeri etkezessel
jo lesz?
ha bemesz 6-ra 14-kor mar kint vagy

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...